CSDD braukšanas eksāmenā izkrīt 67%. Kāpēc? - Forums - iAuto

CSDD braukšanas eksāmenā izkrīt 67%. Kāpēc?

Maris Reģ.: 06.06.2001

Latvijā lielākā daļa - 67% CSDD braukšanas eksāmenā izkrīt. Kāpēc tā notiek?

1 2
imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nezinu, kā tas tagad notiek, bet, būtībā jau braukšanas eksāmenā var izgāzt jebkuru, ja grib. Piemēram, likt veikt manevru situācijā, kad tā izpildei intensīvas satiksmes apstākļos pārāk maz laika un to arī taksists nepaveiktu.

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Kas tās par muļķībām?

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Teorētiski jau var visu ko, bet kādēļ lai kāds tā īpaši kādu gāztu, ja pilnīgi pietiek to, kas paši izgāžas?

IRLABI Reģ.: 05.03.2019
0 0 Atbildēt

Pirms gada vecākā meita nolika ar 9-to reizi. Iemesli - neuzmanība un vēlme steigties. Nogriezās pa kreisi no labās joslas vienvirzienā, neapstājās pie stopzīmes, pārāk vēlu bremzēja, 3x no vietas noslāpēja utt. Tiesa, viņi skatās arī vai atkārtojas vecās kļūdas. 9tajā reizē, teica, ka esot kļūdas bijušas un pati domāja, ka nenoliks. Bet - voulā!

3 1 Atbildēt

Tieši tas arī atšķir šoferi no gājēja! Pareizs izkārtojums uz brauktuves un ceļu satiksmes noteikumu BURTISKA izpilde! Tā tam būtu jābūt!

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Mjā....nav brīnums, ka uz ceļiem līķu kaudzes...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Daļa to loh-instruktoru acimredzot ir uupis-a skolnieki, tapc nav (un nebūs) nekādu brīnumu.Spriežot pēc tiem dalbaēbiem, kuri te tiek apmācīti tuvējajā Z-kalnā,cerību ir samērā maz.

1 0 Atbildēt

Vispār, mani pārsteidz, ka mūsdienu auto  pārpilnības apstākļos instruktors kādam vēl var ko iemācīt. Tagad tak vairums apgūst braukšanu ar vecāku vai radinieku auto. Man pašam braukšanas instruktors nav iemācījis neko, kas attiecas uz satiksmi. Jo tas bija krievu laiku beigās, un neviens īpaši necentās. Eksāmens bija Jūrmalā pa vienu ielu turp un otru atpakaļ. Un vēl laukums: estakāde, "garāža, kas tur vēl. Viss. Attiecībā uz satiksmi man gan bija pieredze braukšanā ar moci. Bet auto vadīšanu pa īstam es apguvu tikai ar pats ar savu auto. Cilvēks iemācās, nevis viņu iemāca. Un vajadzības gadījumā var iztikt bez "mācītāja kā tāda arī.

0 0 Atbildēt

Jā,šodienas SM "grozījumi" netieši "norāda" uz to, kādi lohi (mums,Lohiem) līdz šim itin mierīgi "varēja strādāt" par tā dēvētajiem i"instruktoriem". Tur tas mācību estakakādes laukumiņš vēl ir daļēji brīvs, bet tuvējajā kartingu trasītē veiksmīgākie "instruktori" ir sacēluši 3stāvu dārzamājiņas. Nabagiem tagad pieeja liegta,nav vairs pašmācības iespēju.

Par "instruktoriem" tolaik amatu apvienošanas kārtībā strādāja daži miliči, manējais Mācību brauciena laikā mēdza lasīt Avīzi.Vienreiz viņš gan aizrādija, lai nebraucot "tik ātri" un otrreiz skaļā balsī painteresējās "čo stāvam" (rikt'īgi salēcos, tak reku sarkanais deg...) .Ā, nu dā..

Bet nu visu noliegt arī nebūtu taisnīgi, piem,teorijas mācītājs bija labs.Kā arī, tolaik taču satiksmes noteikumu pamatus zināja teju katrs lohs un pat daži jau videnē oficiāli ieguva šofera tiesības.Ja pašam bija interese, "pamācīties" varēja arī no taksistiem un mikroautobusu vadītājiem.

0 0 Atbildēt

Par "instruktoriem" tolaik amatu apvienošanas kārtībā strādāja daži miliči, manējais Mācību brauciena laikā mēdza lasīt Avīzi

Manējais bija vēl labāks. Lika apturēt pie daudzdzīvokļu nama, no tā iznāca viņa sievišķis, viņš pārsēdās aizmugures sēdeklī un viņi abi tur kādu laiku nodarbojās savā starpā :-/

0pis Reģ.: 16.02.2023
0 0 Atbildēt

Īsts džentelmenis - negāja pie sievišķa uz dzīvoklī, traumējot vīru vai mazos bērnus ar savu klātbūtni. 

