- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Tiek paardots 9000CSE 2.3HOT 197Zs (nu tipa visi saka, ka 200). Rokas kaarba, nav luukas. Paareejais praktiski viss ir. 2x airbag, 2x signal., kruize, el. aadas salons ar atminu vadiitaajam, jaunaa parauga stuure (auto razots 94.g. beigaas kaa 95. gada modelis). Nu t.i. vizuaali 95., peec papiiriem - 94. Ko lai piebilst veel... tikko nomainiita ellja, sveces, paarlasiitas piekares bukses, savirze utml. Ir shaadi taadi siikumi, kas jaaizdara (to varu arii pats pie reaalas pirceeju intereses). Paardoshanas iemesls? Nu, ir jaapaardod... Ak jaa. Cena. Gribeetos ap 5000EUR, plusmiinus... bet zvaniet/rakstiet - sarunaasim!
Pirmajam, kas brauks skatiities - special prize.
www.geocities.com/alarins/tirgus.html
martins@bccs.lv vai oga@artlibitum.net vai 6534445
Zinu to no pieredzes, manam 99 ir 28 gadi, tikai nedaudz mazak ka man pasam un man tas pieder jau uiiii 11 gadus.[addsig]
Peace ![]()
Katram jau savs autinjsh miiljsh,lai arii jauns un 9k![]()
Tu gadiijumaa to savu SAABU mauzolejam negatavo???
Tu vinju nodosi, lai Ljeninjs tur vareetu seedeet ???
Visam ir robezhas, bet nu jau tas paliek glupi!
Izskataas, ka tu labaak vispaar piedaliitos pasaakumos kuri notiktu netaalu no tava autinja staavvietas ![]()
![]()
![]()
Yukki,nesapratu par realajam ciinaam,gruuti ar to saprashanu....
llxx
P.s.Paskatīties var atbraukt arī nelaužot auto un neizdomājot atrunas "ja tantei būtu riteņi"
Peace!
Vot taads domaashanas veids ir stulbs!Tas ka mees ar gr uzturam virtuaalo ciininju kaadu ir iedzinis kompleksos??
Nu nevaru es ar seviim neko padariit,bet man SAAB patiik un interesee tikai liidz 900 modelim kuru razot beidza 1993 gadaa,nu
taada dzive ir.
Esmu pietiekoshi daudz piedaliijies briivpraatiigi obligaatajos pasaakumos un tagad atkal cerberpraat izveeles nav..,ja ir saabs tad nu jaabrauc visur un vienmeer.Mazliet stulbi.
Protams ka peace.
To GR: Tas bija mans viedoklis un es domaaju, ka gr zin jau no pagaatnes, kaadeelj taads ir radies. Un ceru ka peec shitaadiem uzbraucieniem GR tomeer apmeklees kaadu no pasaakumiem.
To llxx: kaapeec tev obligaati ir kaut kas jaapieraada. Tu vari arii atbraukt paeest desas
Es piem piedaliishos, lai vareetu pabraukt pa sporta trasi no taa izrietoshajaam sekam, jo uz kolpietoshanas celjiem es nekad to nedariishu, jo nebraucu AR BMW
Pie taa arii paliekam. Sorry GR par uzbaucienu ![]()
![]()
tas bija takaa uzbrauciens man ko?
))))
Vot aizbraukshu un paarstegshu Juss visus . . .
)
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
22
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
8
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
3
Mazi cinīši pret lielu vezumu: kravas automašīnu efektivitātes uzlabošanā ar klasiskajiem paņēmieniem vairs nepietiek
3
Ministrs: Šodien atsāksies otra nokritušā drona meklēšana, pārgrupēsim personālu un mainīsim taktiku (+ VIDEO)
1