- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
1984 rakstīja: Tu tos jautājumus otrādi sarakstīji - pirmām kārtām tiešām nav saprotams kā tika raķetes nogulētas, bojegolovkas, tās ir tikai sekas...ļoooti nepatīkamas sekas. Arī tas, ko nu tautai teikt par ņe pobeģimij, analogov ņet, možem povtoriķ.... Puttainajam & Co pakausis jāpakasa, nu jau pamatīgi jāpakasa
Kāpēc tev liekas, ka pasaulē trūktu tehnoloģijas, par kurām netiek skaļi runāts, tieši lai šādu situāciju izveidotu ar kuģi, kad krievs domā, ka viņām ir kaut kas attīstītāks par Canon 350D ar ģešmansko 17-55mm objektīvu? Ņemot vērā, cik RU ir attīstījusi tālu savu tehniku, es nebrīnītos, ka tā kuģa radaru varēja noslāpēt raķetes ceļā nolikti bairaktari, par ko arī baumo.
MMX rakstīja: Man kolēģis darbā arī komunicē ar ukraiņiem par dzelzsbetona konstrukciju piegādes iespējām uz vasaras beigām un vismaz šobrīd izskatās, ka dabūsim arī piedāvājumu, jo ražošana itkā neesot apstājusies. Tik daudz ka galvenais birojs vēl pagaidām atrodas Lietuvā. Līdz ar to jā, rietumu apgabalos dzīve sāk atgriezties normālajās sliedēs (ja neskaita random raķešu triecienus)
Dzelzbetona konstrukcijas pārvadāt tādā baisā attālumā ir ekonomiski bezjēdzīgi, ļoti augstas transporta izmaksas. Attālums un vēl robeža komplektā. Vēl kas - dzelzbetona konstrukciju pārvadāšanai tomēr ir nepieciešams varāk vai mazāk specializēts transports, ar stipri ierobežotām iespējām kravu vest abos virzienos
Bradypus rakstīja: Tik nesarežģīts, ka absolūtajam vairākumam viss ir melnbalts ar nespēju iedomāties, ka Putins ir vajadzīgs gan ES, gan NATO un šīs organizācijas ir kļuvušas atkarīgas no Putina eksistences, kas nozīmē, ka ies bojā kopā ar Putinu. Bet tu visticamāk nepamanīji par to, ka tevis citētā frāze nav par godu kaut kādam vairākumam, bet atbilde uz konkrētu uzbraucienu par to, kā es varu klausīties Arestoviču, ja jau man tik ļoti nepatīk Rietumu pasaule.
Raksti, ka neesi putina atbalstītājs, bet pats šo glorificē. Ar punduri vai bez, - nato NAV vajadzīgs, kopš PSRS sabrukuma. Aplūko, kā tavam pundurim iet ukristānā. Neko krievija nespēj izdarīt, kā tikai muldēt.
Bradypus rakstīja: Turpini vien aizstāvēt savus komunistus un izlikties, ka nesaprati, ka es domāju, ka ES un NATO ir ļaunums. Viņi paši ir Putina finansētāji savas esksitences attaisnošanai, nevis labdari, kas cīnās ar ļaunumu. Ziemeļkoreja un ISIS nepavilks viņu eksistences attaisnošanu.
Un pēc šī tu vēl brīnies, ka tevi te par vatņiku sauc? Tu pats piekop tieši to pašu taktiku, kuru tevis lamātāji.
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23