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Man vēl neinteresantāks stāsts…Ķekava-Ogre uz skolu ar Jawa 350 braukāju bez pravām. Vai eksī nenobraucu pat vienu krustojumu, Inspektors teica nav ko laiku tērēt…

Bet Z-kalnā, pirms kādiem 10+ gadiem, kad pabraucu līdzi instruktoram draugam papļāpāt…Nu grūti bij tur aizmugurē nosēdēt, neiekomentējot tā M braucēja pigorus. Apbrīnoju tur viņa nervu sistēmas stabilitāti. Kad jau Vienības kamieļgatvē, otra M auto manevru laikā, gan šis tā uzvilkās, ka gatavs lekt ārā un otram struktoram pa bieti dot gribēja 😍 Knapi atrunāju.

0 0 Atbildēt

Jā.Lieliski.Pa tv24 runāja uupis-a kolēģis inspektors sorī Instruktors Burnickis.Viņam autoskola, pēc loha neizskatījās,nu labi. Tika iztaujāts par viskautko, bet īsti nepateica neko (jaunu). Kapc māca Zaķusalā -nu nekur citur neesot tik labi Mācīt'.Kapc citiem traucē- nu bet vai tad paši savulaik nemācījāties un netraucējāt.Jā. NĒ, "es" netraucēju! Reāli, pa visu mācību braukšanas laiku nevienam (citam loham) nepatraucēju!

Ļoti labs piemērs- esot max īsa ieskriešanās josla, no tās lohsalas uzbraucot uz salinieka.Ne TO, ka tās joslas projektētājus būt jāliek Cietumā.Ne to, ka (ja) tu tur nominstināsies, visas 6šas salinieka rindas tevis dēļ var sasskrieties/purnā! Passtaro Dienu tas var izraisīt!

Nav jums kur mācit??? A (bet) diez KUR un KĀ diez māca "ārpus rīgā"? Tur ko, tā Z-sala un tas tuvējais loh Z-kalns JUMS ir reāli izīrēts satiksmes traucēšanai? Tur citu iedzīvotāju (cilvēku) nav? Plet, bet kāpēc "es" pelnu (savu) naudu, nevienam (citam loham) īpaši netraucējot?

Tumsā tālo gaismu pārslēgt?? Jābūt uzreiz jau no nulles mākošam? Ja? Tie tur jūsu izmācītie Z-salas lohi vispār tumsā uz šosejas ir bijuši? Uz kuras diez?? Vassarā mācītie ziemas šļūdonī ir braukuši? Sānslīdes un/vai aquā šplašh plannēšanas apkarošanā apmācīti? Lietū,miglā? KĀ to visu vispār var "apmācīt" bez cilvēcīgiem piemēriem un bez teorētiskas izpratnes radīšanas? Varbūt tur kādu realitātes simulatoru vai datorspēli būtu laiks ieviest kā obligātu?

Testu uz kustību koordināciju vai uz reālu IQ varbūt būtu laiks ieviest? Kur mācība par "cilvēcības" likumiem un kur vispār teorija? Nē, viena vienīga publiski savtīga Dirššāna!

1 1 Atbildēt

Kāpēc tu brauc sliktāk par Cauni? Tev nebija iespējas apgūt braukšanu Caunes līmenī pa šiem gadiem? Kāpēc tu brauc sūdīgak par pēdējo rallistu? Nebija laika samācīties? Nevari nopirkt auto ar 400 z/s? Kāpēc tavs spainis nespēj normāli izkustēties? Māki tikai iAuto komentārus rakstīt tā vietā lai piedalītos rallijā un slīpētu savas braukšanas prasmes? Kāpēc tu brauc kā mājsaimniece? TukšDiršana patīk?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Deģenerētais Idiot, TU pats esi pirmais, kas kritizē sliktus autovadītājus! Kā tas nākas, ka tik neiecietīgs esi pret cita cilvēka vēlmi, lai pie auto stūres sēstos tikai adekvāti vadītāji? 

0 2 Atbildēt

Kā krievu pakalpiņš tā melis! Šis īblis kā reiz saka ka nav jāciena nemākulīgi braucēji! Viņam nav ne iecietības ne tolerances! Bet tu kā vates pakalpiņš atkal melo?

