Ko Juus sakaat par jauno OPEL MERIVA? - Forums - iAuto

Ko Juus sakaat par jauno OPEL MERIVA?

Norcha Reģ.: 10.06.2002

Man liekas, ka taa ir ideaala mashiina (kaa gjimenes mashiina), bet veel esmu paardomaas, vai iegaadaaties to vai nee....

Ko Juus sakaat?[addsig]

Napalms Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

Nu nez...grābt līzingu uz vairāk kā 3 gadiem, manā uztverē ir neprāts. Nevari bez perversijām ilglīzinga veidā atļauties jaunu, tad pērc lētāku jaunu, vai mazlietotu.

Reģ.: 14.08.2025
0 0 Atbildēt

nomik..es tak tevi nemācu,neraudi,pekausi.

Es tik tev saku-nesauc lietas nepareizos vārdos Labi ka tu mums te tāds viens tīrs un pūkains ar godīgiem ienākumiem Pārējie blēži,vai ne? Uzmanīgāk,anton.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Napalms rakstīja: Nu nez...grābt līzingu uz vairāk kā 3 gadiem, manā uztverē ir neprāts. Nevari bez perversijām ilglīzinga veidā atļauties jaunu, tad pērc lētāku jaunu, vai mazlietotu.

Lētāks jauns jau bija - C3 un bija ārī lietots - Picasso.

Nolēmām, ka nākamais pirkums būs dārgāks un jauns!

Es gan domāju, ka 5 gadī oplīze nav nekas perverss.

0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

Lētāks jauns jau bija - C3 un bija ārī lietots - Picasso.

Nolēmām, ka nākamais pirkums būs dārgāks un jauns!

Es gan domāju, ka 5 gadī oplīze nav nekas perverss.

Nē nu ģela protams tā teikt hozjaiskoje, bet es 1) nestādos priekšā kā var 5 gadus ar vienu auto braukt un 2) krietni pārmaksāt par to kam vienlaikus vērtība krīt ļoti strauji.

Nu protams ja pašam baigi patīk un gribas, tad ir savādāk.

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

Es ceru, ka drīz līdz tam nonākšu līdz šādai ģiemenesautoparka vadībai:

jauns vai mazlietos auto operlīzingā (mazlietots līdz 2 gadiem ar mazu nobraukumu, normāli uzturēts). Pabrauc gadus 3 bez problēmām, ņem nākošo. Nepērku auto, bet rēķinos ar izdevumiem apmēram 200 EUR mēnesī principā par auto nomu. Neņemu "krutu" A6, bet kaut ko vienkāršu, piemēram, Merivu, C4 vai Focus vai ko tamlīdzīgu.

Pēc šīs shēmas pirms neilga laika esmu iegādājies mazlietotu Citroen Xsara 2004 g. Kad pirku, tai bija 28 000 nobraukums (ticams, netiek apsptiests kāpēc tieši šāds un kāpēc ticams).

Kad vērtēju ko citu par tādu pašu naudi var dabūt - jā var dabūt audi 1999-2000g. nezināmā stāvoklī ar noskrējienu ap 150 000, varbūt ar pārregulētu odometru.

Kam man tāds vajadzīgs?

Ar auto jābrauc pirmie 100 000, tie auto mūžā ir tie labākie..

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

labak 10 gadigs bmw vai mersis neka jauns japanis vai francis,vismaz nav kauns braukt.Un negrab ari visas malas,ka medz but japaņiem it sevišķi.

0 0 Atbildēt

manuprāt apkopes varētu būt lētākas, bet tas nav nesamaksājamas salīdzinot ar neprognozējamajiem lietotā auto remonta izdevumiem.

KASKO nav patīkami pirkt, bet visticamāk, ka tāds tiktu pirkts arī vecam auto.

Par riepām jārūpējas jebkuram auto.

STALINS Reģ.: 12.11.2003
0 0 Atbildēt

A6 rakstīja:

Magistrs rakstīja: A ko darīt, ja pirksti vēdeklī jau kopš dzimšanas?

Man sāk likties, ka visiem tiem jauno "auto" pircējiem laikam ir palikusi kāda psholoģiska trauma no PSRS laikiem, kad 412ā maskavieša iegāde bija notikums uz kuru nāca skatīties visa ģerevņa... tā manuprāt ir vienkārši tāda apliecināšanās metode, nu tipa "redz man ir nullīte"...

