Pats neko nelīmēju, bet liekas, ka šovasar diska iekšpusē (kā uz m3 līmes) pielīmēja balansējot, rudenī sāka vibrēt stūre. Var jau būt, ka pats nomazgāju ar strūklu. Pats muļķis. Tak neteica man, lai strūklu diskos nelaižu./ Visiem citiem irsējiem - apskati izgāju un mehs, kas vienmēr labo, pēc pieprasījuma brīnījās, kā es skati izgāju ar beigtu pilnībā beigt stūres ārējo kaut ko tur. Piepisās jau tikai pie rūsas - sākuma stadijā uz bremžu trubām. - Tās pēdējo 2 gadu laikā visas svaigas uzliktas. Bet ja par topiku - balansēt ir grūti - tad diski tizli, tad riepas, tad vēl kas. bet naudu patīk paņemt. Padiršam vēl uz valdīibu un ko tik vēl ne. Cik pēc remonta nav bijis viss kārtībā...
Move along, nothing to see here
Man it kā būt pohuij kas kuram vibrē,bet,ka nospiedoši lielākā daļa izmanto pašus lētākos un sūdīgākos materiālus,tas ir Fakts.Tai skaitā,pat it kā labi servisi tā dara.Jo Lohi nemaz nezin,kā izskatās labs darbs ar labiem materiāliem.Pec tam riebjas skatīties,kā izskatās disku iekšpuse ar nenotīrītu veco līmi un kā izskatās tur tie pielīmētie skārda suudi,kuri jau pēc pirmās sāls vai pēc trešās mazgāšanas būs aprūsējuši.Paskat no ārzemēm atnākušus normālus diskus,- kas un kā tur ir pielīmēts vai piesists un no kāda materiāla tas ir un kādā krāsā.
EU normas, kādreiz limēja sviniņus. Pēc svara līdzības var tagad uz zeltu pāriet.
Tas "normālais" materiāls drīzāk izskatās pēc matētas plastmasas,nevis pēc tiem spīdīgajiem metāliskajiem suudiem,kurus masveidā līmē pie mums.
Turklāt,vēl svarīgāka atšķirība ir tieši līmvielā- "mūsu" gadījumā pie diska paliek visa vecā līme kopā ar visu vecā svariņa pamatni.To draņķi ar plikām rokām un pa 1min fig nokasīsi.Visrīzāk tiek tupā bezjēgā paskrāpēts ar asu pr-metu un sabojāts diska krāsojums..
Ja uz tāda vecā atlikuma uzlīmē visū kaut daļu no "jaunā" svariņa- ta tak skaidrs, ka tas drīzvien nokrītīs na/uj prom.
Tie labie svariņi ar īsto līmi un plastikāta pārklājumu maksā savas 3-4x dārgāk par ierastajiem- bet kam to nafig vajag.Atliek vien sagādāt pašam un ierasties ar savējiem.
Kurš tur tajā pļaujas laika steigā un alkatībā kko tur ies tev tīrīt vai tur kādu lieku pieklājību ievērot.Kā te zemāk saka- labi vēl,ja aizpērnos dubļus pa visu perimetru notīrīs ar kādu sarūsējušu birsti.