Vēlreiz atkārtoju dezertierus kara laikā šāva, un pareizi darīja...
Muļķus, tādus kā tu, apšāva pirmos!
Nu jā, bandītiskā režīma sākumā, kas saucās cildenā vārdā 'revolūcija' , ar dzīvi neapmierinātie kalpi ( kā tu ) apšāva bagātos, komandierus un gudrākos.
Tas gan...
Atkal sarakstīji savus izdomājumus, un centies man piešūt!
Totāls muļķis tu esi, bet vislielākā skāde ir tajā, ka pats to nespēj apjēgt!
Piemēram, manu vecvectēvu, tādi megaiņčeņeri kā tu, tieši gandrīz pielika pie ābeles un nošāva, par to , ka mācēja saimniekot.
Pirmais rakstīja: hei vadon, davaj dod man pa vkariem to traktoru.... Būvēšu taisno ielu līdz līvāniem
Par vēlu!! Salas pagastā jau ceļu iztaisnoja un nolēja ar asfaltu.... vienīgi es tur neesmu vēl braucis, cik plats nevaru pateikt. Bet skazočņiks tak nedēļu atpakaļ solījās ka brauks uz turieni... paprasi viņam vai GolPiem vietas pietiek!
DekstersFF rakstīja: Man *******, čangal Edgar, kas tevi uzjautrina, bet tu atkal apliki pakaļkājas. Samērā šķidri.
Turpini vien! Smaka no tevis ir laikam iedzimta.
Pat nevajag tērēt naudu, lai cirku paskatītos.
Uz priekšu pajol... ah jā Nelauķi.
Lauķis es neesmu, tas gan. Es esmu Pāķis un ar to lepojos.
Lauķi ir tie ar tiem nojātajiem skorpjiem, vecajiem pasūdiem utt, kuri mīt viša LV teritorijā un kuriem visi citipie kaut kā vainīgi, bet pašiem bikses nemazgātas.
Pāķi ir normālie latvju džeki , kuri kaut ko urbj.
Piemēram, manu vecvectēvu, tādi megaiņčeņeri kā tu, tieši gandrīz pielika pie ābeles un nošāva, par to , ka mācēja saimniekot.
Ar ko vēl pamērīsimies??
Tik daudz cietuši no komunistiem, cik mani vecvecāki tavējie toč nav. Tā ka vari droši paklusēt un nelien komentēt skazočņika izdomājumus, ar kuriem man nav nekāda sakara.
Lauķis es neesmu, tas gan. Es esmu Pāķis un ar to lepojos.
Lauķi ir tie ar tiem nojātajiem skorpjiem, vecajiem pasūdiem utt, kuri mīt viša LV teritorijā un kuriem visi citipie kaut kā vainīgi, bet pašiem bikses nemazgātas.
Pāķi ir normālie latvju džeki , kuri kaut ko urbj.
Pirms kaut ko ļurināt, izmazgā savu smirdīgo muti - smird pa gabalu.
Pirmais rakstīja: hei vadon, davaj dod man pa vkariem to traktoru.... Būvēšu taisno ielu līdz līvāniem
Vari dabūt arī pa dienu.
Paga paga.... Vai tad tas traktors pa dienu nevirpo stiku?
stikLu?? (es pārprasu)
Es labāk neatbildēšu, jo ja pateikšu, ka virpo, tā tūlīt skazočķiks teiks, ka nevirpo, lai tikai būtu pretēji manam teiktajam! Ja teikšu, ka nevirpo, tā tūlīt brēks ka es meloju, jo viņš nav redzējis ka nevirpo!
Ar vienu skazočņiku - akurāt tādu pašu kā tu, tikai drupīt vecāku es jau pietiekmi ilgi esmu atklausījies!
Vari iepazīties:
Aizkrauklē, bijušajā VEF tālruņu cehā, nu jau pusotru gadu strādā SIA «Siltie logi», kas ražo logu paketes. Uzņēmuma saimnieks Imants Bušs saka, ka šī ražotne ir vienīgā Baltijā, kas izgatavo paketes bez metāla starplikām, kas nodrošina ļoti augstas siltumizolācijas īpašības, un no šī fakta arī firmas nosaukums.
