neatmaksaajaas remonteet nekaadiigi. manu paskatiijaas londzheroni esot kuzavaa iedziiti un saabam ja izvelk tad pie 100kmh iet kaa bumerangs pa celju. 2 radeatori vien 400Ls...[addsig]
Nezinu kā sauc to ielu, bet tā ir tā, pa kuru kursē 22. maršruta autobuss uz Lidostu, tā, kad brauc no centra uz Spici,kas sākas uzreiz aiz nobrauktuves no Kalnciema tilta, tā vienvirziena iela...Avāriju galvenais cēlonis - STOP zīmes neievērošana
Shai gadijuma pats nebiju pie stuures. Stop ziime tika ieveerota, vieniigi tur ne suu... neredz! Kaut kaa par strauju meiteenam iebeeraas ruchkaa un tur... labaa klapee VW Transporter... BABAHHHH!!! SAABs pa 180 gradiem otraadi. No Transoprtera 2 cilveecinjus uz slimniicu. Bet nekas nopietns, paldies Dievam. Nu neko... Celjams ir. Jautaajums, VAI VISPAAR var dabuut kaut ko normaalu no priekshas daljaam. Radiatorus, piemeeram, jo pie paardoshanas nebuus labi, ja buus jauni, smuki radiatori Un 400Ls, mandomaat, maksaa originaalie radiatori kaut kaadi. Es esmu truuciigs
Vaardsakot servisvechi noveerteeja skaadi uz ~1-1,5k EUR... Jo durvis ir vietaa, stikli veseli, visas shkirbas ir OK, turbiina OK, suuknji visaadi utml. fignja zem haubes - OK. Blekjus sagraiziis un, ko vajag, paarmetinaas ar stiprinaajumiem taa, ka buus labaak kaa jauns Taa apmeeram... Galvenais ir buferis, radiatori, optika...[addsig]
...ja gadijumā gribi tomer jaunu radiatoru, tad varu piedāvāt mehāniskai kārbai pa 75Ls, bet automātam pa 78Ls, Nez vai lietoti būs īpaši lētāki.[addsig]
Nezinu kā ar spēku, bet divas reizes nometot vasarā uz asfalta tas korķis ir metams miskastē, vismaz es vienu tā nolietoju, tagad esmu uzmanīgāks.[addsig]
Nu tur tas princips (vismaz abiem saab tā bija), kad skrūvēju ciet, tad skrūvēju līdz hrum , a tagad sanāca hrum un kirdik nolūza gredzens ap zaļo korķi.
A vot nezinu taad man ex-saabam moska originaalais scakareets jau pirms pirku, bet taa arii atsleegu neizmantoju, jo aizsledzot durvis arii baakas vaacinsh ir ciet. A varbuut otraadi taads extra vaacins, kas sleedzas ar to pashu aizdedzes atsleegu . . .
Savukaart Aero naak taads parasts vaacinhs, bez atsleegas.
ACHTUNG!!!!SAAB rezerves dalju tirgus!!!
Patreiz veel var iegadaaties rez.daljas
prieksh SAAB 900,hechbeka,ir
normaals salons,pakaljeejie lukturi,
aizmugures durvis,haube,aatrumkaarba,
stuure,stuures reika ar pastiprinaataaju,
un veel visaadas hernjas,tik
pasham jaajauc aaraa.
Ja ir interese par salonu,tad pasteidzieties,autinjsh no shodienas,
staav bez durviim un aaraa,un driiz
to atdos sagriezt,ja kas kuzavs ir mazruuseejis.Kraasa perlamutra zilaC14.
Taatad ja interese ir,melojiet man uz
mlablaiks@jrrmk.lv vai pa ieksheejo
ipastu[addsig]