Izstāde jau tradicionāli zem viena jumta apvienos četras tematiskās sadaļas:
- jauno automobiļu izstādi-gadatirgu “Auto”;
- komerctransporta un speciālās tehnikas sadaļu “Transporta tehnika”;
- auto piederumu, apkopes līdzekļu, servisa aprīkojuma un iekārtu izstādi “Auto Mehānika”;
- auto tūninga šovu “Auto Exotica”.

Vairāk info šeit
www.iauto.lv/zinas/latvija/21241-auto-2016-no-praktiska-hyundai-i20-lidz-muskulotajam-ford-mustang
Mēs no iAuto puses labprāt aktīvākajiem foruma biedriem uzdāvinātu ielūgumu(s) uz izstādi "Auto 2016"!

Lai piedalītos izlozē, tad jāpiesakās šeit pat zemāk. Foruma biedram, kurš šeit pieteiksies ar vislielāko degvielas litru bāku - 2 ielūgumi tiks automātiski

Man būs ielūgumi?
Esmu gana aktīvs

Manam auto bmw X5 ir visai liela bāka-100 litru.Piesakos ielūgumiem.
iAuto forumā degvielas litri ir nopelnītie bonusi, piemēram, ar labu ierakstu forumā un pārējie lietotāji Tev spiež īkšķi gaisā. Pēc šī ieraksta Tev ir - Litri: 1 (tur pie nika var redzēt) un par katru

nāks vēl klāt, re jau 2

...:D tas laikam bija jāsaprot kā sarkasms-vai lielība
Tev gan jau 706

Ja kas tie nāk klāt arī par katru jauno ierakstu. Tos pagaidām var tērēt par divām lietām, bet vēlāk nāks klāt vēl citas lietas, proti:
1) var iekrāsot niku citā krāsā
2) var vispār nomainīt uz citu niku, tas gan ir padārgs prieks un pienākas tikai attiecīgo līmeni sasniegušos

Tad tāpēc VW fanam pie teju visiem komentāriem vismaz viens pirksts gaisā ir... pats sev spiež laikus :D
esi no tiem 100litrīgo bāku īpašniekiem kuri uzpildās par ''piečuku'' ?
Es nupat zaudēju loterijā, kur no 76 biļetēm kopā 37 bija manējās. Intereses pēc piesakos, bet reālists manī jau norāda uz iespēju kaut ko laimēt :D
šis ir labs

Tu neesi vienīgais - laimīgais

Tā, tā! Cik litru par iespēju piedalīties konkursā par ielūgumu?
Piedalos!
Labrīt Rīga!
Tieši būšu gpilseta uz to laiku
Piesakos uz ielūgumu
Bugati Šīronu gribu redzēt un ietusnīt viņā
nomiks rakstīja: Gribu uz izstādi.
Izlozē izkrita cipara 8 ar random.org, man sanāk, ka pirmie 2 ielūgumi tiek nomikam, ja pareizi visu saskaitīju. Būs vēl! 
Paldies! Gaidu epastu!

pārbaudiet gan attiecībās laimīgo
Konuss ar grib uz izstādi

Ja ielūguma turētājam būtu kādi īpaši bonusi - varētu pieteikties...
Bet domāju, ka, ja tomēr sadomāšu palūrēt uz jauniem vāģīšiem, tā biļetes cena - visticamāk ka kāds piečuks - baigi nabagu nepadarīs...
sirga rakstīja: Piesakos izlozei!
Šodien izkrita 3 numurs un tātad Sirga uz e-pastu no mums saņems 1 ielūgumu uz izstādi! 
Litru nav daudz, bet piedalos.
Palaidniex rakstīja: Ja ielūguma turētājam būtu kādi īpaši bonusi - varētu pieteikties...
Bet domāju, ka, ja tomēr sadomāšu palūrēt uz jauniem vāģīšiem, tā biļetes cena - visticamāk ka kāds piečuks - baigi nabagu nepadarīs...
Gandrīz uzminēji
Ieejas biļešu cenas izstādes apmeklējumam:
Pieaugušajiem – 6,00 EUR
Pensionāriem, studentiem, skolēniem – 4,00 EUR
Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja ir bez maksas!
Ģimenes biļete - (2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni) – 14,00 EUR
Autostāvvieta – 4,00 EUR
2 biļetes ir 12 EUR

Ou diezgan daudz sadiedelējušies

lepnais?
nu ļoti
bet uz izstādi gribās.....
ārpratīgi

tur tik daudz baudāmu autõ būs , gan kia ibio 0,6l , gan xjundaj ņidaj i15 0,3l .
kā jau minēju , ja nau Šīrona , neinteresē .
piesakies uz boulingu....!!!!!
ieliku Tev ar

nu še Teu a'

, būs vairāk litru -dabūsi ielūgtumu
man jau ir....paveicās loterijā:D
nu žēl , ka Teu ir pelmeņi

man labāk garšo steiks

ja man būtu steiks-padalītos:D
Konkursu šeit beidzam un visi, kuri pieteicās un vēl nedabūja no iAuto ielūgumu, to tagad dabūs, raksti tikai mums uz e-pastu un mēs tos atsūtīsim!

Izņemot Uggga, kuram ir 2 ielūgumi, jo Tev ir visvairāk iAuto degvielas litru! Par katru ierakstu forumā tie pieskaitās automātiski un ja par tavu ierakstu balso, tad arī nāk klāt

Par saturīgām diskusijām!

Visi vēl nav atsūtījuši mums uz iAuto e-pastus par laimētajām biļetēm, tā kā, ja vajag rīt (ceturtdien) ir pēdējā diena, kad tos var vēl saņemt.
Visi, kas jau saņēma ielūgumus vai vienkārši apmeklēs izstādi, aicinu mūs apciemot Latvijas Gada auto stendā!

Epastu nosūtīju - vēl neko neesmu saņēmis

Ir nosūtīts!
Ir saņemts! Paldies

Neiešu, nav naudas, lai nopirktu jaunu. Pēc tam uz ielām tāpat būs redzami.