Range Rover - Forums - iAuto

Range Rover

Sandis_UR Reģ.: 26.01.2003

Ir doma par svētdienas auto nomaiņu. Pagaidām šīs funkcijas pildīja Honda CR-V, taču gribās ko mazliet inčīgāku un dizeli. Līdz ar to tiek apsvērta ideja par RR 2.5 iegādi no 97-2001 gadam.

Kāda ir pieredze šī autiņa ekspluatācijā, plānotais km 10-20k gadā, izmatos pārsvarā mana mīlotā sieviete.

Vai tešām viņi tik briesmīgi lūzt? Cik sapratu motors ir no BMW, kā ir ar kārbu unn razdatkām? Kā šiem aparātiem ar rūsu? Vai tādas lietas kā klima un citas salona extras bieži kaujās nost?

Kā ir ar ziemu, vai var droši braukt cauri visām kupenām un pļanckām? Vai var izmantot kā ultimate pārvietošanās aparātu bezceļos?

Kur iesakiet labot un pasūtīt daļas.

Kam butu japievērš uzmanība tādu aparātu skatties?

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

kopš kura laika tev interesē līvānu bābas???? vadons nebūs greizsirdīgs????

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Nortel, Rxx - kur jūs abi esiet totāli stulbi!! Droši vien paši pat neapjēdzat!

Krepecīti memmīte vēl droši ka slauka, a dupsīti??

Rxx Reģ.: 13.01.2008
0 0 Atbildēt

Ej d'irst, vecais muļķi!

Reāli pasaki, pie kā es esmu vainīgs, ka Tev viss ir slikti? Un otrs - kas ir labāk - čīkstēt šeit forumā vai kaut ko darīt?

Vienīgais, kur varēju kļūdīties, tas ir par Moonlight Club Bet nu to man rekomendēja Līvāniem tuvu stāvoši ļautiņi.

0 0 Atbildēt

Rxx rakstīja: Ej d'irst, vecais muļķi!

Reāli pasaki, pie kā es esmu vainīgs, ka Tev viss ir slikti? Un otrs - kas ir labāk - čīkstēt šeit forumā vai kaut ko darīt?

Vienīgais, kur varēju kļūdīties, tas ir par Moonlight Club Bet nu to man rekomendēja Līvāniem tuvu stāvoši ļautiņi.

Aizveries klaun!! Kad paaugsies, tad šitādas tavas glupības pašas pa tirsu izlīdīs ārā!

Rxx Reģ.: 13.01.2008
0 0 Atbildēt

Tu neatbildēji uz jautājumiem.

0 0 Atbildēt

Rxx rakstīja: Tu neatbildēji uz jautājumiem.

Ko tev vajag atbildēt?? Vēl jau nesapratīsi - kad paaugsies, tad uzdod! Pagaidām tikai vienas glupības lien no tevis ārā, gluži kā no bērnudārza šmurguļa.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

iEdgar, tu pilnīgi noteikti stum sūdu.

0 0 Atbildēt

Edgar, nu pasaki godīgi, tevi bija noķēruši marsieši un bāza visos caurumos dīvainus priekšmetus un zondes visādas un kopojās ar tevi?

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

GB12

Atkal strādājošo skaits. nenoliedzu, daudz no ražošanas procesiem nesaprotu, esmu kupi-prodai, bet kaut kā pat man - ražošanas analfabētam ir skaidrs, ka ne jau strādājošo skaits nosaka ražošanu, bet saražotā apjomi.

===================

Mjā, par strādājošo skaitu un apjomiem man atkal jāatceras savu kādreizējo darba vietu - RAFu Kad

uz rūpnīcu brauca visvisādi "varjagi", gribēdami ražot,

Mercedes pārstāvis vaicāja, cik tad īsti RAFā ir darbinieku. Saņēmis atbildi, ka ap 4500, viņš izskatījās tik apjucis ... Pēčāk viņš teica, ka, ja pie viņiem Vācijā 4500 ļaužu saražotu max 15 000 auto gadā, tā būtu

vienkārši kataastrofa, viņiem šāda izmēra ražotnē strādājot maksimāli 800 darbinieku ... Divās maiņās, protams.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Crankshaft rakstīja: GB12

Atkal strādājošo skaits. nenoliedzu, daudz no ražošanas procesiem nesaprotu, esmu kupi-prodai, bet kaut kā pat man - ražošanas analfabētam ir skaidrs, ka ne jau strādājošo skaits nosaka ražošanu, bet saražotā apjomi.

