Apdzīvotā vietā +40km/h virs atļautā diez vai ir attaisnojams arī pie apdzīšanas. Būtu dzinis ar 20km/h ātrāk kā brauc piekabe, nebūtu ķēruši. Un pašam arī nebūtu jāparaksta dēļ situācijas. Kā notiek parasti? Piekabe brauca uz 50, bet aunam tas ir par lēnu, vai piekabe nepietiekami skaista, lūk arī rezultāts. Nav ne pirmais, ne pēdējais tāds redzēts. Es teiktu, ka 160 diez vai viņam ir sāpe, jo viņš atkal tā izdarīs. Vajadzēja kādus 1tk€ uzlikt, tad būtu sāpe un tad otreiz padomās pirms apdzīt. Bet, ja piekabe vilkās uz 40, tad ko viņš tur darīja ar 90km/h? Piekabe bija 100m gara? Vai pretī kāds brauca un pārkāpējs izvēlējās riskantu apdzīšanu? Starp citu, nākošās dienas pārvietojamais pamato manas aizdomas, ka tipisks CSN pārkāpējs un tādam stūri drīkst dot rokās tikai atskrūvētu no auto.
Es ja steidzos ātrāk par atļauto, tad rēķinos, ka man šodien ir maksas ceļš un nečīkstēšu pēc tam par to, kas jāsamaksā.
Tikai cilvēks diezin vai raudāja par to.
Nevajag moralizēt, tas ir garām.
Tēmas ietvaros - viss par sodiem visur, tas ir 100% kontekstā, paldies par info