- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam

Auto atskaite no Beļģijas: www.autodna.lv/vin/WDD2042071F306275/mercedes-benz-c-200-cdi-2148cm3-dzelis/69b75db73cdc4d96845a2f5b43a172db08ab3a24 Sludinājums: www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/mercedes/c200/bxnfxh.html Cena sludinājumā: 8 750 € Auto pārdevējs apgalvo, ka šim auto ir 188 000 km nobraukums. Pēdējais fiksētais nobraukums: 491386 km (2016/08)

Auto pieejams sludinājumā ar koriģētu odometra rādījumu Sludinājums: www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/audi/allroad/dlcex.html Cena sludinājumā: 8890 EUR

Links uz vairāk attēlim no autoDNA.lv: www.autodna.lv/lp/WAUGFAFC5DN080180/auto/a74ea7de673ead937884ca5404698b064982294c Sludinājums: www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/audi/a6/gjicp.html Kas Jūsu prāt ir sliktāk? Slēpt faktu par automašīnas avāriju vai koriģēts odometra rādījums? Jauku nedēļas nogali vēlot, AutoDNA.lv komanda.
iAuto rakstīja: Tāpēc priekšrocības ir Latvijā pirktiem un Latvijā lietotiem auto, jo ir par brīvu pieejama fiksētais nobraukums pa gadiem ejot ikgadējo tehnisko apskati e.csdd.lv/login/?action=getLoginForm
Priekšrocības???????? Labāk nopirkt pārtītu pusmiljonu, kas braucis pa Vāciju un Beļģiju, nevis 100 000 nenotītus pa mūsu sāļiem un ķīniešu analogu detaļām... Plus vēl sākuma variants. Uz Latviju tiek dzīti auto kā priekš trešām valstīm, tāpēc nekvalitatīvāki jau jauni.

Arī šis 2015. gada Outback ir pieejams salonā:

Vairāk attēli: www.autodna.lv/lp/4S4BSANC0F3342174/auto/7bff509f9af4dac5531d062c2c50069dc9668e62 Sludinājums: m.ss.lv/msg/lv/transport/cars/subaru/outback/dfdeh.html
msh rakstīja: Tu jauc - autoražotājs atļauj tos pārdesmit tūkstošus. Es nezinu kā tas ir citiem ražotājiem, es zinu kā to dara fofāgena grupa, jau kādus 17 gadus - visiem motoriem ir eļļas temp devējs, pēc kura, ja motorā ir ielieta longlife eļļa, un panelim ir piekodēts eļļas maiņas intervāla vietā izveikt longlife aprēķinu, panelis rēķina pēc "kaut kādas" formulas teorētisko eļļas izstrādāšanos, respektīvi, motora slodze un eļļas temperatūra - un kad pēc aprēķina sanāk ka jāmaina, tad izmet paziņojumu.
Volvo D3/D4 2013. gadam arī kaut kas līdzīgs. Sestdien sāka mest paziņojumu, ka jāveic servisa apkope.Reāli gan ir tā, ka es no iepriekšējā paziņojuma noņemšanas esmu nobraucis kaut kādus 45 t.km un trīs reizes eļļu jau nomainījis.
viencexperc rakstīja: Drusku ne pa tēmai. Vai Eiropā ir datu bāzes ar kriminālajiem auto? Reģistrs, kur reģistrējas automašīnas, kurās notika slepkavības, pašnāvības? ASV ir. Ja ir arī Eiropā, kapēc tas nav jūsu atskaitē?
Mums kopā ir ap 507 miljoni auto ar vēsutres ierakstiem. Diemžēl uz LV tik daudzi neienāk cik varam parādīt visus spilgtākos variantus. Mēs sadarbojamies ar apdrošinātājiem un sisto/slīkušo/sašauto/ automašīnu datubāzēm. Bet Austrumeiropā tādi auto reti uzpeld. Vairāk iet uz Rumāniju; Baltkrieviju.
gunbox rakstīja: Neiesaku ne centa viņiem maksāt. Ievadi vienalga kādu VIN, redzēsi ko izsviedīs. Piem. zādzību datu bāzes pārbaudītas 12/12. Un ? Par ko man jāmaksā? Ja būtu uzrādīts, ka ar policiju saistīts 1 no 12 ierakstiem, tad es redzu jēgu maksāt, lai uzzinātu, bet pašreiz redzu tik pat krāpniecisku shēmu, kā odometra atgriešana. Maksāt par kaķi maisā. Nākošais-Transportlīdzekļa vēsture , Pārbaudīts bojāto automašīnu datu bāzē - ierakstu skaits: 22 . Kas 22? 22 bojājumi? Figu s maslom. Kad 1x izmēģināju, tad ieguvu pliku neko. Caur pazīšanos vairāk ieguvu info, kā no autoDNA. Un otra puse. Ja auto ir ekselentā stāvoklī, tad izsniegtu dokumentu ar atziņu par to pašu maksu vai arī baidīsies, ka kāds iesūdzēs par nepatiesu datu sniegšanu? ![]()
To intro es neskatījos, bet ja tā saki, tad esi pārbaudījis. Varbūt intro visiem ir vienāds, kā reklāma. Bet savus auto es esmu pārbaudījis jau pirms pirkšanas. Nenožēloju.
iciks rakstīja: Skaidra lieta, ka nobraukumam IR nozīme. Ja turbīna vilks, teiksim, 250k km, sprauslas 300k u.t.t, tad ir taču svarīgi, vai par x naudiņām dabū reālu 120k km vai arī notītu 220k km...vienā gadījumā vēl kādus gadus vilksi bez bēdu, otrā jau dārgi remonti nav aiz kalniem. Tiesa, tas gan vairāk attiecas uz pajauniem autiņiem. Ja no Vācijas iedzen auto, kas tur 10 gadus ripinājies, stipri grūti ticēt tiem 180-200k km...tur jau tiešām stāvoklis.
Tāpēc nav ko čakarēties un jāpērk Latvijā pirkts auto. ;) Vismaz zināsi patieso nobraukumu. Pēc sava 12 gadus vecā autiņa meklējumiem sapratu, ka tik vecu ar patieso nobraukumu ir uz pirkstiem saskaitāmi. Tirgus ir piesārņots ar krāpniekiem, kuri paši reizēm nezina, ka ir apkrāpti.
Motorolers rakstīja: Es vienreiz samaksāju AutoDNA 18eur, atskaiti dabūju, bet pašvaka viņa bija, labi ka parādīja nobraukumu un to auto nenopirku. Par tādu naudu vajadzētu detalizētāku info! Kolēģis dzīvojas pa Bmwpower.lv un tur savam auto par 3eur ieguva daudz pilnīgāku atskaiti. Tie, kas saka, ka nobraukumam nav nozīmes, galvenais stāvoklis... hmm, kādēļ tad nez vecajā eiropā tas ir rādītājs Nr.1? Un kā vēl ir nozīme cik auto ir noskrējis! Bet nu ir jau cilvēki, kas pērk 10 un vairāk gadus vecus auto, tad tiešām ir jāskatās stàvoklis.
Skatoties kāda atskaite. Es maksāju 8- 9 eiro tajā pašā a-dna. Pēdējo reizi atnāca pat fotogrāfijas ar dažādiem skrāpējumiem. Sista nebija, bet dažādi sīki virsbūves defekti bija. Un nav jau obligāti jāpērk pie šiem. Ir dažādi ārzemju vin kodu dekoderi. Arī par maksu, protams, jo tādu informāciju par velti neviens nedos. p.s Varbūt tā atskaite bija nevis pašvaka, bet tieši otrādi - laba, ka neko sliktu neatrada. Kad auto ir "tīrs", tad arī atskaitē NEBŪS NEKĀ.
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
2
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13