===================

Mjā, par strādājošo skaitu un apjomiem man atkal jāatceras savu kādreizējo darba vietu - RAFu Kad

uz rūpnīcu brauca visvisādi "varjagi", gribēdami ražot,

Mercedes pārstāvis vaicāja, cik tad īsti RAFā ir darbinieku. Saņēmis atbildi, ka ap 4500, viņš izskatījās tik apjucis ... Pēčāk viņš teica, ka, ja pie viņiem Vācijā 4500 ļaužu saražotu max 15 000 auto gadā, tā būtu

vienkārši kataastrofa, viņiem šāda izmēra ražotnē strādājot maksimāli 800 darbinieku ... Divās maiņās, protams.

tipiski, vai ne?

te nu arī atbilde iEdgaram un citiem padomju saules pielūdzējiem, kāpēc padomiskā rūpniecība latvijā izplēnēja!

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Edgar, nu pasaki godīgi, tevi bija noķēruši marsieši un bāza visos caurumos dīvainus priekšmetus un zondes visādas un kopojās ar tevi?

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

tipiski, vai ne?

te nu arī atbilde iEdgaram un citiem padomju saules pielūdzējiem, kāpēc padomiskā rūpniecība latvijā izplēnēja!

=================

Neesmu piefiksējis, ka iEdgars būtu baisais Padomju Saules

pielūdzējs ... Varbūt neesmu pamanījis Bet principā jau

tā bija - jūs izliekaties, ka strādājat, mēs izliekamies, ka

maksājam. Par sevi gan nevaru teikt, jo "Minautoproms"

piemaksāja visiem izmēģinājumu nodaļu darbiniekiem,

tikai eksāmenus gan ik gadu bija jākārto ... Un tā bija vesela nedēļa "ibatorijas"

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Crankshaft rakstīja:

Neesmu piefiksējis, ka iEdgars būtu baisais Padomju Saules

pielūdzējs ..."

nu kā - toreiz bija tik labi, visiem bija darbs, tagad ir tik slikti, neko neražo, tikai "kupi prodaj"

0 0 Atbildēt

Latvija ieguva neatkarību 1918. gadā, visā pasaulē pa lielam bija bardaks, pēc tam visi daudz maz vienādi sāka attīstīties. 20 gadus strādāja, veidoja savu valsti tirgus ekonomikas-kapitālisma attiecību apstākļos. Daudz sasniedza, protams,ka daudz bija kļūdu, lielu problēmu utt, bet bija lidmašīnu ražotne, auto ražotne, foto, velo utt utt manufaktūras un daudz mazu uzņēmumu.

Tad iestājās WWII , viss tika sagrauts, cilvēki apšauti, sistēma izjaukta. Tad Latvijā ieviesās utaino režīms. Apšāva vēl cilvēkus, izveda asākos prātus uz Sibīriju, ieviesa tautā šausmas, saveda savus naktskreklu valkātājus.

LAtvijas PSR tika pārvērsta par PSRS ražošanas objektu novietni, pielāgojot iepriekšējo gadu rūpnīcas un ceļot jaunas VISAS PSRS vajadzībām. Apjomi milzīgi, cehi monstrozi, domāšana neizmērojama plašās dzimtenes ārēm.

Kas notiek? Latviešiem tiek noplicināta domāšana, jebkura iniciatīva tiek apsista jau saknē, visu pateiks partija un ceka dos norādījumus, ko kā un kad ražot.

Nepaklausīgos atkal 1949. gadā izved, tauta salauzta un paklausīga režīmam. Un tā paiet 50 gadi, mainās paaudzes, aizvien mazāk paliek to, kuri atceras vecos laikus un normālu saimniekošanu. Izaug pionieru paaudze, kuriem viss pieder un visu iedod gatavu partija.

Un tad tas viss sabrūk. Nevienam nevajag 10 dzelzceļa sastāvus ar Sarkanā kvadrāta galošām, nevienam nevajag vairs instrumentu rūpnīcas ampērmetrus Volgām un vecās paaudzes radioaparātus.

Principā mēs nonācām visas kapitālistiskās pasaules priekšā ( kur gribējām nonākt) ar pliku pakaļu un neko nesaprazdami daudz.

