- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kalvis99 rakstīja: Fabia un C2 abas ir supermini klases auto
fabijair izmeru zinjaa c3 c2 ir mazaaks, skodai nekaa tik mazs nav ko salidzinaat,ja nem vw tad tas varetu buut up toyotai aigo
eidis rakstīja: Nu palieto, palieto to Fabiju. No manas pieredzes torņa izskatās, ka VAG ir nopakots, bet nepārdomātu auto ražotājs (šis gan piemīt gandrīz visiem ES auto). Japānā ir notaupīti, bet ļoti pārdomāti auto.
Es nezinu cik pardomāts ir auto ja tam amortizatora gala skrūve ir piesegta ar mazu tepiķa vāciņu, kurš izlec no vietas bagažniekā kraujot čemodānus

GTD2 rakstīja: esmu ar passata analogu superb nobraucis apm 100tukst. un ne pa taam lidzenakajiem celiem kaut ka tada problema nav bijusi, ritosais pat loti izturiigs
Ar fabiju biju nobraucis 150 000 km,neko hadenei nemainīju.
RR95 rakstīja: Nedēļu novizinājos ar Golfu ar litrīgo 110 perdeļu motoru, nav ne vainas, var i normāli apdzīt, i visu pārējo un nav ne jāzāģē ne kādas citas problēmas. Liekas te dažām vajag pamācīties braukt.
Nu Tev jau Golfa raķete ar 110 zirgiem . Man tālajā 2011 gadā mēnesi bija 1,4 atmosfēriskais ar cik tur zirgiem ??? 70 ...90 ??? To ,ka mazmotors jutu tikai uzsākot . Apdzīšanas manā braukšas stilā maz , jo ar kruīzu 90 .
jjjj rakstīja: Cik nu es esmu sapratis to "atpakaļ neripošanas funkciju" - ja mašīna stāv ar degunu pret kalnu, ātruma kloķis ir neitrālē, ja nepieskaramies ne pie viena pedāļa, tad mašīna neripo atpakaļ. Tā arī ir tā specifiskā "fīča". Bet, tiklīdz pieskaramies sajūga pedālim, tā šī "atpakaļneripošana" pārstāj darboties un autiņš sāk ripot atpakaļ. Protams, ja nav nospiesta bremze. Kā arī - ja motors ir bijis izslēdzies, viņš automātiski sāk darboties, tiklīdz pieskaramies sajūga pedālim. Ja autiņš stāv horisontāli, viss ir normāli. To, ka motors ir bijis izslēdzies, to praktiski nemana. Kā pieskaras sajūgam, viņš sāk darboties un viss notiekās, liekam ātrumā un braucam. Bet, stāvot pret kalnu ..... Nesaprotu, kapēc viņš kundzei slāpst. Varbūt motors vēl nav paspējis iedarboties un uzņemt apgriezienus, bet šī vēlas, lai viņš tā - tukšgaitā sāk ripināt pret kalnu? Nesaprotu, kur tā problēma!
benzīniem 1-1.4tsi šitā ir ar start/stop. Jādod lielāki apgriezieni, ja lieto start/stop, nekā atslēdzot to. Tur kaut kādu pussekundi/sekundi. Savējam visu laiku atslēdzu tādēļ. Labāk +1litrs nekā nočakarēt sajūgu.

Tas nav ne disks, ne trumulis - tie ir loki.
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23