Man tagad ir 5 gadus vecs AudiA6 ar kuru braucu jau vairāk par gadu, drīz domāju pārdot un tēmēju uz mašīnām kuru cena ir 22-25k EUR, bet man ne prātā nenāk skatīties kaut kādu tur jaunu mazdu vai fordu. Es nopirkšu Vācijā no zolīda kantora pāris gadus vecu A6 un ticiet man tas ne par kapeiku nebūs sliktāks par jaunu fordu, vēl vairāk pēc pusgada braukšanas ar jaunu auto saproti, ka pirmā eiforija par "nullīti" ir garām, bet es mierīgi turpināšu braukt un priecāties par kvalitatīvu auto.

412 nebija maskavietis..

Padomju laikā tadam pirkumam bija stingrs ekonomisks pamats-to auto varēja pardot teju divreiz dārgak pat pēc gada nobraukuma. Tagad tadam pirkumam toč nav jēgas, nu nav tiem jaunajiem mazajiem ilgmūžības, pēc 4-5 gadi normāli braucot jau tas ir bezcenas šrots. Jauns auto pašreiz ir aktuāls vismaz videjas klases un ar ienakumiem vismaz 1500 Ls/men.

Viss parejais ir ambicijas.

0 0 Atbildēt

batka rakstīja: labak 10 gadigs bmw vai mersis neka jauns japanis vai francis,vismaz nav kauns braukt.Un negrab ari visas malas,ka medz but japaņiem it sevišķi.

Līdz tam vienkārši jāizaug, kad cilvēks par auto nedomā tikai steriotipiski - BMW tas ir kruta, japānis, francūzis, opelis- nekam neder.

Novēlu tev jaunu auto, kaut vai opeli!

0 0 Atbildēt

p.s. jauno auto noliedzējiem iesaku palasīt te pat lasāmo diskusiju par A6 automāta maiņu un ar to saistītajām izmaksām. Būtu jauns - būt garantija vai visticamāk tā nenotiktu...

Reģ.: 14.08.2025
0 0 Atbildēt

kolumbs rakstīja: manuprāt apkopes varētu būt lētākas, bet tas nav nesamaksājamas salīdzinot ar neprognozējamajiem lietotā auto remonta izdevumiem.

KASKO nav patīkami pirkt, bet visticamāk, ka tāds tiktu pirkts arī vecam auto.

Par riepām jārūpējas jebkuram auto.

Un tu domā,ka tam tavam jaunajam mēslam kaut kas ir prognozējams?? Nedomā,ka tu visu zini un mēs neko nesaprotam. Man ir paziņa,kjaunu auto tirgotājs. Zinu pietiekami daudz par visiem tiem jaunajiem šrotmobīļiem....

0 0 Atbildēt

Redz lieta jau ir tā, ka pie auto pirkšanas var pieiet gan no racionāliem, gan iracionāliem viedokļiem. Pirmajiem ir svarīga funkcionalitāte, otriem - imidžs.

Pirmie pārdomās ko pirks un pirks izdevīgāko. Otrie nopogās pēdējo kapeiku, lai brauktu ar konkrēta imidža auto.

0 0 Atbildēt

Draugi!

Atkal novirzamies no tēmas par Opel Meriva!

Mūsu uzsāktā diskusija vairāk der pie tēmas - ko labāk - jaunu vai lietotu!!!

0 0 Atbildēt

Par Merivu....man ir alerģija pret tik maziem auto.

Sunis Reģ.: 01.03.2002
0 0 Atbildēt

Man paziņas arī sapirkuši jaunus auto. Garantija ta ir, bet uz servisu neplānoti arī sanāk doties, pat vairākas reizes gadā.

Tad, kā izrādās, dīlera serviss nav blakus darbam (un tur/no turienes kaut kā jānokļūst), servisa darbalaiks sakrīt ar tavu darba laiku, servisā nemaz uzreiz tevi negaida un jāgaida, kamēr pienāks kārta tava auto remontam u.t.t.

Sāpe jau tāpēc, ka auto taču jauns, visi remonti būs plānoti ...

0 0 Atbildēt

tad labak braukšu ar vecaku bmw vai mersi,neka ar jaunu mazauto.Nevaru izturet liekus trokšņus tajas mazajas tarbas.

0 0 Atbildēt

batka rakstīja: tad labak braukšu ar vecaku bmw vai mersi,neka ar jaunu mazauto.Nevaru izturet liekus trokšņus tajas mazajas tarbas.

Bet tad tam vecākam BMW vai MB jābūt jauna mazauto cenā. Ja brauksi ar kaut kādu '96 gada BMW E39, tad tad nemaz nebūs kruta!

0 0 Atbildēt

nu 97 gada bmw ir gan klus salona un aprkojums ari parasti ir ļoti labs.Tapat MB.Nu mazauto nav iespejams baudit kaut kadu komfortu un man tas ir svarigi braukt ar labu auto un nevis ar auto kam jauns gads

A6 Reģ.: 18.10.2004
0 0 Atbildēt

kolumbs rakstīja: p.s. jauno auto noliedzējiem iesaku palasīt te pat lasāmo diskusiju par A6 automāta maiņu un ar to saistītajām izmaksām. Būtu jauns - būt garantija vai visticamāk tā nenotiktu...

Jā, jā kā tad nenotiktu... notiek un kā vēl, bet dažu reizi paglābj garantija, bet ja tā beigusies... ej nu sameklē Citrona C4 automātu - labu, lietot par sakarīgu naudu... nu protams var jau nopirkt jaunu... bet ko tas maksās.

Un par tām lietotajām mašīnām... arī tās ir dažādas un nopirkt auto var dažādi. Kā jau teicu iepriekš mans viedoklis ir, ka lietots auto jāpērk tikai ārpus Baltijas, principā Vācijā. Nevajag iet uz Hamburgas rumbulām, bet aizbrauciet uz ALD vai tamlīdzīgām vietām. Es piemēram jau kuro mašīnu pērku konkrēti vienā kanotrī, arī mani draugi tāpat. Pārsvarā tie ir dīzeļi un Audi vai VW. Nekādu problēmu nav bijis ne ar dzinējiem, ne arī kādi citi brīnumi izlekuši. Arī nobraukums ir reāls, nu piemēram 2003 gada A6 1,9 TDI bija 2006. gada jūnijā 190tkm.. un mašīnai nav nekādas vainas, bet šobrīd ir nobraukti 35tkm...

0 0 Atbildēt

starp citu latvija tirgo jaunas automašinas kas ir sliktakas kvalitates neka piemeram vacija tirgotas.Protams ne visas markas

0 0 Atbildēt

batka rakstīja: nu 97 gada bmw ir gan klus salona un aprkojums ari parasti ir ļoti labs.Tapat MB.Nu mazauto nav iespejams baudit kaut kadu komfortu un man tas ir svarigi braukt ar labu auto un nevis ar auto kam jauns gads

Savulaik par mazauto cenu nopirku 2002 gada Audi A6, zini, bija liela starpība ar iepriekšējo 1996. gada A6.

0 0 Atbildēt

A6 rakstīja:

kolumbs rakstīja: p.s. jauno auto noliedzējiem iesaku palasīt te pat lasāmo diskusiju par A6 automāta maiņu un ar to saistītajām izmaksām. Būtu jauns - būt garantija vai visticamāk tā nenotiktu...

Jā, jā kā tad nenotiktu... notiek un kā vēl, bet dažu reizi paglābj garantija, bet ja tā beigusies... ej nu sameklē Citrona C4 automātu - labu, lietot par sakarīgu naudu... nu protams var jau nopirkt jaunu... bet ko tas maksās.

Un par tām lietotajām mašīnām... arī tās ir dažādas un nopirkt auto var dažādi. Kā jau teicu iepriekš mans viedoklis ir, ka lietots auto jāpērk tikai ārpus Baltijas, principā Vācijā. Nevajag iet uz Hamburgas rumbulām, bet aizbrauciet uz ALD vai tamlīdzīgām vietām. Es piemēram jau kuro mašīnu pērku konkrēti vienā kanotrī, arī mani draugi tāpat. Pārsvarā tie ir dīzeļi un Audi vai VW. Nekādu problēmu nav bijis ne ar dzinējiem, ne arī kādi citi brīnumi izlekuši. Arī nobraukums ir reāls, nu piemēram 2003 gada A6 1,9 TDI bija 2006. gada jūnijā 190tkm.. un mašīnai nav nekādas vainas, bet šobrīd ir nobraukti 35tkm...

Kad beidzas garantija ir jāņem nākamais, nevis jādomā par braukšanu līdz mūža galam.

0 0 Atbildēt

kolumbs rakstīja:

A6 rakstīja:

Kad beidzas garantija ir jāņem nākamais, nevis jādomā par braukšanu līdz mūža galam.

Garantija var beigties ātrāk kā būsi līzingu samaksājis.

A6 Reģ.: 18.10.2004
0 0 Atbildēt

kolumbs rakstīja:

A6 rakstīja:

Piemēram opelim ir 2 gadu garantija... ko tad Tu 2 gados samaksāsi?

0 0 Atbildēt

Sunis rakstīja:

Garantija var beigties ātrāk kā būsi līzingu samaksājis.

Tad ir jāņem Hyundai, kam ir 5 gadu garantija vai, piemēram, KIA cee'd, kuram tiek solīta 7 gadu garantija *

* laikraksta "Diena" pielikums "Mājoklis Auto", 12 lapa, 07.02.2007.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti