- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Pirmais rakstīja: vismaz 550ls mēnesī būs?
Jā, dodies šurp.
Nepieciešams, lai pārvadātu šitādus foto2.inbox.lv/... ![]()
DekstersFF rakstīja: Jāpāºliek Volvo FL10 stūre no labās uz kreiso pusi, kopā ar visu ,
Ko Tu pizģij!! Šitam stūre ir pa visu!! Pārlikt nevajag.
Bet ja vajag pa 549,99 ar pleksi un zilo vītņu līmi kā sū@u pārlikšu!
i_edgars rakstīja: pa 549,99 ...
Blee, sākās dempongošana... Iņčiņers gatavs par saņķiku dzimteni māti notirgot ![]()
msh rakstīja: ...vai arī ielikt vēl otru stūri...
nevaru atrast foto, bet gribēju piedāvāt - divas stūres, ar ķēdi savienotas... Kuru nevajag, to noņem, pedāļi ar kā mācību auto.... Varēsi pie reizes apmācīt!
skatīt 1:55, bet vispār viss video ir jauks
nevaru atrast foto, bet gribēju piedāvāt - divas stūres, ar ķēdi savienotas... Kuru nevajag, to noņem, pedāļi ar kā mācību auto.... Varēsi pie reizes apmācīt!
=====================
Šitādas bija ielu slaukāmās mašīnas, Gazoni krievu laikos
Kurā ielas pusē gar bordjūru vajadzēja slaucīt, tajā šoffers arī sēdēja pa sānlogu izkāries
Savukārt mūsu atkārtotās neatkarības pirmsākumos man sportisti ar ķēdes pārvadu taisīja "īsās" stūres i rallijā, i krosā, i šosejā. Diezgan ilgi bija jākaro, kamēr viens otrs saprata, kas ir aizliegtie lokanie elementi stūres pievadā ![]()
i_edgars rakstīja: 549,99
Tu par tik esi ar mieru?
DekstersFF rakstīja:
Tu par tik esi ar mieru?
es tev par trisdesmit latiem esmu gatavs uzd.irst uz kapota.
DekstersFF rakstīja:
Tu par tik esi ar mieru?
Ja ir cita kabīne un apakšai arī viss, tad tas cipars varētu būt reāls, ja esošo pārbūvēt - šaubos vai pat i_edgars parakstīsies.
recluse rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
Tu par tik esi ar mieru?
Ja ir cita kabīne un apakšai arī viss, tad tas cipars varētu būt reāls, ja esošo pārbūvēt - šaubos vai pat i_edgars parakstīsies.
Ir cita.
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2