VWfans rakstīja: Šodien ar Merivu braucu uz Apes novadu (pēc jaunā administratīvā iedalījuma). Jelgavā un Rīgā Statoilos 95.benzīns maksāja 53,9 santīmus litrā, bet Bērzkrogā - 54,9 santīmus. Dīzeļdegviela gan visur vienādi - 59,9 santīmi.
VWfans rakstīja: Šodien ar Merivu braucu uz Apes novadu (pēc jaunā administratīvā iedalījuma). Jelgavā un Rīgā Statoilos 95.benzīns maksāja 53,9 santīmus litrā, bet Bērzkrogā - 54,9 santīmus. Dīzeļdegviela gan visur vienādi - 59,9 santīmi.
Tāpēc, ka bērzkroga Statoils NAV Statoils, bet gan cita uzņēmēja DUS:
Noslēdzot franšīzes līgumu starp SIA Amberway un SIA Latvija Statoil, ir atvērta jauna Statoil degvielas uzpildes stacija (DUS) Bērzkrogā, Cēsu rajonā, 95 km attālumā no Rīgas uz Pleskavas (Veclaicenes) šosejas. Latvija Statoil šī ir septītā franšīzes stacija Latvijā
Šodien Smiltenē Statoilā, kurš arī ir franšīzes stacija, 95.benzīns maksāja 53,9 santīmus, bet dīzeļdegviela 59,9 santīmus. Smiltenē redzēju 2 gab. lieliskus Nissan-Qashqai, 2 gab. izcilus jaunos Mitsubishi-Outlander un 2 gab. baudāmus Volvo-XC90. Šodien nogāju ar kājām 43 km no Gaujienas līdz Smiltenei.
VWfan, pret Tevi nekad naids man naf bijis, bet pēc teksta-šodien nogāju ar kājām 43 km no Gaujienas līdz Smiltenei- rodās patiesa cieņa. Ir dažādi atpūtas veidi, un ne vienmēr pārējie visu izprot, bet arī pats mēdzu gan ar velo, gan ar kājām pavandīties apkārt, nu kaut kā šitā
sintris rakstīja: VWfan, pret Tevi nekad naids man naf bijis, bet pēc teksta-šodien nogāju ar kājām 43 km no Gaujienas līdz Smiltenei- rodās patiesa cieņa. Ir dažādi atpūtas veidi, un ne vienmēr pārējie visu izprot, bet arī pats mēdzu gan ar velo, gan ar kājām pavandīties apkārt, nu kaut kā šitā
www.triade.lv/...
Fan, priecīgus Tev Z/S !
Paldies, Tev arī priecīgus! Negāju pa lielo šoseju, bet lielākoties pa grants ceļu, kurš bija pagalam noledojis. Nedaudz gāju pa Valkas - Smiltenes šoseju. Piedzīvojums bija ar kādu suni. Pārsimt metru aiz kādām lauku ceļa malā esošām mājām mani sagaidīja vientuļš suns. Jutu, ka netikšu garām. Izdomāju, ka sunim būs jāatdod cepumi. Izbaroju tos pa vienam, un suns kļuva manāmi mīlīgāks, teicu, ka vairāk ēdamā nav, un tad šis man skrēja draudzīgs līdzi kādu kilometru. Sāku jau bažīties, ka nenoklīst no mājām, bet par laimi drīz viņa uzmanību piesaistīja meža pļaviņā nobraukts meža cirtēju Audi-80. Suns aizskrēja ošņāt ap Audi atstātās pēdas un atstājās no manis.
sintris rakstīja: VWfan, pret Tevi nekad naids man naf bijis, bet pēc teksta-šodien nogāju ar kājām 43 km no Gaujienas līdz Smiltenei- rodās patiesa cieņa. Ir dažādi atpūtas veidi, un ne vienmēr pārējie visu izprot, bet arī pats mēdzu gan ar velo, gan ar kājām pavandīties apkārt, nu kaut kā šitā
www.triade.lv/...
Fan, priecīgus Tev Z/S !
Nu tak elementāri - ļoti labs atpūtas veids - ir tak prieks kātot, ja zini, ka ietaupīsi 2,17 litrus ķīseļa, kā rezultātā tiks ietaupīti 1,299 ls
www.triade.lv/...
Fan, priecīgus Tev Z/S !
Nu tak elementāri - ļoti labs atpūtas veids - ir tak prieks kātot, ja zini, ka ietaupīsi 2,17 litrus ķīseļa, kā rezultātā tiks ietaupīti 1,299 ls
a vot par shito gan nevajag pljuutiit
laiku pa laikam vajag galvu izveedinaat
katrs to dara savaadaak
dazhs pielejaas un suudus taisa. dazhs tikai pielejaas
cits iet uz kalna izaardiities, vai ar mashiinu pabrauc taa aatraak
un taada pastaiga, ja to taa var nosaukt, galiigi nav sliktaakais variants, lai domas sakaartotu
Amerikas mājokļu tirgus februārī uzrādīja pieaugumu, Fondu biržu indeksi pēdējas 2 nedēļas ir pieauguši vairāk nekā par 10%, naftas cena pēdējās 13 dienās pieaugusi par 10 USD (53.5 USD pašlaik).
Tāpec arī beņa paliek dārgāka. Tāda, lūk, tirgus ekonomika!
Fridrihs rakstīja: Amerikas mājokļu tirgus februārī uzrādīja pieaugumu, Fondu biržu indeksi pēdējas 2 nedēļas ir pieauguši vairāk nekā par 10%, naftas cena pēdējās 13 dienās pieaugusi par 10 USD (53.5 USD pašlaik).
Tāpec arī beņa paliek dārgāka. Tāda, lūk, tirgus ekonomika!
jep.
Un skatos, kas notiek manas darbavietas ārzemju lokācijās- kkas sāk iert atkal uz augšu. Lēnām, bet iet.
Varēsim pateikties valdībai par papildus akcīzi un 1 Ls litrā pavisam drīz
Ko jūs darīsiet, kad degviela maksās ~50-60 sant/l???
Iespējams tā arī būs, kad LV būs ES. Prognoze. Mana. Panika?
[addsig]