Ā,jā, draudziņ, man tagd būtu vērīgi jāizlasa tavs miizalmonologs, bet lūk Tev/mans emocijviedoklis obligtāti bija jāpagriež kājāmgaisā kā galējā loha izteikums.Jā.Tāda pieeja jūs/datormiišļus veiksmīgi izceļ uz pārējo fona.
Man būtu pilnīgi pie dirsass, ar ko tu nodarbojies ikdienā un kādi kurā attejā ir tavi nopelni un cik kurureiz brīva tava izvēle, bet nu tava personība ir pilnībā skaidra.Nav te vērts auru bojāt.
Navigācija protams ka NESAKA lietotājam, konkrēti pa kādiem kankariem un/vai pagalmiem tā vedīs.Lietotājam jābūt pietiekami gudram, lai izvērtētu.Ja (ja) labticīgs wāzes lietotājs to ir ieslēdzis sev mazpazīstamā rajonā- IR samērā liela iespēja, ka viņš apdirsīsies vai vismaz spļaudoties izteiks kādu kritiku.Kad pusminūtes "guvuma" dēl tiks kratīts pa nebraucamu bruģi vai kopā ar 10gab citiem "gudriniekiem" tiks vests pa pagalmu vai bedrainu 20km/h ierobežojma zonu. Apdirsties var arī ar garminu un tommtomu,tikai specifika un mērogi katram savi.Tieši TO es/tev gribēju pavēstīt, nevis ka konkrēti man ar to būtu šausmīgas problēmas un ka es tupi sekotu kaut kādiem tur acīmredzami truliem ieteikumiem.Tos pirdarasus, kuri tur ieprogrammēja pagalmus un pilsētas mežaceļus, nav nekāda pamata iecelt varoņu kārtā,drīzāk vajadzētu turp nozsūtīt to sevis radīto suudu sakopt.
Brīva/plaša izvēle tev ir tāpēc,ka tu esi pieradis kā gailis plātīties ar savaām pārcilvēka spējām.Normālam ikdienas lietotājam nav vajadzības nedz lieki eksperimentēt, ne piedirst savu galvu un telefonu ar dažādu drazu.Kā arī braucējam svarīgo faktoru reāllaika reģistrēšanā bez pašu individuālo lietotāju iniciatīvas nekādu dižo rezultātu nepanāksi.
Katram ir savi nolūki, kur un kāpēc viņš kurureiz brauc.Kādam svarīgi adresi atrast, citam vnk ierašanās laiku prognozēt.Bet nu info par fotoradaru,policiju vai bīstamību labprāt "uzklausītu" pilnīgi dajebkurš braucējs, kaut vai viņš brauc bez konkrēta maršruta.Bet tieši ŠĪ informācija nevar neviena lietotnē rasties no nekurienes un bez citu lietotāju centības.Jo mazāk lietotāju,jo bezjēdzīgāka šī lietotne.Wāzei varbūt laiks pārtapt par maksas lietotni, lai maksimāli izslēgtu beidzamajā laikā pilnīgi visas jomas pārpildījušos lohus un kļūtu par rīku priekš kādiem daudzmaz sevi un citus cienošajiem.Ja vien tādi spētu savākties pietiekamā skaitā.
Garš savārstījums, kura galvenā doma ir vienkārša - esi tizls, tev vajag PTAC, lai paglābtu no ļaunās Wāzes, bet tā maita - bezmaksas, tapēc PTAC nenāk palīgā. Un jebkurš, kas spēj pats kaut kur iedziļināties un pieņemt lēmumus ir "pārcilvēks", kas ar savu eksistenci vien nodara pāri "lohiem".
"Normālam ikdienas lietotājam nav vajadzības nedz lieki eksperimentēt, ne piedirst savu galvu un telefonu ar dažādu drazu." Tad kādēļ vajag to darīt ar Wāzi un pēc tam raudāt? Tajā telefonā jau ir navigācijas aplikācija, izsaiņojot no kastītes, un nav nekādas nepieciešamības "lieki eksperimentēt, piedirst savu galvu un telefonu ar dažādu drazu".
Ej tak un radi labāku produktu. Kaut vai maksas. Bet kretinē tādi kā tu, kas paši sev rada problēmas un pēc tam tajās vaino kādu citu, kam kaut kas ir bijis jādara savādāk.
Nu tu taču esi mēsls no visām iespējamajām pusēm.Ebannutijs kretīns, pat manam sunim būtu zem goda ar tevīm runāt.Ej podā noraujies.
Wāzi ieslēdzi un delīrijs sākās?
Jajā, mēsl, pārbaudi labāk vāzealīna cenass