Sēdekļu ērtums ir individuāla lieta; man te arī visādi fantomasi [tevi tajā skaitā] cenšas iestāstīt ka manā golfā esot neērti ķebļi - nu var jau būt ka cilvēkiem ar muguras problēmām tie ir neērti, neņemos spriest - es būtu spējīgs bez problēmām un bez apstāšanās aizbraukt no liepājas līdz daugavpilij. Bet jebkurā gadījumā - neesmu dzimtajos elteškas ķebļos sēdējis - vojāžeris ir atsevišķām lietām noderīgs, tajā skaitā kā pieņemamu ādas krēslu donors - šī iemesla dēļ tam vienam LT35, ar kuru ir sanācis bik pabraukt, sešas no deviņām vietām parasti satur džera ādiniekus, šofernieks piedevām elektrisks - pasažieriem gan dzimto ķebļu ērtums vai neērtums nebūtu pārāk saistošs, viņi var kustēties un izlocīties arī busam kustoties.
Bradypus, var redzēt ka tu ceļo \m/ veidā - regulāras mīšanas pieturas, noteikti naktis viesnīcās pat ja galamērķis vēl nav sasniegts... Tā kā esmu nomināls biedrs vienā jauniešu organizācijā, pazīstu cilvēkus, un ne tos turīgākos, kas reizēm mēdz braukt uz kādiem pasācieniem eiropas otrā pusē, parasti ar B kategorijas busiem, kur buss brauc, neskaitot, protams, atliešanas pieturas, līdz aizbrauc - teiksim, līdz francijas vidum. Lielā mašīnā četratā braucot noteikti šitā ir ļoti ērti - izlocīties, izkustēties mašīnai braucot, gulēšanai arī ir daudz vietas - vai ne?
Bet vispār šitas stāsts sākās, jo te viens šausminājās par busa degvielas patēriņu, esot baigi liels - diemžēl no šāda viedokļa automātiski atkrīt divas "lielas un jaudīgas" mašīnas - lai divas mašīnas ierakstītos busa litros, vai pat vēl zemāk, tām būs jābūt kādiem vento, borām, A4, ar 1.9 TDI un neko citu - divi A6 2.5 TDI uzreiz tos litrus pārsit, par jaunākiem modeļiem nerunājot... :D
P.N. Kad tu te runā par alkāniem - tu neticēsi, bet ir pietiekami daudz cilvēku kam vadītāja apliecības nav.
No Liepājas līdz Daugavpilij nav nekāds attālums, bet nu labi, lai paliek, katram savs.
Busi pārsteigts uzzinot patēriņu uz bāņa. Tur visi 1.9 un mazāki kļūst rijigaki par lielajiem vai arī nevelk. Tieši A6 un tamlīdzīgi ir vispiemērotākie garajiem pārbraucieniem. Esmu nobraucis viens bez nomaiņas arī 2000km, kas mazliet tā kā pārsniedz tavu spēju iedomāties, kas ir garš brauciens, jo neko garāku par Liepāja - Daugavpils nespēj iedomāties. Bet tieši tava maršruta var gana labi ar busu braukt - busam nav ne vainas vienrindas šosejā, velkoties kopā ar fūrēm. Bet ceļošanai tas ir kavēklis. Pa ceļam gulēšana pēc iespējas tiek izlaista - ar bērniem braucot gan tā ir nepieciešama, bet ne jau tavu iedomāto pontu dēļ - acīmredzot vienkārši citās kategorijās pats domāt nespēj.