- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
raadzjinju un CD atskanjotaaju..ko citi saka par vinjiem? Kaadi vinji ir?Man patiik vinju dizains,kas iet kopaa ar visu salona ieksheejo apkaartni.Bet kaa ir ar skanjas kvalitaati?
Vai taadus lietotus var kaut kur dabuut un pa cik?
Yess, 9000
Tad jau vajag uztaisiit topiku: SaaB baraholka
Un uz priekshu tirotaaji . . .
Tiek paardots 9000CSE 2.3HOT 197Zs (nu tipa visi saka, ka 200). Rokas kaarba, nav luukas. Paareejais praktiski viss ir. 2x airbag, 2x signal., kruize, el. aadas salons ar atminu vadiitaajam, jaunaa parauga stuure (auto razots 94.g. beigaas kaa 95. gada modelis). Nu t.i. vizuaali 95., peec papiiriem - 94. Ko lai piebilst veel... tikko nomainiita ellja, sveces, paarlasiitas piekares bukses, savirze utml. Ir shaadi taadi siikumi, kas jaaizdara (to varu arii pats pie reaalas pirceeju intereses). Paardoshanas iemesls? Nu, ir jaapaardod... Ak jaa. Cena. Gribeetos ap 5000EUR, plusmiinus... bet zvaniet/rakstiet - sarunaasim!
Pirmajam, kas brauks skatiities - special prize.
martins@bccs.lv vai oga@artlibitum.net vai 6534445
biz
Pie extraam - OCTA, tiko uztaisiita uz 7 meenshi
un KRUTS numurs (JE-22)
[addsig]
9691778
PS: es sapleesu taas tavas APC shlaukas
Taa kaa taads kretiins...[addsig]
Kaapeec sapleesi, kaa taa?
Ai nu pats dumjsh - aiz slinkuma un rokassmeereetnegribeeshanas gribeeju tikai augsheejo nomainiit. Liidz ar to uzdevums bija vinju atdaliit nu paareejaam 2. T.i. no taa savienojuma. Taa kaa izpeetiiju, ka man taa vecaa smuki staigaa shurpu turpu, nospriedu, ka taveejaa vienkaarshi ielipusi tur kaukaadaa veidaa. Nu un meeginaaju vinju ar speeku izvilkt aaraa...
)) NEKAD taa nedariet!
Ja kaukas ir paredzeets komplektaa, tad arii veelams to mainiit komplektaa...[addsig]
Kad pacinjai rulleesi pakalj?
www.geocities.com/alarins/tirgus.html
Veel piebilde - apmeeram meenesi vecs bosch silver plus 64Ah/600A (!) akiitis iekshaa.[addsig]
www.geocities.com/alarins/tirgus.html
Bet, ja ir interese, tad tieshaam AATRI![addsig]
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23