Paskaties pa logu. Klimata pārmaiņas redzi? = SUV traucē visiem. 
Varbūt ar laiku, bet nedomāju, ka vietuļai lauku tantītei varēsi iegrūst to signalizāciju. Ne mācēs rīkoties, ja kas, ne būs tā drošības sajūta, kas tomēr ir ar suni. Suns arī ries uz lapsu, kas vazāsies apkārt un tam ir zināmi plusi.
Privātmājas apsardze ar elektroniku ir stipri drošāka, lētāka un vienkāršāka.
Tiešām? Man gan liekas ka otrādi; ne par velti man liekas ka es nepazīstu nevienu cilvēku kam mājās būtu signalizācija [vienam varbūt ir uzstādīta bet netiek lietota], toties suņi ir daudziem. Ar suni viss ir vienkārši - viņš tev ir, tu viņu baro, un tas pa lielam arī viss. Signalizācija ir jāuzstāda, jāmaksā apsardzes kompānijai [savādāk signalizācija ir diezgan bezjēdzīga - un paskatoties ko un kā apsardzes kompānijas sūta uz izsaukumiem [man ir divi kolēģi - "ēku uzraugi"], tāpat liekas diezgan muļķīgi, bet nu labi, dižajā pilsētā varētu būt bik jēdzīgāk - ar to signalizāciju ir visu laiku jāpipelējas [sunim kods nav katru reizi jāievada ieejot mājā un kaut kas jāsaspiež no mājas izejot], tā var gļukot, atslēdzot strāvu tā izslēdzas [ja nav papildu barošana, kas atkal ir nauda] , visas palīgēkas un šķūnīšus pie signalizācijas nepieslēgsi [ja pieslēgsi - atkal nauda] , un, visbeidzot - signalizācija nevienu īpaši neaizbaida, jo tai nav ne zobu, ne ķepu.
Protams, var gadīties tā, kā tu te nosauci, bet neaizmirsti ka te ir tas pats princips kas ar mašīnu signalizācijām - dažādu vērtību mašīnām dažādu līmeņu zagļi - jā, turīgi cilvēki lieto signalizāciju + suņus - bet parastiem cilvēkiem pietiks ar suni, jo lielākais risks ir ka kāds zaglis vulgaris pa nakti atnāks iztīrīt šķūnīti no zāģiem, krūmgriežiem un tādām lietām; zaglis kas suni ar tabletēm barot nebūs sagatavojies.
P.S. Suns kādam traucē ne vairāk par pseidodžipiem, drīzāk mazāk - jo ir arī maz rejoši suņi, bet pseidodžipi parastu mašīnu augstumā gan nav, visi ir lieli.
Ko tu atkal .....
Man ir perimetra signalizācija, kura nav atslēgusies ne reizi !!!!! 20 gadu laikā. Gadās false alarm, ja vārna nolido gar devēju, bet atslēgusies nekad. Un tie false alarm kāreiz = tevis piesauktā lapsas izmērā!
Suņiem false alarm vienā laidā. Un atslēgt ir ļoti vienkārši, ka jau augstāk aprakstiju.
+ signalizācija man nekad nav mēģinājusi piedirst pagalmu
Maz man signālizācijas lietotāju pazīstami, bet viens prātā nāk, kā pieredze zināma. Garāžai uzlika signālizāciju. Šeit suņa variants atkrīt, tur nav ko diskutēt, bet par to, ka nekad nav problēmu ar to signalizāciju - te nu nevar piekrist.
Vienā no Latvijas lielākajām pilsētām, ne dziļos laukos, bet tāpat tur tā elektrība mēdz pazust vai raustīties (nemācēšu teikt). Tad ir viltus trauksme, viltus izsaukums, maksa par to u.t.t. Tagad cilvēks ir uzlicis papildus aķi barošanai, bet tas jau papildus čakars. Koda ievadīšana ienākot/izejot ir čakars, bet ja reiz tā ir garāža, tad skāde nav liela. Dzīvoklim/mājai - nu tas jau vairs tik forši nav.
Te jau laikam vēl minēja papildus faktorus, bet nu atļaušos vēlreiz nosaukt - suns rada drošības sajūutu, it sevišķi vientuļam cilvēkam. Suns ir arī spējīgs saimnieku aizstāvēt uzreiz. Šis pats suns ar riešanu var aizbiedēt potenciālo zagli. Tāpat aizbiedē arī lapsas, kaķus, seskus, kas vēlas nokost vistas u.tml. Signalizāciju lietot vecāki cilvēki var arī nemācēt, kurpretī ar suni apieties mācēs teju visi. U.T.T.
Vidusmēra lauku īpašumu aptīrītājs principā ir plukata, nevis profesionāls zaglis, kas tēmē uz X5 un plazmas TV biezā mājā, kur signalizācija noteikti tiešām ir prātīga lieta.
Tā ka vidusmēra lauku mājā suns-sargs ir diezgan nepieciešams.
P.S. Iauto īpatnību dēļ viss te sajucis - kurš kuram atbild. Eh...