0 0 Atbildēt

Galvājāts psihopāts.Indivīds ar acīmrezamām psihiskām novirzēm.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Ja - tieši tā - nav jāciena nemākulīgi braucēji. Pats nepārtraukti pārmet, ka tie apdraud gājējus. Mašīna ir paaugstinātas bīstamības ierīce un nemākuļiem nedrīkst būt tiesības ar to apdraudēt citus cilvēkus.

3 0 Atbildēt

Caune tevi pat ar 1mo žiguli noteikti būtu apsteidzis, diemžēl viņš jau otro 5gadi brauc pa "citiem" ceļiem.Kur "es" pa tiem "šiem gadiem" braucu, arī to ne tev spriest.Kaut gan "tu" visdrīzāk būtu diezgan Pārsteigts.Mans spainis spēj izkustēties piecarpus loh sekundēs, taupu Dabu un rūpīgi braucu ar to jau nezkuro gadu.Man pietiek un es pie (aiz) stūres neguļu,neēdu un neOnnanannēju.Kāpēc 400zs nepērku- esmu samērā Skops un man nepatīk Lohi.

Tukšā dirššāna- konkrēti TU te nekad neesi atbildējis praktiski ne uz vienu manu "jautājumu" , labākā gad ar loha cienīgu pretjautājumu.Pat aicinājumi uz kādu "normālāku sarunu" uz tevīm neiedarbojas.Tas vienkārši liek domāt, ka tev reāli nav ko "pateikt" (ja neskaita tukšo dirššanu ar pretenzijām uz ProffesiOnanāla dirrsēja statusu).  

0 3 Atbildēt

Nevajag te puņķoties! Pats neatnāci uz tikšanos! Pats te izcēlies ar krievu fašistu dibentēmām un tagad gribi kaut kādu cieņu! Ha-ha-ha 🤣 Mācies uzvesties un pēc tam iemācies cienīt citus satiksmes dalībniekus un gājejus ar velo - tad arī parunāsim! Kamēr tu aucināsi sabraukt vecus cilvēkus uz gājēju pārejas un apspļaudīsi mazāk prasmīgus braucējus ar vājākiem dzinējiem tikmēr pret tevi nekādas cieņas!

0 0 Atbildēt

Klau, tupider, vai tu vispār esi adekvāts un tu vispār filrē ko tu te pļ'jūti?? Es stipri šaubos.Vienkārši garīgi tērēta persona- pārlasi pats to savu suudu, ko te (atkal) esi sacerējis.Man ne ar vienu nav nekur te bijusi nozīmēta tikšanās un es te nevienu NEESMU AICINĀJIS ne uz kādām kriminālām darbībām! Kādiem vēl vājākiem dzinējiem, kas vēl tas par murgu? Kurš tur 16cm augstāk kko murgoja par kkādiem 400zs?..naturāls deģenerāts, te vispār nav ko un par/ko runāt.

Viss šis "forums" ir Tevis piedirsts līdz beidzamajai iespējai, vienkārši jau līdz kliņķim, līdz Lūpai,smeļās jau pāri aizlūpai. KAUNS redakcijai, KAUNS administratoram (ja šeit tāds ir), kauns vispār par šo te visu personīgās ievirzes atteju, kura šeit ir ieviesusies jau burtiski jebkurā tēmā.

Neparkonemazvairs nebrīnos- kas un kā notiek, kad šādas psihiski nobīdītas personas vispār vēl "māca" kādam "braukt".Ār prāts!

0 0 Atbildēt

Tieši rallista izglītība satiksmē neder. Tā vienkāršā iemesla dēļ, ka rallijā nav divvirzienu satiksmes un krustojumi, kuros nav priekšroka.

0 0 Atbildēt

Kā ta tā, nu kā tad neder.Paskat,reku visās pagr iekšmalās kas pa Bedrēm izgrauztas.Pārādīt klassi un iemest dsābraucēja logā sauju akmeņu- svēts katra Loha pienākums.Vai ar savu  Baļķvedēju pienācīgā ātrumā izņemt Kreiso, lai tas pretimbraucošais lohs ar savu loha spoguli p/s pa krūmiem ;p

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Īpaši uupim!

Braucu šodien pa šoseju, pēkšņi redzu - divi penši slāj pāri ceļam. Es pa labi, šie arī pa labi, es pa kreisi, šie arī pa kreisi! Gandrīz būtu izmukuši, bet beigās tomēr noķēru 🤣

1 1 Atbildēt

Tu plakaniski (šķērsām) brauci pa šoseju? Citādāk tavs "pa labi" nesakristu ar pendžu "pa labi" - pendžām tas ir uz priekšu un atpakaļ... 🤣

0 0 Atbildēt

Cik (cikos) virzienos un veidos (gājējam) ir iespējams (pretlikumīgi) šķērsot brauktuvi?

