- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
msh rakstīja: Man nav "saistoša cenas diapazona", jo es mašīnas nepērku un nepārdodu - savā mūžā vienu pašu mašīnu esmu nopircis un to pašu šrotā. Es vienkārši redzu kā tas ir bik vecākām mašīnām - 15 gadus veciem audī - kur cilvēki mēdz pirkt smukus eksemplārus, kvatras, ar tomātu un/vai 2.5 TDI, ar mērķi ielikt mešalku un/vai 1.9 TDI - citreiz uzreiz, citreiz [parasti 2.5 gadījumā] kad motoram kaut kas lielāks notiek. Un kāpēc tā dara? Tu uzminēji, viena vai otra no nosauktajām lietām mašīnu padara jūtami lētāku - 2.5 kvatra ar tomātu var būt pat 2x lētāka par 1.9 TDI kvatru ar sešu robu mešalku. Un vispār - kopš kura laika ss.lv ir rādītājs? Man vidusskolā mācīja ekonomikas pamatus, tu tādus laikam neesi mācījies - cenu nosaka piedāvājuma un pieprasījuma līkņu krustpunkts; ss.lv ir piedāvājuma līkne, kur bieži vien ir spēcīgi saskrūvētas cenas - par šitām jaunajām kastēm spriest neņemos, bet es redzu ciparus man saistošākām lietām tur - uhhh... Un es arī zinu cik ātri aiziet mašīnas, kuru cenas ir saldas...
Ekonomikas eksperts
![]()
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
14
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13