- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ilis rakstīja: Ja gribi vēl ietaupīt, tad drīzumā jau ir klāt Dacīte (gan ar vīrieša vārdu Dusters), bet tur nebūs īpaši jaālauza galvu ko piepirkt klāt bāzītei- viss papildaprīkojums jau konkrētā komplektācijā. Viss vienkārši un saprotami, pie tam ar fantastiski ekonomisko dīzeļdzinēju "VWfans maney save edition". Franči jau stāv rindā, lai šo iehavotu!!
rindā stāv ne tikai franči
vispār jau tai ķerrai tā īsti nemaz konkurentu nav
būs ritīgs "dižpārdoklis"
bet diemžēl fana sapņa - 1.3 dīzeļdzinēja tur nebūs
cik es lasīju, tad būs pieejams tikai 2001 gadā radītais k9k 1.5 dCi vairākās jaudas versijās ko renaults tūlīt bāzīs pat žigulī....
un "antīkais" k4m 1.6 16v benzīns, ko sērijā sāka likt 1998 gadā (lagūnā)
Modularitäts-Paket (Rücksitzbank, Lehne asymmetrisch 1/3-2/3 umklappbar; Fahrersitz, Lenkrad und Sicherheitsgurte vorne höhenverstellbar)
1) jaunā modeļa Opel-Meriva 1,3 CDTI;
2) Škoda-Yeti 1,6 TDI;
3) Dacia-Duster 1,5 dCi;
VWfans rakstīja: Ja jautājums ir par Dacia-Duster iegādi, tad jāsaka, ka šo auto kā iegādes vērtu es apsvēršu tikai gadījumā, ja pie stūres būs laba sēdēšanas pozīcija - ja stūre un pedāļi attiecībā pret ķermeni būs optimāli novietoti un stūres augšmala neaizsegs mērinstrumentus. Un vēl gribēšu, lai Duster ar mazāko 1,5 dCi dīzeļmotoru un kondicionieri nemaksā virs 10500 latiem (15000 eiro).
viņam nemaz cita dīzeļa nav
tikai 1.5
un tikai dCi
VWfans rakstīja: Tagad tirgū parādījies ārkārtīgi kārdinošs piedāvājums - jaunais pilnpiedziņas Hyundai-ix35, kuru es vislabprātāk izvēlētos ar vājāko 136 zirgspēku dīzeļmotoru par 17781 latu:
www.skandimotors.lv/...
Vai arī labprāt ņemtu šādu lietotu Hyundai-Tucson par 7730 latiem:
www.ss.lv/...
18000 jau maksā Micuks Lancers Ralliart izpildījumā
arba rakstīja:
18000 jau maksā Micuks Lancers Ralliart izpildījumā
Mitsubishi-Lancer ir tāds auto, pie kura pie stūres nespēju labi iekārtoties. Un vispār sportiski auto mani nesaista.
Sportisks ir Evo, nevis Lancers lai arī izskatās gana agresīvs un man tādi patīk !!!
Sretsked rakstīja: Patiesībā jau šādas diskusijas ir labas, cilvēki dalās pieredzē utt...palīdz viens otram izdarīt izvēli,iesaka...
BET. Šajā gadījumā viens no ierēdņu rindām izmests liekēdis to vien spēj,kā braukāt pa auto saloniem un jāt prātu to darbiniekiem, prasot visādas herņas un jūsmojot par jebko, kura izmērs ir starp dārza ķerru un celtnieku tualeti.
Jēga visām šitām fana jūsmošanām?? Tas skaists,šitas skaists, tas baudāms utt.
TG/AM
![]()
![]()
WALA rakstīja: Lancers un sportisks :
Sportisks ir Evo, nevis Lancers lai arī izskatās gana agresīvs un man tādi patīk !!!
LAncers Ralliart izpildījumā ir ļoti līdzīgs Evolūcijai
arba rakstīja:
Lancers Ralliart izpildījumā ir nevajadzīgi jaudīgs un dārgs - 25900 eiro. Ja man būtu tāda nauda, tad labāk pirktu Volkswagen-Tiguan ar vājāko 110 zirgspēku 2,0 TDI par 22900 eiro.
shmurger rakstīja: fan, pasaki godīgi, tu esi baigais jokupēteris un visus nes cauri?
Nē, nenesu cauri. Priekš kam man tādu Mitsubishi-Lancer Ralliart ar neērtu sēdēšanas pozīciju pie stūres, cietu gaitu, mazu un neērtu bagāžnieku, nevajadzīgi jaudīgu un rijīgu motoru? Tad jau labāk nopirkt šādu mazlietotu Volvo-XC70 universālu:
VWfans rakstīja:
shmurger rakstīja: fan, pasaki godīgi, tu esi baigais jokupēteris un visus nes cauri?
Nē, nenesu cauri. Priekš kam man tādu Mitsubishi-Lancer Ralliart ar neērtu sēdēšanas pozīciju pie stūres, cietu gaitu, mazu un neērtu bagāžnieku, nevajadzīgi jaudīgu un rijīgu motoru? Tad jau labāk nopirkt šādu mazlietotu Volvo-XC70 universālu:
www.ss.lv/...
Korektāk būtu teikt - TEV LABĀK!
VWfans rakstīja:
arba rakstīja:
Lancers Ralliart izpildījumā ir nevajadzīgi jaudīgs un dārgs - 25900 eiro. Ja man būtu tāda nauda, tad labāk pirktu Volkswagen-Tiguan ar vājāko 110 zirgspēku 2,0 TDI par 22900 eiro.
www.skandimotors.lv/...
www.volkswagen.lv/...
Bet fans ir baigais kadrs.
Protams, ka bezpiedziņas Tiguan HolyCrap komplektācijā ar manuāli kruķījāmiem logiem un bleķa 13' diskiem var izrādīties pat nedaudz labāks par lielisko DaciaDuster, bet kakuva skuja visu laiku salīdzināt elektrību ar māla podu man nu nekad nesaprast...
![]()
VWfans rakstīja: Sajaucu - tas nebija Volvo-XC70, bet gan Volvo-V70. Bet baudāms vienalga...
priekškam tev jaunu auto skatīties. labāk ņem mazlietotu ar 50k km nokrējienu
Te par jauko Hyundai-ix35 varat pasmelties informāciju:
jugasvilli rakstīja: - mūk kā no Hiacintes Burkā,....
![]()
![]()
labs ![]()
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23