Pa kuru pusi tu "apbrauc" kustošu objektu (subjektu),kurš pēkšņi uzrodas tavā priekšā no kreisās puses (no ceļa vidus) un turpina savu to debilo pašnāvnieka kustību ar muguru pret tavu pretīgo purnu? 

1 0 Atbildēt

Vari lūdzu pastāstīt kas ir PRETLIKUMĪGA brauktuves šķērsošana?  Pastāsti kur tu izlasīji ka gājēji uz brauktuves atrodas PRETLIKUMĪGI? Kur tas ir rakstīts? Tavi sētas noteikumi nav arguments!

Naudasmaiss Reģ.: 10.02.2025
0 0 Atbildēt

Ja ir sadalošā josla.

Plus uz brauktuves gajejam nav priekšroka.

Labrit vecais kraķi! Jaunums?

0 0 Atbildēt

Naudasmaiss —> IZLASI JAUTĀJUMU!

0 0 Atbildēt

Jajā,viss kārtībā.Rakstīts drošvien ir slimības Vēsturē.Vai būs ierakstīts miršanas Apliecībā.Es tik tā, kontroljautājumu, lai tu te kārtējoreiz visiem nodemonstrētu savu psihiski nobīdīto stāvokli.

Ja gājējs šķērsām/šķērso 4joslu brauktuvi ar dubultlīniju vidū, protams,ka tas ir Likumīgi.Vēl interesantāk būtu, ja viņš šo savu darbību pēkšņi īstenotu no kreisās puses uz labo un tieši (tīši) tava pretīgā Purna priekšā.

0 0 Atbildēt

Tātad ja tu apstājies un noparko auto ielas malā, tad tev jāizkāpj pa pasažiera durvīm vai caur bagāžnieku? Nu citādāk tu uz brauktuves atradīsies pretlikumīgi un nedrīksti to šķērsot nevienā virzienā?

Mū-ū-ha-ha-ha-ha 🤣

images.app.goo.gl/ePH33

0 0 Atbildēt

Idiots kurš likumīgi izkāpa un kuru notrieca, pats būs vainīgs. Viss likumīgi, jo viņam tur nebija jābūt.

0 0 Atbildēt

Sagremosim priekš garīgi atpalikušiem naudasmaisiem! 🤣

Nosauc gadījumu, kad gājējs uz brauktuves atrodas pretlikumīgi?

Kādos gadījumos gājējs drīkst atrasties uz brauktuves un kādos nedrīkst?

Lai vieglāk - lauku ceļš, grantēts un ir tikai brauktuve! Kad gājējs drīkst būt uz šīs brauktuves un kad nedrīkst? 

Vari argumentēti paskaidrot? Es gan dikti šaubos... 🤣

0 0 Atbildēt

Gājējs uz brauktuves atrodas pretlikumīgi tajā brīdī, kad gājējs automašīnai nedod ceļu. Izņemot konkrētus gadījumus, kad gājējam ir priekšroka, piem., uz gājēju pārejas, regulējamā krustojumā, pie zaļā signāla utt.

1 0 Atbildēt

Tev kā jau pirderdemagogam pat stand'ārta situācija nepielec.Kur nu vēl ka no""mācītāja" pozīcijas būtu ko pateikt.

Vismaz ka ne/uj apstāties (stāvēt/kāpt) kur nevajag un ka Brauktuve ir (būtu) jāšķērso tam paredzētajā vietā.

Nekas, kad tev kkur tur pustumsā jūrmalā uz 4joslu ielas kādi jautri atpūtnieki izklaides nolūkā pārleks pār pa dubuto visduslīniju un ar pakausi pa priekšu ieleks pa tiešo Vadītāja puses stiklā,tā lohMācitāja kvalifikakācija uzreiz pacelsies.

Kaut gan "tev līdzīgie" pzdāboli šādos gadījumos "rauj" nevis pa/labi, bet labāk uzreiz pār pa to dubultlīniju vēl kādam citam loham pa tiešo purnā. Ha ha hāāā, āhhahahhahāāā', āāā 🦄🍜

0 0 Atbildēt

Un ko tu darīsi uz meža ceļa vai grantēta lauku ceļa?

Tur gājējs iet pa grāvi un brikšņiem? Pēc tavas loģikas pa brauktuvi iet ir pretlikumīgi...

