- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
WALA rakstīja: tvaiku daudzums ir stipri atkarīgs no temperatūras, nekas cits tur nav jāsaprot. Tev taču nav gāzes plīts ka nosūcējam kaut kas būtu jāuzmin
Protams, ka tieši tik vienkārši. Pastāsti tikai man, kā plīts zina to tempertūru.
Bradypus rakstīja: Paldies par centību. Savu izteikumu "par to pagriezienu diapazonu man liekas ka tev ar nebija taisnība" pamatoji ar rakstu, kurā ir teikts "variable speed also becomes possible simply by adjusting the inverter frequency." :D Kau vairāk oponentu šādi pierādītu manus maldus...
Es papētīju tālāk to AC Variable-frequency drive - tur viss nav tik skaisti kā gribētos. Respektīvi man ir aizdomas ka Tesla paķēra variantu kas uz to brīdi likās labākais industrijā un cerēja ka vēl spēs uzlabot, bet dzīves realitāte izskatās ir diezgan tāda paskarba - pagaidām nav izdevies labāk kā tiem kas iet uz priekšu ar DC motoriem ! Lai neteiktu ka tie ar DC motoriem šobrīd vismaz šķiet ka skrien mazliet pa priekšu !

ar ratu motoriem. Ir pagājuši 15 gadi - nekur tas nav pakustējies, domāju ka šo tehnoloģiju vieglajiem var droši bāzt dziļā plauktā !!! Un šis teiksim (no Hondas) man vairāk izklausās pēc reālas nākotnes ( nu vai jau tagadnes) platformas: www.electric-vehiclenews.com/2017/06/hondas-all-electric-nsx-4-motor-ev-is.html
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
13
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13