iAuto rallija kauss - Forums - iAuto

iAuto rallija kauss

MaD Reģ.: 25.07.2002

aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

Pirmais rakstīja:

godājamais organizator - nekonsekvence sanāk, ziniet, ja pēc 500m nobraukšanas ir jātrāpa pareizajā krustā pa labi no 2 krustiem, kas atrodas 50m attālumā, tad es sagaidu, ka kļūda tomēr nepārsniegs tos 50m

bet laikam es esmu naivs

Uz šo es varu atbildēt, ka cik jau num man ir bijusi tāda pieredze ar nogriešanās ceļiem, kuri ir 50 m viens no otra vai tuvāk, tad ir bijis norādīts leģēndas zīmējumā kāds orientieris ,koks, piena galdiņš vai nezin kas vēl, kurš dod spēju saprast, kur griezties.

Te nav runa par 50 metriem, ja te buutu bijuši 50 metri, viss būtu bijis OK.

paprasi ievai. vai tur leģendā kautkas bija papildus piezīmēts, es tā īsti nepētīju... tie 50 (nuvarbūt100) metri bija vienā SRS posmā, kad braucu ar megāni pa mežu šķeļot egļu zarus.... toreiz bija jānogriežās no lielas grantenes mežā pa labi.... vispirms bija viens čeļš, un tālāk aiz tāda līkumiņa otrs, kas tā īsti nebija redzams....

mani gan vairāk interesē fakts

VAI ŠĪS KĻŪDAS TIEK APZINĀTI IEVIESTAS, VAI TĀ TOMĒR IR SAGADĪŠANĀS....

0 0 Atbildēt

tas tā, tikai SPAMS

0 0 Atbildēt

arheos rakstīja:

Un kādu atbildi jūs gribējāt? Ko tad es varētu teikt? Šobrīd mēs spriežam, ko darīt ar RS rezultātiem aiz leģendas kļūdas.

Pag, ja kaut ko dara ar leģendas rezultātiem, kas tad notiek ar tiem, kas pēc kļūdainā punkta iedzīšanas veidā līdz nākamajam orientierim tika puslīdz pareizā laikā (es ceru), it kā leģendā kļūda nebūtu bijusi?

nu tas viens sābs ir jādiskvalificē

Reģ.: 25.06.2025
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

paprasi ievai. vai tur leģendā kautkas bija papildus piezīmēts, es tā īsti nepētīju... tie 50 (nuvarbūt100) metri bija vienā SRS posmā, kad braucu ar megāni pa mežu šķeļot egļu zarus.... toreiz bija jānogriežās no lielas grantenes mežā pa labi.... vispirms bija viens čeļš, un tālāk aiz tāda līkumiņa otrs, kas tā īsti nebija redzams....

Tas bija pagājušajā gadā Baldones rallijā. Un pie pirmā ceļa NESAKRITA rādījums, prasījās uz priekšu pabraukt, mēs izbraucām precīzi. Un tas ir ar spidometru braucot.

Kā jau tu rakstīji-apskrāpēji megāni...tas pirmais ceļš arī tāds izskatījās-nebraucams. Tad kļūda nebija.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

nu tas viens sābs ir jādiskvalificē

jā, jo viņš ir izbraucis trasi nepareizi

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Tas bija pagājušajā gadā Baldones rallijā. Un pie pirmā ceļa NESAKRITA rādījums, prasījās uz priekšu pabraukt, mēs izbraucām precīzi. Un tas ir ar spidometru braucot.

Kā jau tu rakstīji-apskrāpēji megāni...tas pirmais ceļš arī tāds izskatījās-nebraucams. Tad kļūda nebija.

redzi, toreiz mēs nobraucām tam ceļam garām tikai un vienīgi tāpēc, ka attālums nesakrita..... tu arī nobrauci garām.....

BET.... kad braucām sinhrono otrreiz, tad bija redzams, ka tajā ceļā BIJA GRIEZUŠIES......

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

redzi, toreiz mēs nobraucām tam ceļam garām tikai un vienīgi tāpēc, ka attālums nesakrita..... tu arī nobrauci garām.....

Mēs nenobraucām toreiz garām, jo tad attālumi SAKRITA.

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Mēs nenobraucām toreiz garām, jo tad attālumi SAKRITA.

skaidroju tā lai pat tie, kas bērnudārzā nav gājuši saprastu.....

TOREIZ bija divi līdzīgi krustojumi ar attalumu mazāku par 100 metriem starp tiem.... un no iepriekšējā orientiera bija vairāk par puskilometru.....

savādāk sakot līdz orientierim bija apmēram 500m.... orientieris bija nogriešanās (no grants ceļa uz meža ceļu) pa labi.... 400tajā (vai 450)metrā (tas nozīmē 50 vai 100 metrus pirms pareizē pagrieziena) bija tieši tāds pats pagrieziens....

es (un laikam ari tu) tur nenogriezos jo līdz pareizajam pagriezienam pietrūka to 100 metru..... katrā gadījumā mazāk kā 100 metru, (jo man attālums bija dzeltens)

nākamajā reizē braucot varēja redzēt, ka kāds tomēr tur bija nogriezies un apmaldījies.....

tad nu lūk, ņemot vērā tieši šo te gadījumu, es paturu tiesības uzskatīt, ka kļūdas nepārsniegs tos 50 metrus.....

un ja pēc visa šitā kāds man spēs pateikt loģisku iemeslu kāpēc man vajadzēja nogriezties tur kur nogriezās TAS sābs, es vienu dienu pašņaukšu tev kūdru

0 0 Atbildēt

nezinu, kas tev tur bija dzeltens.