Partija pa lielām šaibām pajuka kā centralizēts resors, palika vecie kadri, vecā domāšana.

KAs no tā visa sanāca, labi redzam. Tai sistēmai bija jāsabrūk pilnībā, nevienam nafig tos lielos monstrozos cehus un rūpnīcas nevajadzēja, jo nekas no tā nederēja kapitālimsa sistēmai. Nu labi, kaut kas derēja, bet ne viss un daudz kam bija jābūt citādi.

0 0 Atbildēt

Principaa shoreiz buus jaapiekriit plikpaurainajam monkey feisam.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Arī mans sliecas piekrist. i_edgara paaudzes tipiskajiem vienkārši ir jāiet zudumā - vai nu jāmaina domāšana vai jāizmirst, tad jau būs OK.

0 0 Atbildēt

Tas ka šitā publika nejēdz un negrib neko lasīt man jau ir sen skaidrs.

Tā arī turpiniet sīkražotāju dvēseles, tikai nebrīnieties, ka ne vairāk par 10 gadiem Jūsu pisnesam būs kaput! Varēsiet zemenes lasīt vai Īrijā (labākajā gadījumā, vai te pat vietējā purvā mellenes pa 10 Ls dienā.

Lielās valstīs (EU ieskaitogt) ir lemts izdzīvot tikai lielražošanai, un nekādi ģimenes uzņēmumi vai piparbodes ar 5 īpašnieka radi + 6 darbinieki nebūs spējīgas izdzīvot.

Šitādu sīkražotāju pāri palikušās iekārtas pēc bankrota Vācijā šī gs. sākuma diezgan daudz izvedu ārā, jo bankas cenu bija noteikušas tik cik par metāllūžņiem, tikai pašiem jābrauc demontēt.

Uz priekšu - drīz būs Jūsu kārta.

Tā vietā lai kaut ko saglabātu no ražošanas LV ar ministriju pavēlēm tika likvidētas veselas nozares!! Iesaistot uzņēmumu reģistru, varas struktūras, ģenerālprokuratūras utt... ka tik ātrāk nolikvidēt. Un ko ieguva??? Ķīnietis ražo visu to ko ražoja te, bet vēkl sliktākā kvalitātē!! Tik vien bija kā nevajadzēja traucēt uzņēmumiem veikt rekonstrukcijas, bet kas nespēja lai sprāgst nost.

Visiem, kas te tēlo lielos un grib kaut ko mācīt, nemaz nezinot kas un kā, vari pateikt, ka personīgi esmu lasījis ministriju rīkojumus un draudu vēstules par rūpnīcu tālāko likteni.

Negribat lasīt - aizverieties.... drīz jums nevajadzēs ne mācīt citus kā dzīvot, ne pasmīkņāt par citiem.

0 0 Atbildēt

Visādi kantorīši ar 5 reālie strādnieki + šefs ar dēliņiem un pāris sekretutkām vieglo auto starteru remontiem Rietumeiropā nepastāv! Jo nopirkt nu nomainīt jaunu ir lētāk, kā ķimerēties ar veco un censties to atdzīvināt. A dažs labs te to uzskata gluži vai par biznesa kalngalu! Ā nu ja... kamēr var strādniekus uzmest un atļauties šiem maksāt nenosprāgšanas pabalstus algas vietā, tikam vēl jau kustēsies kādu laiku. Kamēr atradīsies gribētāji, ka šos regulāri apjāj. Jaunu ražo lielražotājs, un tas spēj piedāvāt zemas cenas, atšķirībā no šikražotāja.

0 0 Atbildēt

Tikai tu nespēj apjēgt to,ka salīdzināt Vāciju, Angliju, Zviedriju,ASV, Kanādu,Franciju un citas industriāli attīstītās valstis ar Latviju nav saprāta pazīme.

Diemžēl tev,kā izskatās, nebūs lemts to saprast.

Varu tev iedot izlasīt vienu grāmatu, kurā viss šis ir smuki un vieglā valodā aprakstīts. Kas notika ar PSRS, kas ar visu tās plašo teritoriju, kas ar cilvēku prātiem, domāšanu,kā sistēma pārņēma savā varā vajākos un iznīcināja spēcīgākos. KAs notika Ukrainā, kas notika Baltijā.

Tev derētu to izlasīt. Tur ir arī par ražošanu iekš PSRS un iekš kapitālisma bloka valstīm. Un ir garš iztirzājums par Ķīnu un tās izaugsmi.

