Ko Juus sakaat par jauno OPEL MERIVA? - Forums - iAuto

Ko Juus sakaat par jauno OPEL MERIVA?

Norcha Reģ.: 10.06.2002

Man liekas, ka taa ir ideaala mashiina (kaa gjimenes mashiina), bet veel esmu paardomaas, vai iegaadaaties to vai nee....

Ko Juus sakaat?[addsig]

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ..38
edzulis Reģ.: 17.11.2001
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Jūs neticēsiet, bet mana 75 zirgspēku Meriva ir žiperis!

Tu man neticēsi, bet es pavisam godīgi varu pateikti, ko domāju... tu esi slims vai arī pilnīgi stulbs cilvēks, kas nedomā ar galvu. Nevar saprast vai santīmpišana vai slinkums vai kas, bet nu tu laikam esi vienīgais cilvēks pasaulē, kas nopērk 1.3 dīzeļmerivu un vēl saka, ka viņa ir žiperis.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Tu man neticēsi, bet es pavisam godīgi varu pateikti, ko domāju... tu esi slims vai arī pilnīgi stulbs cilvēks, kas nedomā ar galvu. Nevar saprast vai santīmpišana vai slinkums vai kas, bet nu tu laikam esi vienīgais cilvēks pasaulē, kas nopērk 1.3 dīzeļmerivu un vēl saka, ka viņa ir žiperis.

tu toties esi viens no miljona (!) kas fano par masu stereotipiem un ar citu lamatu nekad braucis neesi kā savu trīsburtu kombināciju, un tagad vaidi, ka par īpaši lētu cenu pat riepas nevari nopirkt. Ko piesienies santīmu skaitītājam, ja viņam patīk, lai skaita.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

svarīgāk i jautājums - mati ir vai matu nav...

eu, priecīgas tev paģiras! Var teu uz astes uzsēsties pirmdien no rīta?

Ir ir grūti...

Jābrauc savest sevi kārtībā...

Kā saprast - uzsēsties uz astes?

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Esmu nobraucis 425 km, un viena lieta drusku rada bažas. Vai var būt tā, ka no paša sākuma svaigai mašīnai dīzeļdegvielas patēriņš ir par 30% palielināts? Šovakar uzpildījos otro reizi, un man sanāca, ka vidējais degvielas patēriņš pa šoseju ir 5,6 litri uz 100 km instrukcijā solīto 4,3 vietā, bet pilsētā - 8,1 litrs solīto 6,2 litru vietā. Vai, autiņu iebraucot, patēriņš normalizēsies?

Reģ.: 21.06.2025
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Esmu nobraucis 425 km, un viena lieta drusku rada bažas. Vai var būt tā, ka no paša sākuma svaigai mašīnai dīzeļdegvielas patēriņš ir par 30% palielināts? Šovakar uzpildījos otro reizi, un man sanāca, ka vidējais degvielas patēriņš pa šoseju ir 5,6 litri uz 100 km instrukcijā solīto 4,3 vietā, bet pilsētā - 8,1 litrs solīto 6,2 litru vietā. Vai, autiņu iebraucot, patēriņš normalizēsies?

Aizej pie psihologa,tas palīdzēs.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Mja... Es ar kadetu 1.6 esmu panacis degvielas paterinu 16 l/100km, bet 2.0T 175Zs SAABu neesmu varejis virs 12 litiriem pacelt. Vai tiesam kadam liekas, ka mazs motors stradajot ar videji 80% jaudas ilgtermina bus ekonomiskaks nekas liels, kas 80% laika pavada gandriz brivgaita? Man darba kolegis sobrid rulle ar Mazda RX8 un skiet, ka vel nav apjedzis, ka sim auto razotajs oficiali paredz motora nomainu pie 100K km...

Es gan ari domaju par jaunu auto, bet tam ir tikai viens iemesls - oprativais lizings ir izdevigs nodoklu norakstisanai. Pec tiem 3 g. auto var izmest, bet kaut ko realu, ko gribetos paturet sev, neviens nepiedava.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Es gan ari domaju par jaunu auto, bet tam ir tikai viens iemesls - oprativais lizings ir izdevigs nodoklu norakstisanai. Pec tiem 3 g. auto var izmest, bet kaut ko realu, ko gribetos paturet sev, neviens nepiedava.

Meriva tomēr ir tik laba, ka to man gribētos paturēt daudz ilgāk par 3 gadiem...

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

tu vispirms novelc tos 3 gadus un paskatīsimies ko tad domāsi

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: tu vispirms novelc tos 3 gadus un paskatīsimies ko tad domāsi

Fana domas ir no TURIENES. Viņš nav VIENKĀRŠS mirstīgais.

TKO Reģ.: 01.09.2002
0 0 Atbildēt

smuki

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: Esmu nobraucis 425 km, un viena lieta drusku rada bažas. Vai var būt tā, ka no paša sākuma svaigai mašīnai dīzeļdegvielas patēriņš ir par 30% palielināts? Šovakar uzpildījos otro reizi, un man sanāca, ka vidējais degvielas patēriņš pa šoseju ir 5,6 litri uz 100 km instrukcijā solīto 4,3 vietā, bet pilsētā - 8,1 litrs solīto 6,2 litru vietā. Vai, autiņu iebraucot, patēriņš normalizēsies?

Nure - kārtējai, kas apjēdzis, ka lielākā daļa ražotāju ieraksta šo ciparu balstoties uz aprēķiniem, nevis uz praksi... Un vēl - tie cipari puslīdz ticami ir bez gaismām, kondišķām ar ieslēgtu kruīzu, no kalna, pa vējam utt...

edzulis Reģ.: 17.11.2001
0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja:

tu toties esi viens no miljona (!) kas fano par masu stereotipiem un ar citu lamatu nekad braucis neesi kā savu trīsburtu kombināciju, un tagad vaidi, ka par īpaši lētu cenu pat riepas nevari nopirkt. Ko piesienies santīmu skaitītājam, ja viņam patīk, lai skaita.

Redzi, es esmu viens no tiem, kam ir automobilis kuri uz rokas pirsktiem Latvijaa saskaitaami + esmu ar ljoti daudziem auto braucis tadel izeed ateju un attisties

0 0 Atbildēt

Man arī patīk BMW. Un varu tikai piekrist,ka labāk braukšu ar 5 gadīgu BMW nevis jaunu sūda Opel Meriva,kura ir konservu bundža. Jābūt tērētam,lai tādu pirktu. Un fans IR tērēts.

0 0 Atbildēt

Redzi, es esmu viens no tiem, kam ir automobilis kuri uz rokas pirsktiem Latvijaa saskaitaami + esmu ar ljoti daudziem auto braucis tadel izeed ateju un attisties

arī es tevi mīlu. Kautkur nesen tu te rakstīji, ka tev tiki bēmēve bijuši. Tagad spalvas gaisā. Nau smuki...

0 0 Atbildēt

normalizēsies gan. Tikai vai tikdaudz, lai sasniegtu ražotāja datus, tas būs vairāk no braukšanas stila atkarīgs. Neaizmirsti vēl,ka ārā ir kaut kas ziemai līdzīgs!

bogy Reģ.: 14.10.2004
0 0 Atbildēt

..vajag liet vācu dīzeli un braukt pa gludākiem celjiem, kur nav tik daudz putekļu uz ceļa)

Bet gan jau ka līdz ar vasaru nokritīs līdz 10% starpībai ar grāmatiņu!

0 0 Atbildēt

bogy rakstīja:

..vajag liet vācu dīzeli un braukt pa gludākiem celjiem, kur nav tik daudz putekļu uz ceļa)

Bet gan jau ka līdz ar vasaru nokritīs līdz 10% starpībai ar grāmatiņu!

Tai gadu vecajai Astrai 1,7 DTI, kuru īrēju 2005.gada martā un nobraucu 530 km, es, neskatoties uz ziemas apstākļiem, izgāju uz vēl zemāku patēriņu nekā grāmatiņā teikts - 4,0 litriem uz 100 km - reāli iepi$u santīmu!

viagris Reģ.: 06.07.2004
0 0 Atbildēt

Iznācis ir jaunais Nissan Note, kas konkurēs ar Merivu. Pārsteidza plašums aizmugurē sēdošajiem.

0 0 Atbildēt

viagris

Jā, par jauno Nissan-Note es tikko lasīju žurnālā. Rādās, ka būs baudāms auto - sevišķi ar 68 zirgspēku 1,5 dCi un kondicionieri.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: viagris

Jā, par jauno Nissan-Note es tikko lasīju žurnālā. Rādās, ka būs baudāms auto - sevišķi ar 68 zirgspēku 1,5 dCi un kondicionieri.

renault 1.5 dCi nav baudāms..... tam izpūtējs ir par tievu..... baudāms varbūt vienīgi tievā krāniņa īpašniekuem

0 0 Atbildēt

Klau,VWfan, nu,lūdzu,ieliec reiz savu bildi galerijā,nu!!

Baigā interese tautai ir kā šitāds 'pareizais' izskatās

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Klau,VWfan, nu,lūdzu,ieliec reiz savu bildi galerijā,nu!!

Nelikšu - negribu, lai tauta mani vēlāk uz ielas pazītu!

viagris Reģ.: 06.07.2004
0 0 Atbildēt

Biidelis ieksh LV nav pashlaik un varbuut arii nebuus, bet 1.6 110 zs ir tieshaam baudaams.

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

deksters rakstīja: Klau,VWfan, nu,lūdzu,ieliec reiz savu bildi galerijā,nu!!

Nelikšu - negribu, lai tauta mani vēlāk uz ielas pazītu!

Tu tak nevienam neko sliktu neesi nodarījis,lai pazīst. Vienkārši es apbrīnoju Tavus tekstus,interesanti,kā var būt tāda pārliecība. Kā Rubikam..

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

viagris rakstīja:

Biidelis ieksh LV nav pashlaik un varbuut arii nebuus, bet 1.6 110 zs ir tieshaam baudaams.

renault modus 1.6 16v 115zs par nieka 15 eirikiem.... bez kondiškas nemaz nav dabonams...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ..38

Lasītākie raksti

Jaunie raksti