- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Drons no 43 sekundes
Krotow rakstīja: - Cik mums ir ģimenes uzņēmumu, kur tēvs vadību nodod bērniem, kā vecajā Eiropā? Kad latviešiem bija iespējams mierīgi uzkrāt kapitālu? Tikko kā kaut kas iekrājas, pāri nobradā kārtējais karapulks un visu sadauza, pievāc un apkauj. Vēl arī 90-2000-jos globāli nāca modē ar biznesiem tirgoties.
Kaut vai jaunāko laiku vēsture - manus vecvecākus aptīrīja Staļina kolektivizācija, vecākus - Godmaņa privatizācija, mani pašu nu jau gadus 10 mizo Dombrovska konsolidācija
Bradypus rakstīja: Pūlim ir pabalsti, pūlis laimīgs. Bet tie, kam piegriež skābekli, saprot, ka pūlis viņus neatbalstīs un pārceļ biznesu ārpus Latvijas. Principā līdzīgs process kā Krievijā, tikai lēnāks - varnešu atbalstītāji vienkārši nespēj paskatīties ilgtermiņā un saprast cik dziļā un neatgriezeniskā pakaļā valsts ir ievesta.
Jau senie romieši nodefinēja kas plebsam (pūlim) vajadzīgs - maizi un izpriecas!
MMX rakstīja: Vai arī iestāstījuši sev šo domu par vēlēšanu bezjēdzību lai izvairītos no personiskās atbildības par manis augstāk minētajām lietām. Manā uztverē cilvēks kurš nav uz to vēlēšanu iecirkni aizvilcies principā nav tiesīgs nākamos 4 gadus pukstēt par to, ka valstī kaut kas ir slikti, jo pats nav izdarījis pat minimumu lai kaut kas mainītos. Tieši šīs domāšanas dēļ es mūsu situācijā velku paralēles ar Krieviju, vienīgā atšķirība ir tā, ka tur balso par caru, jo nekas tāpat nemainīsies, vismaz stabilitāte, bet pie mums tās pašas stabilitātes vārdā neiet balsot, jo iebalsos tos pašus.
Vēlēšanu bezjēdzība beigsies tad, kad vēlētājiem būs tiesības atsaukt ievēlēto deputātu. Tad arī būs vēlētāju aktivitāte un deputātu darbs vēlētāju (sabiedrības) labā . Pašreiz mūsu atbildība beidzās ar pieminēto atnākšanu uz iecirkni. Un tāpēc ir bezjēdzīga. Jo neviens netraucē ievēlētajam purnam, kas ir kaut ko solījis, aizmirst visus solījumus, nomainīt barotavu( partiju) un nakādā veidā turpmāk neko no solītā nedarīt. Un nekas par to viņam nebūs. Tad kāpēc gan iet uz vēlēšanāM
robchix rakstīja:
MMX rakstīja: Vai arī iestāstījuši sev šo domu par vēlēšanu bezjēdzību lai izvairītos no personiskās atbildības par manis augstāk minētajām lietām. Manā uztverē cilvēks kurš nav uz to vēlēšanu iecirkni aizvilcies principā nav tiesīgs nākamos 4 gadus pukstēt par to, ka valstī kaut kas ir slikti, jo pats nav izdarījis pat minimumu lai kaut kas mainītos. Tieši šīs domāšanas dēļ es mūsu situācijā velku paralēles ar Krieviju, vienīgā atšķirība ir tā, ka tur balso par caru, jo nekas tāpat nemainīsies, vismaz stabilitāte, bet pie mums tās pašas stabilitātes vārdā neiet balsot, jo iebalsos tos pašus.
Vēlēšanu bezjēdzība beigsies tad, kad vēlētājiem būs tiesības atsaukt ievēlēto deputātu. Tad arī būs vēlētāju aktivitāte un deputātu darbs vēlētāju (sabiedrības) labā . Pašreiz mūsu atbildība beidzās ar pieminēto atnākšanu uz iecirkni. Un tāpēc ir bezjēdzīga. Jo neviens netraucē ievēlētajam purnam, kas ir kaut ko solījis, aizmirst visus solījumus, nomainīt barotavu( partiju) un nakādā veidā turpmāk neko no solītā nedarīt. Un nekas par to viņam nebūs. Tad kāpēc gan iet uz vēlēšanāM
Kāds var man beidzot izstāstīt, kas būs tie, kas dos vēlētajiem tās privilēģijas ja vēlētājs neko neplāno lietas labā? Nafig kādam varas pārstāvim kaut ko raustīties, ja pilsonis savas tiesības aizstāv pēc principa "kaut ko vajadzētu darīt, bet nejau es tagad celšos"?
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23