- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Es laikam esmu "dumšs"
Nesapratu, kas ir domāts "ārējs skaņas avots"
Tobiš, subam ir 2x50W ieejas jauda vajadzīga un ir iespējams pieslēgt 2 aux. T.i. var pa tiešo kaut ko pieslēgt, vai kā? ![]()
Normaalu MP3, kas kodeets no origjinaalaa CD ar 320kBit vairs nevareesi atshkjirt no origjinaala, vismaz saliidzinot spektrogrammas nee.
Ja kaadu interesee shii teema siikaam, iesaku izlasiit shos rakstus www.mobilaudio.lv - http://www.mobileaudio.lv/mobileaudio/modules.php?name=News&file=article&sid=31
www.mobileaudio.lv/mobileaudio/modules.php?name=News&file=article&sid=27
Waldis
reku sheema 'iebraukshanai'
- cd walkmanis -> magjis -> pastuuzis -> subs.
Tur jau tā lieta, ka tam subam ir iespējas pieslēgt klāt aux!!!
Aktīvie tur arī, protams, bija, bet tie barojās no 220 un cena 2x lielāka...
Neaksties ar 8 omiigajiem - tev vajadzes divreiz jaudigaku pastuuzi kas pateres tikpat vairak jaudas (tas attieksies ari uz benzina paterinju jo visur starda energijas nezudamibas likums) lai skaljums butu tikpat lidzgs ka 4 omigajiem!!!
Izvelc naglu ![]()
Pirms peerc izdomaa ko tev iisti vajag, lai neizgaaztu lieku naudu[addsig]
Paskatās manu komentu 01.09.2003. 14:22 un tad rādat "
"
![]()
A pa RRR majai tu doma shadu: http://www.rrr.lv/p22.html ???
Man no visas produkcijas shis liekas elegantakais.
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
8
Kur beidzas ātruma ierobežojums 30 km/h uz Meža prospekta abos virzienos? 1.DAĻA - Viedokļi? (+ VIDEO)
18
Ministrs: Šodien atsāksies otra nokritušā drona meklēšana, pārgrupēsim personālu un mainīsim taktiku (+ VIDEO)
1
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
4
Vai kartē ar Nr.1 ir atzīmēts krustojums Latvijas ceļu satiksmes noteikumu izpratnē? 2.DAĻA (+ FOTO)
4
Mazi cinīši pret lielu vezumu: kravas automašīnu efektivitātes uzlabošanā ar klasiskajiem paņēmieniem vairs nepietiek
3
Ministrs: Šodien atsāksies otra nokritušā drona meklēšana, pārgrupēsim personālu un mainīsim taktiku (+ VIDEO)
1