Kādi iespaidi, kā uzvedās pilsētā, kā uz šosejas pie lielāka ātruma, automāta apetīte, komforta līmenis(starp mazās klases auto)?
Izsakiet, lūdzu, savus komentārus.
Kādi iespaidi, kā uzvedās pilsētā, kā uz šosejas pie lielāka ātruma, automāta apetīte, komforta līmenis(starp mazās klases auto)?
ja jau fana 2reiz smagāko merivu jams var izkustināt, tad korsa vispār lidos....
tikai vai tik jaudīgam motoram vispār ir automāts, to nezinu...
Sretsked rakstīja:
VWfans rakstīja: Manuprāt, Corsa 1,4 ar automātu un 90 zirgiem ir tas auto , ko izbaudīt Rīgā un maršrutā Rīga-Ainaži.
Afigeķ.... a ja šim vajag līdz Smiltenei?? Tad kas jāpērk ? Un ja uz Bausku ?
nē, nē, ar Corsa tikai viens virziens -> Ainaži ![]()
zhuks rakstīja: Auto pilsētai, braucējs- sieviete, kārba- automāts, benzīns, auto vecums 2-3 gadi.
automāts +1-2L patēriņā, kondiška atkal +
bet tā - kas nosacīti svaigam auto, ja vēsture zināma, var kaitēt?
Yetti rakstīja:
zhuks rakstīja: Auto pilsētai, braucējs- sieviete, kārba- automāts, benzīns, auto vecums 2-3 gadi.
automaats ar ht blokji uz trases eed praktiski tikpat cik mehaaniskais.
ibo sablokeejot hidrotransformatoru, zudumi automaataa kljuust minimaali.
draco rakstīja:
Yetti rakstīja:
automaats ar ht blokji uz trases eed praktiski tikpat cik mehaaniskais.
ibo sablokeejot hidrotransformatoru, zudumi automaataa kljuust minimaali.
tu lecies, vai ko tu dari?
corsai bloķēsi?
i ko tas man dos? es vpolne ticu ka 1.4 bezmotors uz trases var eest 8 litrus...
draco rakstīja: ko pameeginaat? korsu?
i ko tas man dos? es vpolne ticu ka 1.4 bezmotors uz trases var eest 8 litrus...
atbrauc pie mums, iedoshu bavārieti...
tā nav jēla ola...
Sretsked rakstīja: ******* Džeks vienkārši diskutē, otrs uzbāžas ar savu kāru un pēc tam vēl piedraud,ka būs jāatbild
labi, ko es aplam pateicu?
Sretsked rakstīja: Gan jau neko, ko gribēji,pateici. Mani samīdināja stiliņš- uzbāzies ar savu mega kāru, beigās piedraudi, pat nesagaidot atbildi,ka nāksies atbildēt
ko tu īsti gribi? vai ko es nepareizi pateicu?
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
12
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13