- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Krokodils rakstīja: je, 140... sorr sajaucu.
BTW Vācijā uz 'bezlimita' bāņa nav tā, ka visi pedal to metal!! neviens tur diži nespiež, kā mūsu valdība grib lai mēs domājam, jo tak ātrums = bieds un turētu mūsu psrs žiguļu ātrumu.
Vācu bezlimita bāniīī cilvēki brauc 130/140 kruīzā. Ātrak palido tikai tie kam ir porši, m5 bmw, amg merši, ferrari u.c. luksusa auto (kuriem nauda nav problēma)
Protams es arī paspiedu, tīri zinātniskiem nolūkiem... ja normali mans 2.2l dīzelis ikdienā tērē ~5L/100km, tad braucot uz 200km/h kruīzā - kompis rāda ka ēd 12L/100km pēc 50 noskrietiem kilometriem... tā kā nekāds lētais prieks nav skriet tādā ātrumā. ![]()
Kaut ko būsi sajaucis vai citā Vācijā bijis. Ar 130-140 bezlimita posmos ir regulāri jālien starp fūrēm un jābremzē, lai palaistu garām ātrāko joslu, kurā nav brīvu starpu tik lēnai apsteigšanai . Stabila otrā un pa retam trešā josla ir tad, ja brauc ar ~150. Un arī tad vēl ātrākajos apsteidzējos dominē Passat un Octavia ar ~180, nevis tevis piesauktie salīdzinoši retie lidoņi, kas pārsniedz 200 robežu un faktiski ir reti sastopami (toties ļoti pamanāmi un atmiņā paliekoši, īpaši tam, kas tādus reti dzīvē redz). Bet par tevis piesaukto degvielas patēriņu - te arī parādās mazmotoru atšķirība. Kad vēl braucu ar 3 litru dīzeli - ikdienas pateriņš bija lielāks (~6), bet uz bāņa virs 10 nekādi nokļūt nebija iespējams - arī braucot ar elektroniski ierobežoto 210.
Vernons rakstīja: Kāpēc Poliju neapbraukt ar kuģi? Plezīrs, kajīte, restorāns un bez liekiem ekscesiem!
Man līdz tuvākajam kuģim, kas iet apkārt PL gandrīz 6 stundas jābrauc. Pa to laiku es jau gandrīz Varšavā esmu...
topinamburs rakstīja: ?? Briseles t.s 'komunisti' jau šiem dod finanses tiem ceļiem. Toties pašiem netrūkst savu, īsto komunistu. Un neatkarīgā valūta - visneatkarīgākā ir Zimbabvē, Venecuēlā, u.tml. Visas pārējās ir saistītas savā starpā, t.sk zlots.
Neatkarīgākā valsts( valūta) ir ta: no kuras nekas nav atkarīgs
Uggga rakstīja: Ap jāņiem braucu uz Bavāriju tīri pēc Waze maršruta. Viss gandrīz labi, tikai kādus 100 vai 200 km aiz PL robežas veda apkārt kādai pilsētai (neatceros vairs kurai) cauri kaut kādam miestam un pēc tam pa gandrīz lauku ceļu, kas gan bija asfaltēts, tikai ļoti nelīdzens un savus 4,5m plats, tā kā, lai samainītos, gandrīz jābrauc pa nomali. Par laimi gan naktī pretimbraucēju bija ļoti maz. Garumā tas posms bija kādi 50km un beidzās ar bruģa posmu un tiltu ar 15t masas ierobežojumu, kas arī izskaidro, kāpēc tur nebrauc fūres. Gandrīz pilnai laimei tajā posmā vēl uzbraucu pudelei, tiesa, mīkstais izpalika. Atpakaļ braucu piektdienas pēcpusdienā/vakarā, kad ceļi pilni un diezgan daudz avāriju un sastrēgumu, dažus Waze veiksmīgi lika apbraukt pa mazajiem ceļiem.
671. ceļš - kad pats izlem braukt caur Belostoku, bet neieliec wazē atbilstošu pieturu un navigators neseko waze ieteikumiem un nepārbauda. "Ietaupi" 20km, bet pazaudē laiku, jo nenormāli šaurs un briesmīgs 90. stila ielāpu-pampaku-iesēdumu un viļņu asfalts, kuru tikai ar kaut kādu Sklases pneimopiekari var pabraukt. waze ir problēmas ar ceļu klasifikāciju - atšķirt galvenos ceļus no maznozīmīgiem, it sevišķi lv zemes ceļus no meža/lauku ceļiem, kur bez džipa labāk nerādīties
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
10
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
15
Kur beidzas ātruma ierobežojums 30 km/h uz Meža prospekta abos virzienos? 1.DAĻA - Viedokļi? (+ VIDEO)
18
Porsche Taycan uzstāda Nirburgringas rekordu elektriskajām sporta biznesa klases automašīnām (+ VIDEO)
3
Karavīrs Ukrainā pastāsta galvenās lietas par dronu nozīmīgumu karā pret iebrucējiem no Krievijas (+ VIDEO)