Imants Bušs ir ASV latvietis, kas jau 12 gadus dzīvo un strādā Latvijā. Iepriekš viņš vadīja Līvānu stikla ražotni. Pēc tam, kad I. Bušs bija jau devies pensijā, tā tika pārdota. Taču viņš nolēma, ka nav vēl gatavs atpūsties. Drīz viņam būs 65, bet nu jaunais uzņēmums ir jāizvada cauri krīzes viļņiem, kas nav mazs izaicinājums.
Bija devies pensijā!!!! Ha , ha..... kad apzaga lielāko akcionāru, šo kā suni izmēza ārā tajā pat stundā, kā uzzināja zagšanas faktu.
Daudz jau nenozaga..... tikai kādu 1/5 daļu no dzelzceļa uzbēruma grants!!
Šis tak "taisījās" aerodromu būvēt pie stiklinieka teritorijas, lai no Klintaines lidinātos uz darbu!!
Ja netici parocies pa avīzēm!!
Vot pārējo basņu gūzmu gan nestāstīšu, jo nekur to pārbaudīt nevar, un ja man kaut ko tādu kāds stāstītu es ar garantiju neticētu.
Ar vienu skazočņiku - akurāt tādu pašu kā tu, tikai drupīt vecāku es jau pietiekmi ilgi esmu atklausījies!
Vari iepazīties:
Aizkrauklē, bijušajā VEF tālruņu cehā, nu jau pusotru gadu strādā SIA «Siltie logi», kas ražo logu paketes. Uzņēmuma saimnieks Imants Bušs saka, ka šī ražotne ir vienīgā Baltijā, kas izgatavo paketes bez metāla starplikām, kas nodrošina ļoti augstas siltumizolācijas īpašības, un no šī fakta arī firmas nosaukums.
Imants Bušs ir ASV latvietis, kas jau 12 gadus dzīvo un strādā Latvijā. Iepriekš viņš vadīja Līvānu stikla ražotni. Pēc tam, kad I. Bušs bija jau devies pensijā, tā tika pārdota. Taču viņš nolēma, ka nav vēl gatavs atpūsties. Drīz viņam būs 65, bet nu jaunais uzņēmums ir jāizvada cauri krīzes viļņiem, kas nav mazs izaicinājums.
Bija devies pensijā!!!! Ha , ha..... kad apzaga lielāko akcionāru, šo kā suni izmēza ārā tajā pat stundā, kā uzzināja zagšanas faktu.
Daudz jau nenozaga..... tikai kādu 1/5 daļu no dzelzceļa uzbēruma grants!!
Šis tak "taisījās" aerodromu būvēt pie stiklinieka teritorijas, lai no Klintaines lidinātos uz darbu!!
Ja netici parocies pa avīzēm!!
Vot pārējo basņu gūzmu gan nestāstīšu, jo nekur to pārbaudīt nevar, un ja man kaut ko tādu kāds stāstītu es ar garantiju neticētu.
man ir logi ar paketēm bez metāla starplikām.... thermix... jau kādus 3 gadus.... un jamie nav no līvāniem
Nu pieņemsim, ka tas Bušs vai kā viņu tur, zaga sev nepiederošu granti. Un visos Līvānos neviens neko neredzēja līdz nozaga visu dzelzsceļu. Nu te spilgti parādās mūsu safistā smadzene - ja valdīšana kaut ko dara šķībi, mēs spējam tikai pa kaktiem un internetiem pukstēt, nevis celties un iet un prasīt, kāpēc tas tā ir. Tā ir tipiska no autoritāriem režīmiem iznirušo sabiedrību problēma. Paaudzēm jāmainās. Tā nu tas ir. Uzzināju interesantu faktu par Ķīnas nacionālajiem parkiem, kas atdoti koncesijā ar slepeniem līgumiem uz 99 vai cik gadiem privātām, ar valdīšanu saistītām firmām, bet neviens visā Ķīnā neko nečīkst. Sajūtiet līdzību piem. ar Vitronic? Vitronic tomēr ir jau pozitīva pieredze, ka sabiedrības spiediens liek amatpersonām jau pierauties - vismaz kaut cik. Cerams mani bērni jau dzīvos civilizētākā sabiedrībā, un Latvija neaizies uz Krievijas vai Itālijas modi.
Bet Inženierim novēlu atrast darbu specialitātē, lai mazāk www ēteru piesārņo ar savu vaidēšanu.
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .