Manuprāt, Dombrovskis ir viens no, tā teikt, mazākajiem ļaunumiem šībrīža situācijā... varbūt ne tāds padla kā daži viņa partijas biedri tajā vienotības bandā - ķipa tiesiskuma cīnītāji... Bet pa lielam, vienīgais, kur tiešām viņu varētu vainot, ir mugurkaula trūkums, klanīšanās un savā ziņā arī divkosība (kas gan ir visai izteikta īpašība daudzu Vienotības elites biedru vidū). Bet, nu, viņš jau ir tikai izpildītājs - peška...
Tieši otrādi, tas bija izbrīns, un pat bez ironijas.
Šādas shēmas taisa faktiski ikviens. Un līdz šim VID piegāja formāli - papīri kārtībā, tātad ar darījumu viss Ok. Tāda attieksme bija pret LV "elites" pārstāvjiem noteikti. Cik nav bijušas diskusijas par acīmredzamām krāpšanām, zagšanām utt, kur beigās slēdziens - "viss Ok, viss saskaņā ar likumdošanu"
Un te pēķšņi gadījums, kur viss atšķetināts pa diedziņam.
Tiesa - ņemot vērā šī gadījuma unikalitāti, var gadīties, ka pokazuha. Trīs mēnešus pēc pakalpojuma sniegšanas nav aizliegts izrakstīt rēķinu, ja, piemēram, līgumā ir paredzēts piestādīt rēķinu sezonas beigās par visiem sezonas izbraucieniem.
Tā kā nav ko sapriecāties, varbūt tomēr VID nav sācis cīņu ar blēžiem, šī ir tikai kārtējā palīdzība kādam citam blēdim
Es savukārt to redzu tā, ka visu uzreiz gribēt nevar, tas viss notiek lēni, lietu pa lietai sakārtojot valstī. Agri vai vēlu, bet jāatbild būs par daudz ko daudziem. Vai tas basketbolists vai kāds nebūt cits.
Pēdējā laikā, lai kā te dažiem V gribas kritizēt, tieši no viņiem ir nākušas labas un pozitīvas pārmaiņas kaut tā apša administratīvā sloga mazināšanai uzņēmumiem, šis tas atcelts, izmainīts, atvieglots.
Tāpēc es saku-viss notiek uz labu, vajag censties saskatīt pozitīvo vairāk, nevis tikai slikto.
DekstersFF rakstīja: Es savukārt to redzu tā, ka visu uzreiz gribēt nevar, tas viss notiek lēni, lietu pa lietai sakārtojot valstī. Agri vai vēlu, bet jāatbild būs par daudz ko daudziem. Vai tas basketbolists vai kāds nebūt cits.
Protams ir labi, ka lietas sakārtojas.
No otras puses - pa lielam viss, kas bija zogams, jau ir nozagts. Ja lietas kārtos lēnām, tad iestāsies tāda lieta kā "noilgums" un nevienam no šiem daudzajiem atbildēt nevajadzēs.
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .