- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Conqueror rakstīja: Un kurās vietās bija tie izbazūnētie CP reidi? Nekur nemanīju
Bija. Es 25.06 rītā braucu no Ogres uz Bausku. No HES noripinoties lejā, bija pārbaude.
nomiks rakstīja: Es uz Eiropu vienmēr braucu caur Jelgavas šoseju un Šauļiem. Attālums drusku lielāks kā caur Bausku, bet laika ziņā ātrāk, satiksme minimàla, autobusi un fūres gandrīz nav nemaz.
Jautājums, protams par starta vietu, bet no Rīgas centra nekad ne Waze ne Google nav šādu maršrutu piedāvājusi. Pārrēķinot manuāli (ir licies tā kā tu saki) laiks palielinās diezgan daudz.
Kanibaals rakstīja: Waze neved neved pa īsāko var vēl nošmaukt braucot pa D-tiltu un ietaupīt.
Man nesanāks "nošmaukt". Mani gan Waze, gan Google tāpat jau ved pa D-tiltu.
Borgore rakstīja: kāpēc vispār tādi pajoli ir, kuri skrien it kā uz ugunsgrēka dzēšanu? māksla nav iespiest gāzes pedāli, bet gan braukt prātīgi.. cits atkal ikdienā ripo uz 120 un citus sauc par sēnēm, bet cits vienkārši nesēž forumā, bet turpina gāzēt
Tu būtu tā sēne? Ar lidotājiem vienmēr būs problēma un tas ir normāli. Manuprāt ir otra problēma. Atļautais ātrums ir 90km/h, es teiktu ar rezervi +10. Kas speciāli ir paredzēts, jo pārāk daudzi žēlojās, ka nepamana savu smago kāju. Tad kāda dildo pēc ir jābrauc uz 85km/h? Kāpēc jāsamazina ātrums, ja pa pretējo joslu kāds brauc? Kāpēc jāsamazina ātrums, ja otrā LV galā suns nopirdās? Visus svētdienas braucējus ir jāsāk sodīt. Arī radariem ir jāuzliek kontrole uz ātrumu. Brauci lēnāk par 47km/h bez pamatojuma? - naudas sods par ceļa nedošanu un 5 soda punkti par marazmu uz ceļa. Nejēdz baukt - brauc ar sabiedrisko. Ja uz šosejas veidojas plūsma no 20 auto, kuri brauc ar 105km/h un tu redzi, ka tu traucē, tad iekļaujies plūsmā. Nejēdz braukt vai baidies no ātruma? - brauc ar sabiedrisko. Šobrīd ir ļoti daudz iemesli, lai pamatoti samazinātu ātrumu sākot jau no bedrēm, bet uz līdzena asfalta, kur normāli varētu mierīgi braukt uz 300km/h redz pāķi iedomājas, ka var arī braukt uz 10km/h zem atļautā ātruma un nesaprot, ka traucē satiksmi. Drošāk braukt ir braukt plūsmā nepiespiežot apdzīt/apsteigt.
msh rakstīja: Nu bet līdz ozolniekiem ar šoseju viss ir normāli?
Pašos Ozolniekos būvē apli . Un nu satiksmi regulē 3 pagaidu plusmas virziena luksafori . No Jelgavas Rigas virzienā varēja tikt pa 5 ceļiem . Tikai viens , Kalnciema šoseja , neremonējas , bet viņš priekš vairuma visneidevīgākais . Kapēc vajadzēja visu vienlaicīgi ? Vai pēdējā iespēja vēl ko par eiropas naudu uzbūvēt . Nepārzinu to eiropas līdzfinansējuma noteikumus
kasinsh79 rakstīja: Nabaga cilvēciņi no Jelgavas puses, kam vajadzība uz Rīgu traukties ikdienas - ceļa remontu ārprāts Jelgavā un Ozolniekos var bez nerviem atstāt Vispār arī visa Rīga - viena liela būvbedre.
Nu un? Pēc tam toties būs jācer kādu 1 gadu labs. :D
rudens68 rakstīja:
msh rakstīja: Nu bet līdz ozolniekiem ar šoseju viss ir normāli?
Pašos Ozolniekos būvē apli . Un nu satiksmi regulē 3 pagaidu plusmas virziena luksafori . No Jelgavas Rigas virzienā varēja tikt pa 5 ceļiem . Tikai viens , Kalnciema šoseja , neremonējas , bet viņš priekš vairuma visneidevīgākais . Kapēc vajadzēja visu vienlaicīgi ? Vai pēdējā iespēja vēl ko par eiropas naudu uzbūvēt . Nepārzinu to eiropas līdzfinansējuma noteikumus
Ja ES nauda, tad tā varētu būt. Plānošanas periods iet uz beigām un arī sākumā to naudu dabūt ir zināms čakars - birokrātiski pieteikumi, pārbaudes, kas vēl ne.
gunbox rakstīja: Nav skaidrs, kāpēc tur vispār bija nepieciešams aplis. Laikam uz dollo vajadzēja kaut kur iebakstīt, lai naudu izsviestu kāda interesēs.
Ozolnieku iedzīvotājiem bija grūti veikt kreiso pagriezienu lai tiktu uz šosejas Jelgava Rīga . Redzēs vai kāds luksofors priekš gājēiem arī būs .
VWfans rakstīja: Šobrīd Jelgavas virzienā braukt sastrēgumstundās kļūst grūtāk. Pie Ozolniekiem tagad sastrēgumā stāvu jau 18 minūtes, un vēl neesmu ticis cauri.
Tu taču centrā strādā , kapēc mocies ar auto ?
650 rakstīja: Čortss,zb, nu tad gar cukurfabriku jāmauc.Bet tur arī rok.Labāk pie dalbes uzreiz pa labi mežā;)
Sestdienā no Rīgas gan jau nebūs tik traki . Lai gan vasarā plūsma no Rīgas . Samērā droš variants . Skatoties kur dzīvo Rīgā un kurā vietā jābūt Jelgavā . Viens variants .Liepājas šoseja , Tīreļi ,Jelgava .