Kāpēc (būtu vēlama motivācija)
Ja ir iespējams, kaut kādus izteiksmes veidus, kuri noniecina kādus citus, atstāt pie sevis... (ceru, ka Reds atbalstīs)
P.S. mēģiniet cienīt viens otru, ja nesanāk, vismaz sevi...
Kāpēc (būtu vēlama motivācija)
Ja ir iespējams, kaut kādus izteiksmes veidus, kuri noniecina kādus citus, atstāt pie sevis... (ceru, ka Reds atbalstīs)
P.S. mēģiniet cienīt viens otru, ja nesanāk, vismaz sevi...
Sretsked rakstīja:
modena rakstīja: izskatās ka atkal shēmotāji pie varas... izskatās kā galīgi 'neatkarīgie' no Maskavas...
.... drīz vel arī koks ar zelta monētām izaugs...
Ko sashēmojuši?
sākumam finansējumu.... kurš šos tagad aiz virvītēm rausta....
![]()
HIPPY rakstīja: Nu jau vairs nemaz tik vienoti nav
tikai nesaki to vadonim
dabūsi noklausīties Padomu ![]()
![]()
![]()
ķipa izvēlies par ko balsot - urbanovičs vai lācītis
a pēc tam tikai pilsoniskās savienības ultimāts piespieda neizveidot atbilstošu koalīciju ![]()
![]()
vienotībā ar steigu ir jāiestājas visām pārējām partijām ![]()
![]()
strādātāji ibio ![]()
![]()
man pirtī visas mušas ir no smiekliem apsprāgušas teļļuku skatoties ![]()
![]()
![]()
Bet ar SC vajadzēja parunāties, lai varētu pateikt, ka mēs taču aicinājām, paši negājāt..
viņiem ir gudrākas mušas ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vienotība pēc definīcijas ir labā un runā visu pareizi ![]()
![]()
p.n.
kas traucē valdību uztaisīt sc kopā ar zaļajiem ?
tas, ka voldiņš nominēs lācīti????
zaļie uzliks voldiņa ieteikumam mīksto un voldiņš fiksi nominēs jānīti
Mans telefons 27018888
E-pasts maris@satek.lv
Draugiem.lv arī var rakstīt. Esmu Māris Boža
Sretsked rakstīja:
Pirmais rakstīja: man te tāds jautājums ir sacēlies - cikos sāksies lido glābšanas kampaņa?
Piezvani un paprasi pašam Lido šefam. Kiška tonka?
PS. Zinu,ka tonka
āāāā, tad pat tik tālu ir, ka kampaņas sākumu noteiks viņs pats? ![]()
![]()
![]()
![]()
Sretsked rakstīja: Tas,ka daļa salika Mūrniecei mīnusus,neko nenozīmē. Krietni vairāk viņai bija plusi.
Plusi ir tikai par 11% vairāk kā svītrojumi.
Linda Mūrniece
Plusi/Svītrojumi
14517 13027
Bucefals rakstīja: Ā, aizmirsu piebilst - no diviem Māriem Božām, kas draugos ir atrodami, esmu tas, kas ar meiteni...
Nu piedod...
pēc visiem tiem foto, kurus mēdzi publicēt portalā
gejiem.lv
Tu vēl kaut kur uzdrīksties fotogrāfēties ar Meiteni
![]()
![]()
![]()
Sretsked rakstīja:
brmbrmm rakstīja:
Sretsked rakstīja: Tas,ka daļa salika Mūrniecei mīnusus,neko nenozīmē. Krietni vairāk viņai bija plusi.
Plusi ir tikai par 11% vairāk kā svītrojumi.
Linda Mūrniece
Plusi/Svītrojumi
14517 13027
www.cvk.lv/...
Un ? Tas nozīmē,ka viņa ir slikta ministre ?? Vai otrādi,ka baisi labā??
Kurš labāks,kuru vajag tur ielikt? Kurš labāk izdarīs? Nu,tā reāli.
Tas nozīmē, ka piesienos apgalvojumam, ka 11% ir krietni vairāk.
Kas attiecas uz Mūrnieci - katrā ziņā tauta nepalika vienaldzīga - Rīgas sarakstā otrā vieta aiz Kristovska pēc plusu/mīnusu kopsummas. Manis pēc viņa varētu iesākto darbu turpināt, bet mīnusus, droši vien, savilka neapmierinātie policisti un vispār cilvēki, kas ir pret pārmaiņām- tādi, kas vispār ir pret visu, kas apdraud ierasto "silto vietiņu".
jugasvilli rakstīja: jo var būt problēmas, ka viņi nesamaksā tavu naudu apdrošinātājam u.c.
paga, paga
pats taču teici, ka apdirsinātājs man maksās vienalga vai brokeris ir pārskaitījis piķi pašam apdirsinātājam.... man tikai vajadzēs pierādīt, ka es esmu brokerim samaksājis....
vai tad kautkas ir mainījies pa šo laiku?
![]()
![]()
![]()
interesanti kuram ierindas pilsonim ir pieeja lai paskatītos vai brokeris ir sapiķojis apdirsinātājam vai nē ![]()
![]()
ja visi pirks pie apdirsinātāja pa tiešo, tad brokeri nomirs dabīgā nāvē....
p.n.
tāpat kā vispirms "mēs visi esam valsts" un pēc tam "vai tev nav vienalga, kur valsts liek tavus samaksātos nodokļus"
Sretsked rakstīja: www.apollo.lv/...
Cilvēki cenšas citiem izskaidrot...bet nepielec taču . Kaksim un viņam līdzīgajiem ...grūti. Un visiem paºējiem normālajiem arī līdz ar to .
Vitai taisniiba.bet vai pats piederi taisnajo šķirai?vari apzveereet ar savien seekliniekiem ka neesi nevienu appisis, šmaucies ar nodokļiem un meklējis pašlabumu?
Sretsked rakstīja:
Ozz rakstīja:
Sretsked rakstīja: www.apollo.lv/...
Cilvēki cenšas citiem izskaidrot...bet nepielec taču . Kaksim un viņam līdzīgajiem ...grūti. Un visiem paºējiem normālajiem arī līdz ar to .
Vitai taisniiba.bet vai pats piederi taisnajo šķirai?vari apzveereet ar savien seekliniekiem ka neesi nevienu appisis, šmaucies ar nodokļiem un meklējis pašlabumu?
Es kādreiz esmu apgalvojis,ka esmu kristāltīrs?? Bet nu sapratne par procesiem man ir bišķi tāda skaidrāka un man nav jāgaudo ka vienam otram par to,ka viss ir slikti. Tas vienkārši ir pierādījies.
Slikti esi lasījis manis rakstīto agrāk
pietiek tikai nokristies tikai kūdras cenai un pieprasījumam starptautiskajā tirgū, tā ātri vien sāksi te caurām dienām gauzties un čīkstēt.
Sretsked rakstīja:
Neļerksti par lietām,no kurām neko nesaproti. 20 gadus,kopš pats sevi apgādāju, neesmu gaudies, tad jau tagad nesagaidīsi
Jā, bet Tu atkal gaudies par to, kā citi gaužās!
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
10
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
15
Kur beidzas ātruma ierobežojums 30 km/h uz Meža prospekta abos virzienos? 1.DAĻA - Viedokļi? (+ VIDEO)
18
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)