- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nu vienreiz jau jāpamēģina ir.Domāju tuvāko dienu laikā pieteikties.
[addsig]
P.S. Par gaismaam apskatiijies, ir tev vinjas vai nav???[addsig]
Kā pa miglu mana dzīve iet , kā pa miglu , kas nekad nepāriet..................................................!!!! ![]()
Ja nav,vispār jau būtu dikti labi,ka ievietotu,jo daudzi jau vēl nav uz tu ar internetu.Kā skatos,1.posmā nemaz tik daudz dalībnieku nebija,kaut arī bija domāts uz 50 gb.
www.iauto.lv/photo.php?i=http://www.iauto.lv/gal/75/i/32.jpg&w=550&q=90&max=1
(tas mazākais auto, lai nerastos pārpratumi)
Tiesnešiem taču arī jāpārzin trase ;o))).
Tad nu priekš tiem, kas baidās vai šaubās, jāsaka tā, ka visi ceļi ar šo auto bija izbraucami, arī komentāros minētie 4x4 elementi ;o).
Ceļi patiešām atlasīti ideāli. Radās tāda sajūta ka vietām gruntene ir labākā stāvoklī par dažiem labiem pilsētas asfaltētajiem ceļiem.
Tiem kam patīk "atvilkt", ir arī tādas vietas, bet viss ar prātu, jo neviens taču negrib savu auto nolikt uz vāka. ;o))
Tad vēl SS2 posmiņš - asu izjūtu cienītājiem, katrā gadījumā fakts ir tāds, ka viņu var veikt ar ļoti parastu auto, bez nekādiem uzlabojumiem.
(Auto speciāli nav jāpaceļ vai kā savādāk jāķūnē, varbūt atkārtošos, bet visu taču vajag darīt ar vēsu un veselu saptrātu ;o) )
Novēlot veiksmīgus startus:
Stokmans (VIP)
Uupizz - koeficents ir laba lieta meerot riteni
, bet iesaku aizbraukt uz "lielcelju", kur ir stabinji ik peec 100m un ar iteraacijas metodi piedziit
Kaa jau mineeju - izdevaas dabuut precizitaati +/- 0 metri uz 4,5km
palasi diskusiju grupaa "Sarunas par autosportu", tiko iemetu apraxtu "kaa es liku velospido" ![]()
uupizz (slinkums l(a)ogoties)![]()
Krievu apraksts par velo odo.[addsig]
Datchiks, kaa jau staastiiju, man nau parastais
) Parastais - tas ir gerkons, kas gan jau pie kaadiem 100km/h saak nenostraadaat briizhiem. /me iemuhljiija aizmugureejaa barabanaa holla deveeju, pagaidaam veel nav atkritis
Sheema salaagoshanai http://www.underground.lv/piepe/adapter.gif Kaa to izveicu bik apraxtiiju siikaak zem topika "attaaluma meeriitaaji".
PiepZz, ljoti cer, ka ar metaala epoksiidu liimeetaa plaaxniite neatkritiis griezhoties :>
[addsig]
Esmu ljoti apmierinaats, tikai gribeetos rezultaatus redzeet...arii kopveerteejumu![addsig]
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
22
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
10