0 0 Atbildēt

Yonas rakstīja:

p.s. nezinu, kādas jums tur bija problēmas....ja man vajag resno liepu vai kaut ko tajā kara bāzē - vienmēr esmu atradis...

Tāpēc jau mēs nevarējām atrast, ka Tu jau visu tur esi atradis

0 0 Atbildēt

Yonas rakstīja: Kurā bāzē ta ganījāties? Raķetniekos, kur tie apaļie starta laukumi??

Tur pat, kur Tu aizpagājšgad plivinājies ar rokām.

P206D Reģ.: 18.03.2003
0 0 Atbildēt

Šī diskusija sāk izskatīties pēc Dekstera preses konferences par pērno sacensību.

0 0 Atbildēt

P206D rakstīja: Šī diskusija sāk izskatīties pēc Dekstera preses konferences par pērno sacensību.

?? izlasi topika nosaukumu un tad izsakies.

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

Neoficialie rezultati ir publiceti

0 0 Atbildēt

Protesti jāiesniedz rakstiskā veidā sūtot uz epastu: iauto@iauto.lv

Protestu iesniegšana beidzas 4.jūlijā plkst. 14:00.

0 0 Atbildēt

RSā atcelti visi tiesneši??? Nu,izņemot 1.-Robčiku. Tak tajā krustojumā, kur bija kļūda leģendā, pirmajā reizē pabraucot gar tiesnesi, laikiem vajadzēja būt pareizajā vietā ņemtiem un arī tieši kļūdas mirklī kļūda bija vienāda visiem, kas būtu atspoguļojis patiesos rezultātus kaut pusē no RSa....

0 0 Atbildēt

Tas tā-pārdomas.

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: RSā atcelti visi tiesneši??? Nu,izņemot 1.-Robčiku. Tak tajā krustojumā, kur bija kļūda leģendā, pirmajā reizē pabraucot gar tiesnesi, laikiem vajadzēja būt pareizajā vietā ņemtiem un arī tieši kļūdas mirklī kļūda bija vienāda visiem, kas būtu atspoguļojis patiesos rezultātus kaut pusē no RSa....

tiesneši tajā krustojumā ņēma laikus tikai tad, kad auto izbrauca krustojumu pareizi - tātad jau pēc maldīšanās...

farruhs Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

Vai ekipāža Nr. 26# ir ārpus vietām? (da jebkādām)...

Mēs taču neizstājāmies no rallija,bet it kā no 2."disciplinas" tobiš no RS... pat formāli finišējām,par ko it kā liecina ieraksts dzeltenajā lapā. Vai ekipāžai 26# spid vai nespid uzzinat rezultātus?

Paldies!

26#

0 0 Atbildēt

farruhs rakstīja: Vai ekipāža Nr. 26# ir ārpus vietām? (da jebkādām)...

Mēs taču neizstājāmies no rallija,bet it kā no 2."disciplinas" tobiš no RS... pat formāli finišējām,par ko it kā liecina ieraksts dzeltenajā lapā. Vai ekipāžai 26# spid vai nespid uzzinat rezultātus?

Paldies!

26#

#26 nebija pie tiesneša SRSā 15 minūšu laikā

patiesībā #26 vispār neveica SRS distanci

iebraukšana LK ir tiešām tikai formalitāte bet tās strīpiņas rezultātos nozīmē, ka distance nav veikta.

šādā gadījumā vienīgais, ko varu piedāvāt ir diskvalifikācija.

0 0 Atbildēt

NOLIKUMS

3.4. Tūrisma trases veikšanas laikā ekipāža trasi veic maršruta dokumentos (leģendā vai shēmās) norādītajā secībā. Par nepareizā secībā, ja tāda norādīta, veiktām tiesnešu punktu atzīmēm kontrolkartē paredzēts sods – rezultātu anulēšana.

0 0 Atbildēt

a cik ta bija startējušo?

pieteikušies tak bija pāri par 40

0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja: NOLIKUMS

3.4. Tūrisma trases veikšanas laikā ekipāža trasi veic maršruta dokumentos (leģendā vai shēmās) norādītajā secībā. Par nepareizā secībā, ja tāda norādīta, veiktām tiesnešu punktu atzīmēm kontrolkartē paredzēts sods – rezultātu anulēšana.

Okei,skaidrs...

0 0 Atbildēt

farruhs rakstīja:

Okei,skaidrs...

davai nemēslo mežā

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

farruhs rakstīja:

Okei,skaidrs...

davai nemēslo mežā

Aizver pāksti...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti