- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Slinkais rakstīja:
vot 5cm šaurums ari ir slikti. džerim salonā uz grīdas lien osb loksne 1.25m viens vienā. līdz apšuvumiem paliek daži mm. a renim lien? mana māja vel simtu gadus nebūs gatava tas protams nav galvenais arguments
tad cik noprotu, braukt pirkt vajag viņu csdd darbības laikā? vai salons-placis pats var visu saorganizēt arī brīvdienā?
Jā plāksnes nelien (arī ievēroju)
Žēl, ja nenoplēš apšuvumu tad neko... būs Tev džeris jāpērk. Vai arī tāds plākšņu daudzums- lai ražotājs piegādātu...
Nu jā un labāk paņemt brīvdienu....
taaneko rakstīja:
Slinkais rakstīja:
vot 5cm šaurums ari ir slikti. džerim salonā uz grīdas lien osb loksne 1.25m viens vienā. līdz apšuvumiem paliek daži mm. a renim lien? mana māja vel simtu gadus nebūs gatava tas protams nav galvenais arguments
tad cik noprotu, braukt pirkt vajag viņu csdd darbības laikā? vai salons-placis pats var visu saorganizēt arī brīvdienā?
Jā plāksnes nelien (arī ievēroju) Žēl, ja nenoplēš apšuvumu tad neko... būs Tev džeris jāpērk. Vai arī tāds plākšņu daudzums- lai ražotājs piegādātu...
Nu jā un labāk paņemt brīvdienu....
Īsā reģipša plāksne 1,2x2,2 m ielien parastajā espeisā tā, ka durvis pat var aizvērt.
aivars_d rakstīja: Nu tā vēl viens meistars pacela kepas ... nevarot neko atrast, bet ir skaidrs tas ka vins doma ka 80% pie vainas ir vadības bloks. Vins man izstāstīja savu teoriju. Izrādās, ka tomēr pie sprauslām Nepienāk elektrība. Respektīvi to nepadod bloks(vadi visi vesali). Viņš domā ka pie biežās bloku mainjas(3reizes) isti nekontaktejot(vai esot bojāti) tie divi mazie cipinji, kuri katru reizi tika parlodeti, t.i, viens kas glaba info par imobilaizeru, otrs par to komforta bloku, kurš atrodas salonā(kaut kas tamlidzigs). Bet kapēc nemet ara kludas ... Nu doma ir atrast donoru un tam nonjemt bloku, kopa ar imobilaizeru, komforta bloku un cipkartem, Lai tipa nekas nav japarlode ... . Nu tāds variants itkā ir.
Kur ir garantija, ka tu vēlreiz nenopirksi slīkoni t.i. slīkoņa blokus?
Slinkais rakstīja:
koroče, es ta paskatiju dažus grand espace, nu ir tas auto mazs, beņķi šauri,
ļoti augsta grīda un sanāk ka pasažieriem ceļi pie ausūm
kur gan varētu uzzināt Tavus un tavu līdzbraucēju parametrus? Man 183/80 vietas pilnīgi pietiek. Pagājušogad 3 manas komplektācijas veči sēdēja aizmugurē un vienā kruīza braucienā Latvija - Igaunija 900 km posmā šņabi dzēra un nesūdzējās par vietas trūkumu. Tik vidū sēdošam galdiņa nebija...
bet kā saka- katram savs....
taaneko rakstīja:
Slinkais rakstīja:
koroče, es ta paskatiju dažus grand espace, nu ir tas auto mazs, beņķi šauri,
ļoti augsta grīda un sanāk ka pasažieriem ceļi pie ausūm
kur gan varētu uzzināt Tavus un tavu līdzbraucēju parametrus? Man 183/80 vietas pilnīgi pietiek. Pagājušogad 3 manas komplektācijas veči sēdēja aizmugurē un vienā kruīza braucienā Latvija - Igaunija 900 km posmā šņabi dzēra un nesūdzējās par vietas trūkumu. Tik vidū sēdošam galdiņa nebija...
bet kā saka- katram savs....
tak latvietis sākas no 100
183/80 visai smalka būda ![]()
2001-2007 ir pilnīgi tas pats auto kas 1996-2000, it kā varētu pirkt, bet viņji labi parādās ļoti reti. pa 3 menešiem varbūt viens uzpeld. da i pirkt tādu pašu auto jau trešo reizi liekas stulbi
mincis rakstīja: Vecie dīzeļi un to problēmas. Es paņēmu T4 Caravelle, 2,5 benzīnu ar AT, garo versiju, 9 vietas. Uzliku gāzi. Vietu aizņem tikpat. cik CV, bet pieejamā telpa ir 2x lielāka. Salons silts ziemā pēc 5 min brauciena. Sievai sīkā rati vispār nav jāloca, tikai jāiemet mašīnā. Tas pats par velosipēdiem utt lielgabariita kravaam. CV redzēju, kā māsīca ņemās, lai dabūtu ratus bagāžniekā.