Ha-ha-ha 🤣 

Jāsāk baidīties inficēties ar tupismu no 650 lietotāja... Ha-ha-ha 🤣 

1 1 Atbildēt

Lietotāja 650 IQ ir krietni zem vidējā!

7. (...) gājējiem ir atļauts pārvietoties pa brauktuves malu vienā rindā (pa ceļiem, kur ir sadalošā josla, – pa ārmalu). Ja uz ceļa netiek veikti darbi un atļautais braukšanas ātrums nepārsniedz 30 km/h, gājējiem atļauts pārvietoties pa brauktuves malu arī vairāk nekā vienā rindā, bet ne vairāk kā trīs rindās.

2 1 Atbildēt

Tu Kropli izlasi tekstu- te runa ir nevis par ceļu, bet gan par pilsētas IELU ,pa kuru 4 joslās nesās tevis "apmācīto" lohu vadītās mašinas un kur jebkuram uzgājējam vispār cerības minimālas!! Tur netālu no tās "domājamās" vietas pirms dažiem gadiem pensionārs notrieca 4 cilvēkus- līķu bija vairāk, kā visos lohdzintarmajoros iedzīvotāju! 

Par kādu tu te IQ vēl runāsi- ja sevi par pilnigo trulo putnubiedēkli esi izlicis.Psihiski nobīdīts klauns ar iezubrītu loha skaitāmpantiņu, tur nekāda iq vispār ne tuvumā nav..

1 2 Atbildēt

Runa bija par BRAUKTUVI un GĀJĒJU - vai gājējs var atrasties uz brauktuves LIKUMĪGI! 🤣

2 1 Atbildēt

Gājējs var atrasties likumīgi uz brauktuves. Tikai tad, ja netuvojas transporta līdzeklis. Ja tuvojas transporta līdzeklis, gājējam uz brauktuves iziet ir aizliegts.Tas ir skaidri un gaiši uzrakstīts CSN.

Ūpi, tu toč esi tik stulbs vai tikai izliecies?

1 1 Atbildēt

Ha-ha-ha 🤣 

Tātad gājējiem jāpārvietojas pa grāvi vai ceļmalas brikšņiem?

Ha-ha-ha 🤣 

1 0 Atbildēt

Ne gluži. Kad tuvojas mašīna, ir jāpis nost no braucamās daļas uz ceļa nomali. Ceļa nomale ir visai stiepts jēdziens ceļam, kuram nav cietā seguma

Tu vēljoprojām neesi sapratis, ka CSN ir balstiti uz veselo saprātu, nevis uz burta kalpa interpretāciju par likumiem. Vēl ir tāda teiciens - ar kabatas nazi cirvi nevar uzvarēt. Šis ļoti precīzi apraksta kas notiks, ja gājējs izdomās izcīnit taisnību uz braucamās daļas. 

1 1 Atbildēt

Ha-ha-ha 🤣 

2.21. nomale – ceļa daļa, kas piekļaujas brauktuvei un nav paredzēta mehānisko transportlīdzekļu braukšanai;

Ha-ha-ha 🤣 

Atrodi uz grants ceļiem nomali...

Ha-ha-ha 🤣 

1 0 Atbildēt

Tieši tā. Pešehodam ir jāpisās malā, kad žigulis brauc. Skaidrs?! Ja?! 😂

0 0 Atbildēt

Man gan ir BRĪNUMI, ka tu .kruuppi, vēl neēsi izbannots no šejienes un ka turpini te ar cilvēkiem runāt (riet?) savā tajā pašā iepriekšejajā pretīgajā melu manierē.

RUNA (jautājums) te augstāk NEBIJ PAR TO,ko tu te murgo tagad- NE par to, vai gājējs (teorētiski) varētu atrasties uz brauktuves Likumīgi.

Runa (jautāJums!) bija par TO, CIK VEIDOS gājējs varētu atrasties uz brauktuves tieši NELIKUMĪGI !!! Pie kam, ne ka vienkārši "atrasties", bet gan šo ārprātīgo "atrašanās" darbību (pašnāvības ģenerālMēģinājumu) izdarīt pēkšņi un neloģiski un "citiem satiksmes dalībniekiem" absolūti negaidīti. 

ATBILDE IR- ka tas ir iespējams bezgalīgi daudzos, NESKAITĀMOS variantos un variantu kombinācijās.

Tev, kā topošo idiotu diplohmētajam apmācītājam (tādam pēc būtības pretīgam psihopātam..) savā "atbildē" vajadzēja uzskaitīt kaut vai pāris tipiskākos gadījumus, gājējam (-ājēJiem) NELIKUMĪGI atrodoties "uz brauktuves".Un kā ir "tad",ja (kā kolēģis te augstāk aprakstīja) "es/pa/labi" un viņi ARĪ "pa labi". 

Tev te tika pat konkrēts piemērs piemērots- kas var notikt, ja Gājējs(-i....) NELIKUMĪGI (tam neparedzētā, AIZLIEGTĀ vietā,RUPJI pārkāpjot CSN....) šķērso ielu ar DUBULTO nepārtrrrraukto līniju un ar 4 (četrām!!!!) braukšanas joslām.🔴🍜🦄 

0 1 Atbildēt

Pirms stāsti pasakas par saviem sētas noteikumiem, izlasi īstos! 

[Šeit bija šizofrēnisku murgu un rupjību virkne - dzēsts!]

0 0 Atbildēt

Ok, par šhito sirsnīgo vārduplūsmu vēl tuliņ "parunāsim", te pagaidām atsauce uz Tavu (acīmredzama psihopāta) "kvalifikakāciju" (iQ) ;p

0 0 Atbildēt

"Hujs sranijs" tulkojas kā apdirstais pimpis. Ja kas.🤣

0 0 Atbildēt

Un tikai nestasti pasakas ka lietotājs 650 pašā sākumā tā nelamājās! Tā ir karma!

1 0 Atbildēt

-nocitē, kropli, kur es tevi šādi (vai "tā") esmu nosaucis. Toties TU mani nupat nosauci par SLEPKAVU- un TU par/to reāli Atbildēsi.Ja ne šajā suudabrāļu saietā, tad kādureiz savā turpmākajā biogrāfijā jau samērā garantēti.

Pašā sākumā-  cilvēki te runāja "sadzīves valodā", taču tagad šeit ir "izkristalizējušies" kādi pāris zvērinātie deģenerāti. TU noteikti esi viens/no tiem.Jūs te visu ceļu un katru jauku dienu kādu APDIRSĀT- ja ne pensionāru Vernonu vai apskatnieku PTimrotu vai pašu vietnes Saimnieku, tad randomā jebkuru ienākušo/nejaušo.Psihopāta pirmā pamatpazīme- viņš vienkārši izvēlas "upuri" un sāk kko bezsakarā Dirst.Sākotnējā it kā pavelkošā pazobošanās nonākusi jau pie Fašhistiem un Slepkavām.

Šeit pat normāli cilvēk ienāk arvien mazāk un mazāk- jo viņi taču redz un jūt šo te attejas karmu, kas no šejienes dvako nu jau labu laiku.Pa brīvdienām te ir vispār "ienāk" savureiz labi ja tikai daži komentāri- ar kretīiniem neviens sarunāties nevēlas.Pareizi, nav ko savu karmu lieki bojāt.🚽

0 1 Atbildēt

Nu atšķirībā no tevis - ES ZINU Ceļu satiksmes noteikumus - tā ir mūsu atšķirība - nu tāda mazliet nelielas aizas dziļumā... 🤣

1 0 Atbildēt

Aizas dziļumā te ir tikai TAS,ka tu esi nevis šoferis, bet gan morāls kroplis.Tipisks lēts psihopāts.Un konkrēti TU par savu bārstīšanos ar jēdzieniem/terminiem kādureiz noteikti kaut kādā veidā "atbildēsi".⏳🕯

0 1 Atbildēt

Tu draudi ar karmu? Ok - ja esi tik nevarīgs, un nemāki braukt, tad piezvani - sarunāsim - samaksāsi - iemācīšu!

0 0 Atbildēt

Tu taču tāpat samaksāsi, lai cik tu trekns un varens būtu.Cerams, arī tavs "priekšnieks" un tavi audzēkņi taps painformēti par tavām nakts gaitām- īpaši par produktīvo ciņu ar "slepkavām,fašistiem un/vai Pidarasiem" 🍜🧻

0 2 Atbildēt

Nu neraudi garausi - gan jau arī tu kādreiz iemācīsies braukt ar auto, dārza ķerru mūžīgi nevar stūrēt... 🤣

0 0 Atbildēt

Ūpi, Izskatās ka nezini gan tos CSN. Varbūt zini kas ir aizliegts autovadītājam, bet par gājējiem izskatās ka biji nedaudz piemiersis. Bet man bija prieks tev atgādināt, vecais kraķi. Cilvēks ir stulbs kamēr jauns un kad kļūst vecs. Ja kas, paliks tikai sliktāk.😁

1 1 Atbildēt

Nu bišķi pastulbi ir makšķerēt zivis Ķīpsalas peldbaseinā! Ūdens ir, peldētāji arī, bet...

