- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
topinamburs rakstīja: vai tad tur rakstīts nojūgsies, vai nojēgsies? PN - par tām 2 minūtēm jau nu piemelo gan, gan jau visus megabūmeru forumus esi izsēdējis, meklējot risinājumu tām 1. pasaules problēmām.
Kas tas par vārdu "nojēgties", īpaši, šajā kontekstā? Gribēji izskatīties gudrāks, kā esi? Man patīk tas "gan jau"... :D Kārtējais "Kņigu ņečital, no mņeņije imeju" aktieris... Ja jau tik ļoti gribi zināt, nē, nevienā pašā forumā neiegāju, pat bmw-powerī nē. Tikai cik runāju ar vienu kolēģi, kurš pats pamanīja, ka stāvot tas auto nosēdies, un teica, ka varot restaurēt, un paziņu (pa telefonu, zvans bija ar darbu saistīts), kurš nosauca, cik viņa F11 aptuveni izmaksāja remonts.
arba rakstīja: es arvien vairāk sāku par to piedomāt - nafig tas auto ir vajadzīgs ? gadā nobraucot 15 000, lielāko daļu rīgā braucot ar taksi , man izmaksas 'butu 1/2 no tagadējām !
Ja man būtu dzīve Rigā, tad diezgan droši, ka man auto īpašumā nebūtu. Vismaz ne 3, kā tagad.
GB12 rakstīja: Kādu laiku te nav rakstīts, tad nu pienācis laikam īstais laiks mazliet paaktualizēt šo topiku un pastāstīt, kā tad manām "gaidāmajām galvassāpēm", pēc dažu prognozēm, ir gājis un iet...
Ir pagājis gads, nobraukti 18 tūkstoši kilometru, no tiem, izveikti divi ārzemju braucieni (uz Prāgu Jāņos un Kijevu gadu mijā). Par lielu vilšanos Volxam un pārējiem, kas te pravietoja, ka būs jāņem sms kredīti
, lai varētu to auto uzturēt, un ka ziemā būšot 3,14zģec, jāsaka, ka vienīgie ieguldījumi, bez divām apkopēm un ziemas riepām, bija navigācijas kartes atjaunošana (izmaksas - 60 euro) un kondicioniera pildīšana pirms nedēļas. Šodien auto izgāja apskati - pa nullēm. Domāju, 10-gadīgam auto nav slikti, ņemot vērā, ka remontēts netika nekas. Tiesa, taisnības labad jāsaka, ka 3 lietas tomēr zāļu skapītī stāv - sīkumi, bet, nu, vajadzēs pieķerties, jo gribas, lai viss ir perfekti:
1. Aizmugurējā labā pneimoatspere. Auto stāvot apmēram 1/2 reižu "nosēžas" uz bo pusi. Cik sapratu no mehāniķa, tā esot BMW pneimu slimība - tajā spilvenā veidojoties mikroplaisas, pa kurām gaiss iet ārā un auto nosēžas. Kad tiek piedarbināts, spilvens tiek piepūsts ar gaisu un viss ir OK. Pie nākamās apkopes (apmēram pēc mēneša) ir plātnots to nomainīt;
2. Jau iepriekš pieminētā bagāžnieka mazās daļas poga uz vāka, kas nestrādāja jau kopš iegādes;
3. Abu komforta sēdekļu priekšējās daļas - ceļu atbalsti. Es visu laiku domāju, ka tie ir mehāniski izvelkami (kā vecajiem E60 un E39 lakam), bet izrādās, ka elektriski, ar pogām. Pogas nospiežot, var dzirdēt, ka sīc un signāls padots tiek, bet nekas nenotiek... cik sapratu, kaut kādi zobrati esot aplauzti. No vienas puses, es tos reti izmantoju, un, ja vajag, var jau izbīdīt manuāli, bet, nu, kretinē, ka nav kā vajag.
Ā, ceturtā lieta, ko tikai pirms nedēļas ievēroju - kādā brīdī nojūdzās head-up displejs. Es tam nekad lielu uzmanību pievērsis nebiju, tāpēc pat nepamanīju, kurā brīdī tas pazuda. Kompis rāda, ka ir iespēgts, bet lauki displejā, kur var regulēt gan spilgtumu, gan augstumu, ir neaktīvi. Būs jāsameklē kāds jēdzīgs elektriķis, lai paskatās. Arī - 100 gadus man to hedapu nevajag, bet tomēr - gribas, lai viss ir tip-top.
Nu, tā, kaut kā. Ar auto joprojām esmu apmierināts un tas man ļooooti patīk.
Mana 7 sērija vēl turas bez defektiem! Pienākusi gan kārta mainīt vasaras riepas, aizmugurē nodilums tuvojas minimumam, bet jāmaina visas 4, jo xdrive, jauna komplekta cena ar labām atlaidēm 780Eur, izmērs dara savu
Tikko veicu Krown piedāvāto Restorfx virsbūves krāsojuma atjaunošanu, rezultāts labs! Auto spīd kā tikko no salona un visas švīciņas pazudušas, kas bija diezgan daudz savākušās! Krown facebook profilā var redzēt kāds iznākums. Tagad auto nedrīkst mazgāt mēnesi, kamēr tas uzklājums sacietējot pilnībā, jāpabraukā būs ar netīru
Pēc tam plānoju uzklāt arī keramiku.