Espeisā arī ratus var dabūt iekšā nesalocītus. Reizēm, kad slinkums bija nest iekšā mājā, atstāju mašīnā.
mincis rakstīja: Vecie dīzeļi un to problēmas. Es paņēmu T4 Caravelle, 2,5 benzīnu ar AT, garo versiju, 9 vietas. Uzliku gāzi. Vietu aizņem tikpat. cik CV, bet pieejamā telpa ir 2x lielāka. Salons silts ziemā pēc 5 min brauciena. Sievai sīkā rati vispār nav jāloca, tikai jāiemet mašīnā. Tas pats par velosipēdiem utt lielgabariita kravaam. CV redzēju, kā māsīca ņemās, lai dabūtu ratus bagāžniekā.
T4 ir robusts darba zirgs. kā ģimenes auto es to nevaru pieņemt. ļoti prasts salons ar lētu plastmasu. dizains manuprāt arī nekāds
Atvaino, bet ja godīgi nesaprotu tos cilvēkus, kas sauc par miniveniem kravas furgonus, kuros vienkārši ieskrūvēti papildus beņķi un iečubināta salona apdare. Tad jau no krievu gazeles arī var uztaisīt labulabo minivenu.
Par rezerves daļām, kuru cenas ir kā jau komerctransportam nemaz nav jēgas runāt, tāpat kā par braukšanas komfortu, piekares darbību u.c. niansēm.
Par rezerves daļām, kuru cenas ir kā jau komerctransportam nemaz nav jēgas runāt, tāpat kā par braukšanas komfortu, piekares darbību u.c. niansēm.
Nu, salīdzināji arī.
Gaitas ipasibas ir loti OK. Manevrētspēja, pārredzamība, uzrāviens, gaita uz bdraina asfalta ir laba.
Sēdvietas pilnas 9 gab.
6 sēdvietas ielikt-izņemt, 10 min. Viss buss ar gludu grīdu+ 3 sēdvietas priekšā.
Piekare VW T4 ir ļoti izturīga, un nemaksā vairāk par CV.
AC ir, 2 peckas ir + salona ventilācija no ārgaisa.
Bremzes ir par kārtu labākas kā CV, strauju manevru iespēja arī. Paskaties testu, kur tiek ripināts uz sāniem CV un T4.
T4 rulz.
P.S. Ar CV esmu braucis un daudz. 3,8 Limited.
mincis rakstīja: Atvaino, bet ja godīgi nesaprotu tos cilvēkus, kas sauc par miniveniem kravas furgonus, kuros vienkārši ieskrūvēti papildus beņķi un iečubināta salona apdare. Tad jau no krievu gazeles arī var uztaisīt labulabo minivenu.
Nu, salīdzināji arī.
Gaitas ipasibas ir loti OK. Manevrētspēja, pārredzamība, uzrāviens, gaita uz bdraina asfalta ir laba.
Sēdvietas pilnas 9 gab.
6 sēdvietas ielikt-izņemt, 10 min. Viss buss ar gludu grīdu+ 3 sēdvietas priekšā.
Piekare VW T4 ir ļoti izturīga, un nemaksā vairāk par CV.
AC ir, 2 peckas ir + salona ventilācija no ārgaisa.
Bremzes ir par kārtu labākas kā CV, strauju manevru iespēja arī. Paskaties testu, kur tiek ripināts uz sāniem CV un T4.
T4 rulz.
P.S. Ar CV esmu braucis un daudz. 3,8 Limited.
T4 fofāgena busi ir un paliek komerctransports, kura komforts strauji tuvojas nullei
T5 jau cits stasts. dizains ir, ja pameklē tad arī saloni normāli arī ir. bet aizmirsuši kādu usticamu dzinēju ielikt
visi piedāvātie ir bumba ar laika degli. fofāgens tak sobrīd iepērk no Chrysler voyagerus, pietaisa bik dizainu un pārdod zem sava varda. tas tomer par kko liecina. mersedes viano, kuru grasos pirkt, arī ir komerctransports, vienīgi mani saista dizains un vismaz viņiem ir atrodamas ļoti labas komplektācijas ar ērtiem ādas beņkiem un 3 lūkām.
T4 fofāgena busi ir un paliek komerctransports, kura komforts strauji tuvojas nullei T5 jau cits stasts. dizains ir, ja pameklē tad arī saloni normāli arī ir. bet aizmirsuši kādu usticamu dzinēju ielikt visi piedāvātie ir bumba ar laika degli. fofāgens tak sobrīd iepērk no Chrysler voyagerus, pietaisa bik dizainu un pārdod zem sava varda. tas tomer par kko liecina. mersedes viano, kuru grasos pirkt, arī ir komerctransports, vienīgi mani saista dizains un vismaz viņiem ir atrodamas ļoti labas komplektācijas ar ērtiem ādas beņkiem un 3 lūkām.
Man ir 4 sīkie, un salons, kas ir kopjams ar kārčeru, mani 100% apmierina. 2 lūkas arī iegrieza jumtā. Es taisu katlumājas, un 5 min laikā 2 rindas sēdeklju ir izrautas, granulu katls, boileris un caurules busā iekrauti. Izdaru darbu, izs;ucu pa 3 min busam grīdu, sametu atpakal benķus, un braucam tālāk.
Starp citu, sieva, kas agrāk lietoja A6 kvatru, Santa FE, un CV, ļoti labprāt brauc ar busu, viss viņai patīk.
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23