Ko nozīmā "mazpieejama"?
Ja auto ir noparkots atļautajā zonā tad kur problēma? Visticamāk tas prihvatizators pats arī aizbrauks atpakaļ uz centru.
mazpieejama, nozīmē tādu vietu, kur ar kājām pakaļ tam auto 100% neviens cits neatnāks. tāds arī ir mērķis. rezervēt sev to braucamo, lai citam netiek. rezultāts no uzņemuma viedokļa nav tas labākais. auto nestrādā
Pakalpojuma sniedzējam esi par šo ziņojis?
Jā, nu derētu jau ziņot gan. Pakalpojumu sniedzējam jau nekādi nav pieejami precīzi GPS dati par katra auto atrašanās vietu :D Un tos auto vispār ir iespējams atstāt visur, kur ienāk prātā, nevis tikai atļautās vietās :D
Diezvai precīzais GPS pateiks ka auto ir nolikts dubļaina "tupika" galā aiz garāžu kooperatīva. Respektīvi operatoram, kamēr auto bez rezervācijas vai aktīvas nomas, ir novietots atļautajā teritorijā īsti nav iemesla pārbaudīt faktosko auti novietošanu un diezvai kāds veidojot atļauto stāvvietu reģionus izbraukāja visu kaktus un pakšus.
Bolt skūteriem tā karte ar atļauto parkingu ir stipri detalizētāka un robaināka.
Laikam jau neesi lietas kursā, ka šīm mašīnām zonas ir definētas ar precizitāti būt pareizajā ielas pusē.
Vai vari nosaukt konkrētu līguma punktu, ko minētais lietotājs ir pārkāpis? Vai vienkārši tev subjektīvi nepatīk un gribas iejaukties divu tev svešu personu līgumattiecībās?
Tas atkarīgs no tā kā šīs zonas tiek veidotas-braucot ar pirkstu pa karti vai izskatot reālas situācijas.
Lietotājs neko nav pārkāpis, tikai izmanto robu pakalpojumu sniedzēja kartē savā labā. Ja paskatās karti tad centrā ta arī būs kā saki-viena konkrēta ielas mala-Baloži, Krustkalni-viss zaļš, liec klur gribi, kaut savā sētā, tikai vārtus netaisi ciet.
Un kāda tev tur daļa? Arī esi komunists, kuram neliek mieru tas, ko dara citi?
Tev savu problēmu dzīvē nav, ka gribas jaukties uzņēmēja attiecībās ar klientu?
Man daļa nekāda, līdz brīdim kamēr tas neskar mani, pietiekoši daudz gadījumu kad šādi vai savādāki nahaļi sabojā ballīti visiem.
Tad ir vai nav daļa? Kā tas tevi skar, ka jau tagad jaucies pa vidu? Cik tuvu pie mājām atļausi man to auto likt? Vai jāliek pie tavām - lai tev ērtāk?
Par konkrēti citybee man pilnīgi vienalga. Ja apbižotais ir ziņojis un bites lietas “labā” neko nedara tad kompānijas ieskatā viss ir pareizi.
Tīri tā salīdzināšanai kautvai Ogrē ir tikai atsevišķas vietas kur to auto drīksti pamest.
Ja vienalga, tad kādēļ aicini ziņot? Vienkārši esi ziņošanas fans?
Nu un tad lai šis uzņēmums pats arī domā, ko darīt.
Nekas aizliegts jau tas nav un nav patērētāja uzdevums auto novietot vietā ar lielu potenciālo izmantotāju apjomu, lai uzņēmums gūtu maksimālu peļņu.
Pag, vai tad to auto lietojot ir jānoskaidro nākamais nomnieks un jānoliek auto pie viņa mājām? Vai par ko stāsts?
Un ko tādu pēdējais braucējs izdarīja? Nomas auto tam arī domāts lai brauktu no punkta A uz punktu B. Nekur nav teikts, kur konkrēti A un B jāatrodas, kamēr abi ietilpst auto izmantošanai atļautajā zonā. Un tam tā arī būtu jāpaliek. Cita lieta ka auto jāatstāj vietā, kas piemērota auto stāvēšanai un kur tam var brīvi piekļūt nākamais klients. Par apzinātu nomas auto atstāšanu savas mājas sētā, kur apkārt skraida suns vai citā apsargātā teritorijā (to pēc pretenzijas iesniegšanas var nokontrolēt pēc GPS un auto dīkstāves laika) jāiegriež pamatīgas sankcijas. Cik sapratu, auto klāt varēja tikt, attiecīgi nekas nav pārkāpts. Ja auto būtu uzbraukts uz trotuāra vai atstāts ielas vidū, kur tas traucē gājējiem vai citiem braucējiem, būtu iemesls sūdzēties. Bet tā nav par ko cepties. Man, piemēram, pieaug vēlme aprunāties ar publiku, kuri parko Bolt skūterus pie manas mājas durvīm, lai gan 3 metrus tālāk pa labi ir brīva vieta kaut 20 skūteriem, kur tie nevienam netraucētu.