GB12 rakstīja:
topinamburs rakstīja: vai tad tur rakstīts nojūgsies, vai nojēgsies? PN - par tām 2 minūtēm jau nu piemelo gan, gan jau visus megabūmeru forumus esi izsēdējis, meklējot risinājumu tām 1. pasaules problēmām.
Kas tas par vārdu "nojēgties", īpaši, šajā kontekstā? Gribēji izskatīties gudrāks, kā esi? Man patīk tas "gan jau"... :D Kārtējais "Kņigu ņečital, no mņeņije imeju" aktieris... Ja jau tik ļoti gribi zināt, nē, nevienā pašā forumā neiegāju, pat bmw-powerī nē. Tikai cik runāju ar vienu kolēģi, kurš pats pamanīja, ka stāvot tas auto nosēdies, un teica, ka varot restaurēt, un paziņu (pa telefonu, zvans bija ar darbu saistīts), kurš nosauca, cik viņa F11 aptuveni izmaksāja remonts.
Var jau vispār sākt brēkt ka parastā mašīnā nebūtu neviena no šīm "problēmām"
Nepārdzīvo par skauģiem, laiks un nauda mašīnai ir žēl ja viņa nepatīk.
feciic rakstīja:
GB12 rakstīja:
Var jau vispār sākt brēkt ka parastā mašīnā nebūtu neviena no šīm "problēmām"
Nepārdzīvo par skauģiem, laiks un nauda mašīnai ir žēl ja viņa nepatīk.
Kas ir parasta mašina ? Un kas šo auto padara par neparastu ?
msh rakstīja: Vecākām mašīnām mēdz novecot dažādi blīvgredzeni un blīvslēgi, un tad sākas tie klasiskie joki par tēmu kur cilvēkiem liekas normāli reizi gadā pildīt kondišu, neaizdomājoties par to, kāpēc reizi gadā nevajag pildīt ledusskapi...
Atbilde: 1. Ledusskapim visa sistēma ir salodēta, arī kompresors ir pilnīgi noslēgts. 2. Ledusskapim viens gals netiek regulāri mērcēts sāls/dubļu emulsijā 3. Virtuves stūrī pastāvīgas vibrācijas un triecieni būs zemestrīces gadījumā. Ļoti bieži pildīt sistēmu reizi gadā ir lētāk kā meklēt un novērst mikro noplūdi pat vairāku gadu griezumā.
GB12 rakstīja: Radiators samainīts...
Tagad dikti man sāk niezēt nagi uz čipošanu...
Tev to nevajag n53series.blogspot.com/2019/10/chip-tuning-blaknes.html?m=1
GB12 rakstīja: Sen nekas nav šeit rakstīts. Kopumā GT iet labi, nupat tika kārtējo reizi eļļa samainīta, nobraukums - 182000 km. Mehs teica, ka pie nākamās eļļas maiņas vajadzētu nomainīt agregātsiksnu ar visiem roļikiem. Vasarā sanāca neliels apdrošināšanas gadījums - Norvēģijā, nezināmā vietā aogriežoties, pret ielas malā noliktu akments kluci apskādēju bamperi. Diezgan straujo to darīju, kā rezultātā parkošanās sensors paspēja tikai iepīksēties un - krrrik - bija par vēlu. Par laimi, bija tikai saskrāpēts, līdz ar to, ceļu varēja turpināt droši. Pēc KASKO polises bampers tika veiksmīgi sakrāsots, paralēli nokrāsoja abus spoguļus, kuri bija apskrāpēti. Viens jau bija, kad nopirku auto, otru pagājušajā vasarā pret mājas stūri neveiksmīgi apskrāpēju pats, lavierējot savā sētā, kur ir ļoti šaura iebrauktuve. Izlīda viena šaize, ko vajadzēs kādā brīdī parisināt. Abām kreisajām durvīm atteica Keyless-go rokturu sensori. Kad uzliek pirkstu, tādu kā klikšķi dzird, bet durvis ciet neslēdzas, labā pusē ir OK. Kaut arī mani tas ne īpaši traucē (nav problēmu aizslēgt ar pulti, pie tam, vaļā slēdzas) čalis, kurš man auto pārdeva (nesen sanāca satikt, jo brālis pie viņa pirka X3) teica, ka vajadzētu to risināt, jo (tā arī nesapratu, kāpēc) tas it kā "ēdot" akumulatoru. Ir dzirdētas versijas, ka to varot remontēt, bet arī versijas, ka jāmaina rokturi. HVZ, kādā brīdī būs jāpieķeras tam...
Galvenais uzraksti, cik izmaksāja. Lai cilvēki sāk saprast, cik pavecāks "pilnākas" komplektācijas premiums izmaksā.