msh
Sprieguma kritums nav nekas jauns. Salonā voltmetrs reāli rāda mazāk, līdz voltmetram ir 0,25v sprieguma kritums. Saprāta robežās, kur tas var dod patīkamus rezultātus, ar to cīnos - piemēram, lielajiem lukturiem, kur standartā nāk 1,5mm2 vadiņi un jau dalītajiem lukturiem ar vienu H4 spuldzi sprieguma kritums starp spuldzi un aķi ir pāri pa voltu, es esmu uzlicis 2,5mm2 tuvajiem un 4mm2 tālajiem un masai.
===============
Nuja, taisni, kā rallija auto savulaik darījām, visi priekšas lukturi, arī papildnieki, ar saviem relejiem un
drošinātājiem, oriģinālās drošinātāju ķēdes "anihilējot",
+ ņemam no AKB + klemmes, visi savienojumi (vadu uzgaļi lodēti, rezultātā stabili >14 V uz lampiņu klemmēm
Un mežā iestājās gaisma...
A par fizikas likumiem - entuziasti zina stāstīt ka no jaunajiem ar nelielām modifikācijām var izspiest pieklājīgas strāvas. Nu ne jau prikola pēc audī deviņdesmito vidū no vecajiem uz jaunajiem pārgāja, ko?
==================
Var, jā, galu galā arī VAZ ģeneratoriem (piemēram)
bija modifikācijas sākot ar 42A (2101) līdz 90A (dažu
modifikāciju Ņivas eksportam). Ar Audi prikola nav -
tas skāra lērumu marku - piemkārt, ģenģerus padarīja
tehnoloģiskākus ražošanā un mazāk metālietilpīgus,
tātad vieglākus, viens no iemesliem bija nepieciešamība pēc jaudīgākas ģjen. dzesēšanas, jo pārgāja uz slēgtajiem
gultņiem, tiem to vajag. Un jaudīgs mazizmēra ģenerators uzkarst oioioi ... kaut kādam auto esmu redzējis pat šlangu vēsāka gaisa padošanai no vēsākas vietas, kā ģeneratora atrašanās vieta, līdzīgi, kā Ņivai 2121 šlangs ģeneratora pakaļējā vākā pret ūdeni un putekļiem