Lasīsi?

0 0 Atbildēt

Tev pašam nav lemts saprast, ka piparbode (ah jā iestrādāts purvs) nesīs kaut kādus augļus tikai tik ilgi, kamēr atradīsies bariņš "traktoristu" kuri ļausies lai šos apjāj. Drīz arī tie vai nu sameklēs labāku darbu, vai aiztīsies kopā ar gājputniem.

Strādāsi pats??

PSRS sabrukumu es izbaudīju no iekšpuses, kamēr tu pa skolu bikses drillēji - t.i. neko neredzēji un negribi vēl joprojām. Tā vien liekas, ka Tev šķiet pasaciņas par ministrriju pavēlēm iznīcināt rūpnīcas un veselas nozares!

Pavēles arī tai grāmatā ir aprakstītas? Vai tāds pat sacerējums kā Lācīša "pamācība" kā "izdzīvot"?!

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Tikai tu nespēj apjēgt to,ka salīdzināt Vāciju, Angliju, Zviedriju,ASV, Kanādu,Franciju un citas industriāli attīstītās valstis ar Latviju nav saprāta pazīme.

Nu tad līdzini ar Luksemburgu!! Da ņem kuru gribi mazo valsti un līdzini!! Jebkurā mazajā sū... , kur ir kaut kāda ražošana dzīves līmenis un kvalitāte ir reizēs augstāka, bet ja ņem mēslus kur prioritāte ir tūrisms, tur pat no Latvijas neviens nebrauc peļņā!

Došlo??

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Tikai tu nespēj apjēgt to,ka salīdzināt Vāciju, Angliju, Zviedriju,ASV, Kanādu,Franciju un citas industriāli attīstītās valstis ar Latviju nav saprāta pazīme.

Nu tad līdzini ar Luksemburgu!! Da ņem kuru gribi mazo valsti un līdzini!! Jebkurā mazajā sū... , kur ir kaut kāda ražošana dzīves līmenis un kvalitāte ir reizēs augstāka, bet ja ņem mēslus kur prioritāte ir tūrisms, tur pat no Latvijas neviens nebrauc peļņā!

Došlo??

Protamska nē, jo tu joprojām stum sūdu.

Visas tevis minētās valstis ir vecās kapitālisma valstis,pajoliņ.

Tu arī ieej 1. klases ģērbtuvēs un lielies, ka tev lielāka vafele?

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja: Tas ka šitā publika nejēdz un negrib neko lasīt man jau ir sen skaidrs. Varēsiet zemenes lasīt vai Īrijā (labākajā gadījumā, vai te pat vietējā purvā mellenes pa 10 Ls dienā.

taakaa tavs deelinsh?

bet vispar tu nejeedz elementaaras lietas. uznjemumi LIELI uzreiz bija tikai PSRS. tika dibinaata LIELA fabrika. pateica kada spalvaina roka - te bus, un tika uzbuvets.

kapitaalismaa uznjemums izaug ar laiku. vai tev liekas, ka microsoft uzreiz ne no sha ne no ta kljuva par lielu uznjemumu. nee. no sakuma bija viens cilveks ar savu ideju. kura pamazam attistijas un cilveki pirka produktu. un jaa, tad peec kaada laika varam runaat par lielu uznjeemumu.

bet pieljauju, ka tevam ar padomju propagandu saskalotajam smadzenem shitas viss ir parak gruts uzdevums. aizej palasi mellenes

0 0 Atbildēt

Te jau izskanēja, kāds būs manījis sakarīgās diskusijas starp mani un Kindzuli.

Tad nu šodien piepildījās viņa draudi un firmā ieradās VID inspekcija sakarā ar bijušā darbinieka Arņa S. sūdzību un iesniegumu.

tu, mēsl, es jau tev agrāk teicu,ka sūds tu esi bijis, sūds tu paliksi ar visām savām kredītsaistībām un nenomaksāto alimentu kalniem.

Un varu pateikt, ka šādi tu man neko nodarīt nespēj, mēsl. Tikai noliki sevi vēl zemākā mēslu vaboļu kārtā,kā Pirmais saka,pēc poņāķijām un lietu būtības.

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

ned irs tikai! atšķirībā no tevis,ute- es savu vārdu turu

Lasītākie raksti

Jaunie raksti