opļā, izskatās, ka līdz 15:00, kad vadoņčoms būs ar to sūda traktoru ticis līdz līvāniem, ceļš jau būs paplašināts tieši divu golfu platumā.... pizģec kā vadonim nepaveicās
Pirmais rakstīja: opļā, izskatās, ka līdz 15:00, kad vadoņčoms būs ar to sūda traktoru ticis līdz līvāniem, ceļš jau būs paplašināts tieši divu golfu platumā.... ******* kā vadonim nepaveicās
Nē ceļu šie neaiztiek, nav iespējams visus sūTus pa pāris stundām izmēzt! Bet darbības ar lāpstām nu ir pārtrauktas - laikam aizgāja visi "sasildīties". Vai arī netīšām izrakās pilsētas siltumtrase!!
Šad tad pavērojot kā šie strādā, rodas iespaids, ka visi ir simtlatnieki, ieskaitot brigadierus!
Aļo, skazočņik, bet tikai brauc ar GolPu!! Ja atbrauksi kāda Preslija cienīgā vāģī, tad apskādēsi vāģa sānus pat viens braucot.... i pamainīties nevajadzēs.
GB12 rakstīja: manuprāt, taisnīgi. kā tur ir, Edgar? Parādīsi, ka nedzen šķidru?
Brauc un skaties, kas tev liedz.... ielas sen jau ir nosauktas!
Pa to laiku, kamēr viens te draud braukt, tikam ceļazīmes ar gājē'ju pāreju, jau pat ieraktas jaunā vietā.... vienīgi tikai baltās svītras jasavalkā atbilstošā vietā. Un tranšeja notekai arī kā par brīnumu izrakusies, pat truba ielocījusies, vienīgi aizbērt starp dzeršanas reizēm nav pieticis laika!
GB12 rakstīja: manuprāt, taisnīgi. kā tur ir, Edgar? Parādīsi, ka nedzen šķidru?
Brauc un skaties, kas tev liedz.... ielas sen jau ir nosauktas!
Pa to laiku, kamēr viens te draud braukt, tikam ceļazīmes ar gājē'ju pāreju, jau pat ieraktas jaunā vietā.... vienīgi tikai baltās svītras jasavalkā atbilstošā vietā. Un tranšeja notekai arī kā par brīnumu izrakusies, pat truba ielocījusies, vienīgi aizbērt starp dzeršanas reizēm nav pieticis laika!
Paņem lāpstu un ej roc ciet, ja ne ciet klusi un skaties kā citi strādā
Paņem lāpstu un ej roc ciet, ja ne ciet klusi un skaties kā citi strādā
Šito par darbu nesauca nevienos laikos!
savādi, bet itvisur ir nocvērojami šīs NEdarba pozitīvās sekas...
Ja vien spēj aptvert cik daudz laba ir mainīts un izveidots pateicoties tam, ka kāds atļavies nokrist tik zemu, ka ir ņēmis lāpstu un racis... Iņčeņers ibio...
Ja vien spēj aptvert cik daudz laba ir mainīts un izveidots pateicoties tam, ka kāds atļavies nokrist tik zemu, ka ir ņēmis lāpstu un racis... Iņčeņers ibio...
Lasīt māki, vai pagrābsti tik pa kādam vārdam??
Labāk ej painženierē vai palasi Profesiju klasifikatoru, lai zini darba devējam izskaidrot, ko Tev pieklājas darīt, ko ne
DekstersFF rakstīja: Uz Sēliju braukšu piektdien ar šito www.paganelsbuve.lv/... , gandrīz divu golfu platumā. Ko saki, iEdgar, šitais izies?
PS. Mans piedāvājums par 200 Ls joprojām spēkā, gaidu pamatotu atbildi .
Ja pretim negadīsies neviens velosipēdists, tad izies!
man ir pilnīgi poH vai brauc vai nebrauc. Tu jau te brēc ka es Tiršu, kaut gan pats nezini par ko ir runa un neko no tā visa manis teiktā nekad neesi redzējis.
DekstersFF rakstīja: Uz Sēliju braukšu piektdien ar šito www.paganelsbuve.lv/... , gandrīz divu golfu platumā. Ko saki, iEdgar, šitais izies?
PS. Mans piedāvājums par 200 Ls joprojām spēkā, gaidu pamatotu atbildi .
Ja pretim negadīsies neviens velosipēdists, tad izies!
man ir pilnīgi poH vai brauc vai nebrauc. Tu jau te brēc ka es Tiršu, kaut gan pats nezini par ko ir runa un neko no tā visa manis teiktā nekad neesi redzējis.
Es neticu taviem apgalvojumiem. Un tāpēc es tev piedāvāju derības. Ja tu tiešām zini, ka 2 golfi tur nevar samainīties, tad kas tev traucē viegli paņemt 2 stoķus?
Es neticu taviem apgalvojumiem. Un tāpēc es tev piedāvāju derības. Ja tu tiešām zini, ka 2 golfi tur nevar samainīties, tad kas tev traucē viegli paņemt 2 stoķus?
1. Tie nav apgalvojumi, bet fakti!
2. Man ir pilnīgs Poh vai tu tici vai nē! Vari turpināt neticēt un smirdēt tālāk!
1. Tie nav apgalvojumi, bet fakti!
2. Man ir pilnīgs Poh vai tu tici vai nē! Vari turpināt neticēt un smirdēt tālāk!
Fakti ir tādi,ka uz pēc projekta izbūvēta ceļa nevar samainīties 2 golfi ?
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .