Par auto pārdošanas paņēmieniem

Derētu pārdot veco auto, lai gan spiedīgi nav. Ieliku sludinājumu iekš ss.lv , taču divu nedēļu laikā neviens nav zvanījis. Vai tas ir rādītājs, ka cena ir par augstu? Kā vispār ir ar auto pārdošanu - uz cik daudziem zvaniem jāatbild un cik potenciālajiem pircējiem auto jāatrāda, kamēr nonāk pie veiksmīga darījuma? Nu tā aptuveni - kādas šajā ziņā ir tendences?

Auto pirkts jauns Latvijā, es vienīgais saimnieks, nobraukums tuvu 200 tūkst.km.

< 1 ... 6 7 8 9 10 11
Atkarīgs no auto! Man nekāda laimes sajūta neparādās, zinot, ka tūliņ šķiršos no 7 gadu laikā tik dikti iemīļotā CR-V. Esmu pārliecināts, ka jaunais īpašnieks arī nebūs nelaimīgs
Gratuācijas fanam Labs auto , kas notirgots
Brīvdienās savam CR-V iztīrīju salonu, vakar nomazgāju virsbūvi, nomainīju numurus un priekšlaicīgi izgāju TA. Kā jau bija sagaidāms - bez aizrādījumiem. Rīt tiks pārreģistrēts uz jauno īpašnieku un tad mans piedzīvojums ar šo CR-V būs galā. Tagad tik tīrs, tik skaists. Pilnīgi vai žēl atdot. Mierina doma, ka jaunajam īpašniekam nebūs pamata par mani slikti domāt, jo nudien viņš nebūs iegrābies. Ā, šodien uz e-pastu atrakstīja viens perekups, piedāvāja 7500 eur. Laikam ar galvu galīgi nedraudzējas
perekupiem darps tāc , a ja nu ''izšauj''
Tā gan ir, viņiem tāds darbības princips. Mazliet jau smieklīgi tas ir, īpaši situācijā, kad auto jau praktiski pārdots. Bet viņi jau to nevar iedomāties.
Nomiks Apsveicu!
Labāk pārdod auto šeit - www.autobanka.lv/
Pirkt un pārdot auto jau var dažādi, bet uzticama Auto tirdzniecība reti kur atrodama, tāpēc iesaku vērot un analizēt tirgotāja teikto. Īpaši jau zinot kāda ir Auto tirdzniecība Latvijā.
Salīdzinājumā viss ir zināms, tāpēc veiksmīgai sava auto pārdošanai būtu labi paskatīties uz citu pārdošanu.
Šito topiku vajag vienkārši aizslēgt, lai pārstāj pievilkt visādus mēslus!
Vai tad admins nevar vienkārši liegt iespēju iebāzt linku vai vismaz uztaisīt, lai links nebūtu klikšķināms.....un visādiem dirštokiem ātri atkritīs vēlme iepūst kārtējo sūdu. Tēma jau ir interesanta...

< 1 ... 6 7 8 9 10 11

Lasītākie raksti

Jaunie raksti