Un kaadas ir tavas optimistiskaas prognozes? Cik uscari, tavupraat vareetu savaakties, njemot veeraa tavu ieprieksheejo gadu pieredzi?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Un kaadas ir tavas optimistiskaas prognozes? Cik uscari, tavupraat vareetu savaakties, njemot veeraa tavu ieprieksheejo gadu pieredzi?
ap 50 gab - buutu jaabuut ![]()
Khm, khm. Un ja sarosaas visi Ford un Voyager simti? Cepurei kirdik?
McJanis rakstīja:Khm, khm. Un ja sarosaas visi Ford un Voyager simti? Cepurei kirdik?
Es jau pasuutiju cepuri no shokolaades ![]()
Ford un Voyager simti, var nesaspringt.... Shokolaades cepure. Nekaada action....
taa jau ir, vajadzeeja uzreiz piefixeet, kuru cepuri bij paredzeets ievadiit organismaa.... ( to Sejejs: ievadiit organismaa, ir domaats caur augsheejo rumpja galu, tobish, apeest!
)
RHINO rakstīja:
McJanis rakstīja:Khm, khm. Un ja sarosaas visi Ford un Voyager simti? Cepurei kirdik?
Es jau pasuutiju cepuri no shokolaades
būs smuki ja ārā būs +padsmit... ![]()
![]()
Amerikanji lietus nebaidaas!
motociklistiem Rīgā gan tas varētu nedaudz traucēt...
Vigants rakstīja:motociklistiem Rīgā gan tas varētu nedaudz traucēt...
Tu ko par motociklistu buusi palicis????????????????
trax esi!
Cabrio rulez!
TKO rakstīja:<
oFICIāLU grupņiku
Norunājām neteikt nevienam!
Ak Tu mana blondīnīte, atkal būs jāper! ![]()
Nevajag citus!
McJanis rakstīja:< to Sejejs: ievadiit organismaa, ir domaats caur augsheejo rumpja galu, tobish, apeest!
Neuzminēji! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ņemiet ziepītes arī!
KM rakstīja:es laikam ari busu
Kur? Grupņikā? Tev tak svingeri nepatīkot! ![]()
![]()
Atmaigi? Ak Tu rezgalis! ![]()
sejejs rakstīja:
TKO rakstīja:<
oFICIāLU grupņiku
Norunājām neteikt nevienam!
Ak Tu mana blondīnīte, atkal būs jāper!
ziiiiiiiiiiillllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeee![]()
sejejs rakstīja:
McJanis rakstīja:< to Sejejs: ievadiit organismaa, ir domaats caur augsheejo rumpja galu, tobish, apeest!
Neuzminēji!
Ņemiet ziepītes arī!
Ziepiites vairs nav modee....
, nu, tu jau zini, vai ne? ![]()
cik talu(km) ir lidz izbrauciena galamerkjim?
Riga-Jelgava=43km, Jelgava-Dobele=29km, Dobele-Jaunpils=32km. Kopaa 104km. Pluss miinus paaris juudzes, streetrace pa pilseetaam... ![]()
McJanis rakstīja:Riga-Jelgava=43km, Jelgava-Dobele=29km, Dobele-Jaunpils=32km. Kopaa 104km. Pluss miinus paaris juudzes, streetrace pa pilseetaam...
ok
nekad neesmu bijis tajos krajos ![]()
Jo interesantaak buus.... ![]()
panjemsu vel biedrus lidzi ![]()
Amerikāņu auto klubs ziņo....
Chrysler Voyager un Dodge Caravan īpašnieki no amerikāņu auto kluba tiek aicināti piedalīties izbraukumā uz Jaunpili š.g.29.februārī.Ja ir interese -msg V8[addsig]