suudiigi, mekleeju kak raz virsbuuvi,,, klau, a kaa ir ar pakaljas vaaku un stiprinaajumiem??? man pagaajushajaa rallijaa chut ne vaaks pa gaisu aizgaaja...
bizenajs rakstīja: suudiigi, mekleeju kak raz virsbuuvi,,, klau, a kaa ir ar pakaljas vaaku un stiprinaajumiem??? man pagaajushajaa rallijaa chut ne vaaks pa gaisu aizgaaja...
Pakalējam vākam cik atceros pie lampas ir izrūsējis caurums, par stiprinājiem neatceros. Viņš arī īsti labi nefiksējās ciet. Kaut kas jāpieregulē fiksējošam mehānismam.
bizenajs rakstīja: suudiigi, mekleeju kak raz virsbuuvi,,, klau, a kaa ir ar pakaljas vaaku un stiprinaajumiem??? man pagaajushajaa rallijaa chut ne vaaks pa gaisu aizgaaja...
Pakalējam vākam cik atceros pie lampas ir izrūsējis caurums, par stiprinājiem neatceros. Viņš arī īsti labi nefiksējās ciet. Kaut kas jāpieregulē fiksējošam mehānismam.
a mozh ta var man to stiprinaajuma mehaanismu??? labaa puse. priekshas stikls?
a mozh ta var man to stiprinaajuma mehaanismu??? labaa puse. priekshas stikls?
Nu labs i, paskatīšos mājās, uzraksti man savu e-meilu uz faruhs@inbox.lv
Kam tur vajadzeeja gaismas releju? un ko veel... xenoni mosh lietoti ar lampachkaam pa leeto buus (sen neesmu vinjus nekur sleedzis, jaapaarbauda vai un kaa darbojas). tad veel piedaavaaju par nelielu, bet taisniigu samaksu iemainiit visas chetras durvju apshivkas pret paarshuutaam gaishas aadas ar melnaas aadas pieskaarienu, bet tas tad buutu taa iipashi nebremzeejot jaaizdara - auto peec nedeeljas tiek atdots prom.
Uzliku Hiršu un daudz detaļas tika mainītas - izplūdes gāzes sistēma u.c.. Ja kādam interesē, tad tās ir no 2007.gada 9-5 Aero mēnesis lietots...pārdodu, nedārgi... zvanīt 22046666
Arnijs rakstīja: Ir vesela chupa detalju no 93 gada AERO, resp. gandriiz viss auto. Optika, haube, radiatori, salons, slieksnji u.t.t.
vajag abus pr lukturus un kā ir ar aero sēdekļiem? Parastajā 9k var dabūt iekšā?
P.s. 9k 92.g.
Agrāk daži stutēja trešajā žigulī sēdekļus no septītā žiguļa.... Tā nu tas ir, nopērc sābu un tad pērc sēdekļus, lukturus no kaut kā it kā 'krutāka'
vot CIRVIS, lukturi ta abiem vienādi.... Bet taisnība jau svā ziņā tev ir- ja māte iemācījusi pakalu ar avīzi slaucīt, tad nekad dzīvē neizmantosi tualetes papīru vai ne?!
Arnijs rakstīja: Ir vesela chupa detalju no 93 gada AERO, resp. gandriiz viss auto. Optika, haube, radiatori, salons, slieksnji u.t.t.
vajag abus pr lukturus un kā ir ar aero sēdekļiem? Parastajā 9k var dabūt iekšā?
P.s. 9k 92.g.
Agrāk daži stutēja trešajā žigulī sēdekļus no septītā žiguļa.... Tā nu tas ir, nopērc sābu un tad pērc sēdekļus, lukturus no kaut kā it kā 'krutāka'
vot CIRVIS, lukturi ta abiem vienādi.... Bet taisnība jau svā ziņā tev ir- ja māte iemācījusi pakalu ar avīzi slaucīt, tad nekad dzīvē neizmantosi tualetes papīru vai ne?!
Ej, ej, sābist, stutē vien savus sēdekļus iekšā, vājas jums tās mašīnas, pat sēdēkļi jāmaina Čuģiki...
P.s. 9k 92.g.
Ej, ej, sābist, stutē vien savus sēdekļus iekšā, vājas jums tās mašīnas, pat sēdēkļi jāmaina Čuģiki...
Deksters liekas būt tikpat intelektuāls cik viņa foto galerija... )
P.s. 9k 92.g.
Lukturi ir. Seedeklji der 1:1. Maneejie ir el.reg. bet ir viens bet... Nemaz tik vienkaarshi negribu no vinjiem skjirties, ja nu vieniigi, Tu piedaavaa par vinjiem summu no kuras nespeetu atteikties Siikaak varam aprunaat uz pastu arteh at inbox el vee
ACHTUNG!!!!SAAB rezerves dalju tirgus!!!
Patreiz veel var iegadaaties rez.daljas
prieksh SAAB 900,hechbeka,ir
normaals salons,pakaljeejie lukturi,
aizmugures durvis,haube,aatrumkaarba,
stuure,stuures reika ar pastiprinaataaju,
un veel visaadas hernjas,tik
pasham jaajauc aaraa.
Ja ir interese par salonu,tad pasteidzieties,autinjsh no shodienas,
staav bez durviim un aaraa,un driiz
to atdos sagriezt,ja kas kuzavs ir mazruuseejis.Kraasa perlamutra zilaC14.
Taatad ja interese ir,melojiet man uz
mlablaiks@jrrmk.lv vai pa ieksheejo
ipastu[addsig]