Tāpat ir ar gājējiem - autovadītāju forumā AUTOVADĪTĀJAM borēt nevis autovadītāju pienākums bet gājēju pienākumus! Ha-ha-ha 🤣 

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

iGajejs.lv vai aizgajejs.lv

0 0 Atbildēt

Bet tev kā autovadītajam labāk ir zināt arī otras puses pienākumus, tici man, tas citreiz var noderet aizstāvot savas tiesības. Nu ja tev to nevajag, kas ta man. Ja sanāks kādreiz rakstīt paskaidrojumu par incidentu, savas stubības dēļ beigās visādi var sanākt. Ha-ha! 🤑

0 1 Atbildēt

Divos paskaidrojumos, kuros es biju liecinieks es tā arī rakstīju, ka autovadītājs tīšām palielināja ātrumu pirms pārejas un ieslēdza tālās gaismas! Tas nozīmē ka šoferis vairs nevarēja teikt ka neredzēja gājēju un sods garantēts!

0 0 Atbildēt

Tev iespējams paveicās, ka gājējam bija liecinieki, bet tev nebija. Jo mēdz but dažādi. CSN neapstrīd vai apstrīd, ka kādam kaut kur kāds ir jāredz. Bet arī to nenosaka. Ļoti jocīgi, vecais kraķi. 😀

0 1 Atbildēt

Aizej uz skolu un iemācies lasīt - un tad nāc kaut ko teikt onkuļiem! 🤣

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 0 Atbildēt

Te ir vēl "labāks novērtējums"! 100 līdz 150 satiksmes negadījumu dienā! Tie ir tikai reģistrētie. Ir vēl arī saskanotie, kurus ne vienmēr pieteic policijai! 

0 2 Atbildēt

Nav pieteikti? Kā tad par tiem uzzināji?

1 2 Atbildēt

Iespējams ka viņš mēģina uz pirkstiem piesviest ka ir daļa, kura bez policijas pilda saskaņotos - nu tur stāvlaukumā durvis atvēra kā vārtus govju kūtī un sabojāja kaimiņos noparkotas miskastes krāsu (ievilka švīku)...

0 0 Atbildēt

Tie taču tāpat parādās statistikā. Vai domā ķepā saskaņotos, pa pacanski. 

1 0 Atbildēt

Policijas statistikā saskaņotie nav! Saskaņotie ir tikai LTAB statistikā.

0 0 Atbildēt

Tātad, sāksim (turpināsim) "Gājēju Aizstāvībai" veiltīto vispārējo iAkciju.

Neliels ieskats "slimības vēsturē"- lai jaunie un topošie iA apmeklētāji taptu informēti par TO, cik "garīgi attīstītas Personas "mums" te nodarbojas ar tā dēvēto "autoVadītāju" sagatavošanu un kādiem dedzīgiem vārdiem (terminiem) tiek aizstāvētas Gājēju Tiesības. 

TO visu jums izsmeļoši tagad (vēlreiz) pastāstīs autOinstruktors (iA vietnes Lietotājs!) ar segvārdu (literāro pseidonīmu) "uupis" :

0 0 Atbildēt

Ūpis vienmēr ir teicis un atkārtos arī tagad:

Autovadītājam vienmēr ir jāpilda savs pienākums CSN 25.3 pat tad, ja gājējs pārkāpj un nevietā šķērso ceļu!

0 1 Atbildēt

Savukārt visi kuri, kā lietotājs 650, aicina nogalināt vecus cilvēkus tikai par to ka viņi nevietā un neveikli šķērso brauktuvi automātiski ir fašiku kategorijā!

Neviens nav devis tiesības šoferim stulbajam nogalināt vai sodīt gājēju! Tā ir tikai policijas privilēģija!

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Nē vecīt vien lieta ir tad ja tu spēj redzēt gājēju utml. pietiekami ātri lai reaģētu, pavisam cita - ja tu viņu nespēj redzēt pat gribēdams, vai tas būtu situācijā kā Čaka/Marijas ielā remontu laikā, kad mudaki per pāri ielai jebkurā brīvi iedomātā vietā un nereti tieši no RS autobusa aizmugures  … 

Ja tu uzskati ka tev nav pienākuma rūpēties par savu dzīvību un veselību, autovadītājs tev nepalīdzēs … lai kas arī nebūtu rakstīts CSN/CSL. 

P.S.Un es jau teicu iepriekš - autovadītājam ir pienākums skatīties, medniekiem - redzēt “upuri” … Tās ir divas būtiski atšķirīgas lietas …

P.P.S. un nerausties - pienāks tā diena kad gājējs arī tevi pārsteigs ar savu izcilo stulbumu …

0 4 Atbildēt

Vēl viens sētas noteikumu deģenerāts izlīda!

