msh rakstīja:
DekstersFF rakstīja: Pie tam viņš braukā apkārt, likdams mīksto pārējo interesēm.
Bet vispār tev taisnība - es lieku mīksto degvielas tirgotāju interesēm - mana konstruktora vidējais benzīna patēriņš ir 10 litri mēnesī, no kuriem lielākā daļa tiek nokurināta stāvot [procesā nonākot pie slēdziena ka viena motorstunda - 4-5l ], būtu jābūt stipri vairāk, lieku mīksto valsts interesēm - izbraucu 1-2 reizes nedēļā nedēļas nogalē vietā, kur cepistu klātbūtnes iespējamība ir vēl mazāka nekā tev iespēja neatrast melnumu zem naga, tā vietā lai nagļakā mauktu apkārt un maksātu sodus valsts budžetam - un tas ir pats galvenais grēks, jo valsts tak esam mēs visi, a es, nelietis, lieku visiem mīksto un necenšos tikties ar cepistiem lai pelnītu sodus... Jāpadomā, kam vēl es lieku mīksto, īsti nenāk vairs prātā...
ja tu brauc maz,jo nespēj vairāk nopelnīt, tā nebūt nav mīkstā likšana valsts interesēm.
Par CP sodiem-tā nu ir galīgi galvu saspieduša cilvēciņa loģika. Es braucu daudz, bet man ir 0 soda punkti. Kā redzams no tevis skricelētā, tu jau pamatos uzskati,ka, ja brauktu, uzreiz būtu sodi.
Tas,lūk, ir tas, kas iedala tevi primātu kategorijā. Diemžēl tādi mēsli,kā tu, Latvijā nav mazums...nu un tā nu mēs te dzīvojam, ar tādu baru lauķisku ākstu.
Tādi kā tu, skaties, ko dara. Valsts viņiem slikta, viss viņiem slikti, bagātie vispār maitas utt. Kā vakar izlasīju vienā rakstā, tik precīzi bija pateikts- Latvija nevar cerēt uz atdzimšanu, kamēr pelēkā, nožēlojamā masa mēģinās nokost un nogāzt jebkuru, kurš atļaujas no tās masas izcelties. Vai bagātāks, vai gudrāks, vai politiķis- visi uzreiz ir jānolej ar mēsliem, jo ,atšķirībā no pelēkās masas, atļaujas kaut ko. Un spēj kaut ko mainīt.
PS. Neatbildi, atbildi es jau tagad zinu.