Kā tur bija ar tavu apgalvojumu, ka Valdemāra iela bez velojoslas ir drošāka velosipedistam nekā Čaka iela ar velojoslu! Ha-ha-ha 🤣 un pats atteicies nodemonstrēt savus melus praksē! Ha-ha-ha 🤣 

0 0 Atbildēt

Valdemāra iela bija drošāka, jo to ko sauc par velo joslu tur ir izsmiekls un ir lietojama tikai maziem bērniem labākajā gadijumā. Tagad formāli tev nav tiesību braukt pa Valdemāra ielas brauktuvi ar velo … un es tur patiesi vairs nebraucu - braucu pa Skanstes vai Ganību dambi.

P.S. Izskatas ka vienīgais ko "profesionāli' māki ir apsaukāties, bet tā jau ir tava problēma ne manējā.

0 5 Atbildēt

Nu tad jautājums paliek atklāts!

Tu ņem un ar velo uz sava piemēra pierādi ka valdemāra ielas brauktuve ir drošāka velosipedistam nekā Čaka iela ar velojoslu! Filmēsim video un redzēsim kas notiek ar drošu intervālu! Vīrs un vārds?

0 0 Atbildēt

Nu tad pie reizes arī pārējos parametrus studijā - kas tad ir tie tavi “drošas velo braukšanas” stūrakmeņi. Jo piemēram mani drošs intervāls īpaši nesatrauc, tā kā pats šaurās spraugās nelienu, un vēl nekad neviens vadītājs nav provējis ar spoguli man pieskarties ….

1 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Aizej uz skolu un iemācies lasīt - un tad nāc kaut ko teikt onkuļiem! 🤣

Ko ta uzvicies? Taisnība nepatīk?

1 4 Atbildēt

Kāda taisnība? Tā kur tu nezināji kāds ir PĀRĀK MAZS ātrums! Vai tā kur tu nemācēji izlasīt ka Dzīvojamā Zonā NEPAMATOTI nedrīkst traucēt auto - stāstīji ka gājējs NEKAD nedrīkst traucēt auto! Jūti atšķirību?

1 0 Atbildēt

CSN Sensej, par ko tu tagad tur murgo? nevajag katru vakaru tik daudz dzert ja...

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 0 Atbildēt

WALA rakstīja:

Nu tad pie reizes arī pārējos parametrus studijā - kas tad ir tie tavi “drošas velo braukšanas” stūrakmeņi. Jo piemēram mani drošs intervāls īpaši nesatrauc, tā kā pats šaurās spraugās nelienu, un vēl nekad neviens vadītājs nav provējis ar spoguli man pieskarties ….

Lai Tev veicās, cilvēk mīļais. Bet dzīvē parasti ir so so. Es vienmēr rādu kreiso un labo pagriezienu apbraucot velo, praktiski pa pretējo joslu. Nav grūti ne slēdzīti pagrūst ne stūri pagriezt!? Es tā kā aiz cieņas pret sekojošo auto vadītāju daru to. Bet ak vai, tie nu parasti izpaliek ar šāda veida manipulācijām…Žēlīgi noskatos spogulī. 

2 0 Atbildēt

Nez - tajā ka kāds man brauc “pa tuvu” ir daudz subjektīvisma, jā ir vietas kur ceļu projektētāju un reizēm uzturētāju vajadzētu publiski nopērt, un tur velo josla uz brauktuves drusku palīdz ( bet arī - kurš fimpis liek ūdens noteku vākus kur iegriezumi garenvirzienā sakrīt ar velo braukšanas virzienu uz tām pašām velo joslām). 

Reiz jaunībā mana pirmā slaloma apmācība sākās ar kalnu pie Īles slimnīcas kur pats ved līdzi āķi, kabinies uz savā nodabā “pa riņķi” vilktas troses, un lejā brauc - kā nu gribi un proti, starp uz kraujas augošiem kokiem … Visi dzīvi un ar zināmām iemaņām turpmākajai dzīvei … Tādēļ piedod ja mani īsti nesatrauc šādi sīkumi … bet mani savukārt satrauc tas kā manas sievietes brauc - un tad saka “nu ko tu nebrauc man blakus - lai varam parunāties” -  da jebkur … tāda mums tā izpratne par to “drošību uz ceļiem”… Un arī strauji bremzēt ar velo tieši man priekšā “ir stilīgi” , jo pēkšņi - vai mums te vajadzēja nogriezties …, bet jopcik jebkāds signāls ar roku .. kur palika ???

1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti