Saabistiem piedaavaaju pameeriit saviem zveeriem HP
Ir sarunaats HP meeriishanas aparaatins, ceru sodien to iehavot, un tas noziimee, ka gribeetaaji var kaut kad sonedeelj organizeeties, lai to ieveerteetu . . .
SaaBeR: ļoti jauki! Es varu tikt šovakar un rīt pēc 18:00... Jāizdomā tik vieta. Varbūt Spilves lidlauks? Kaut gan segums nav īpaši jauks... Jeb jābrauc vēlākā stundā un uz kādas šosejas..
ieris: zirgus es ar lapraat paskatiitu savus nokautos
SaaBeR: jaaizbrauc liidz tiem profiem parunaat. a kas ar vadiem? taadas lietas kaa turbo dachiku utt man nafig nevaig, taapat liks custom. nu jaauzzin cik vareetu buut gala cipars un tad izdomaas - jo veco motoru jau ar var notirgot. mosh var zamukjiit ka pa darbu vinji var savaakt veco motoru
Varam biidiit sovakar peec 18:00 ar tiem, kas tiek un tie kas netiek varam arii riitvakar ap to pashu laiku, tik vajag sastukot kur ir klusaaka soseja, jo pa tumsu jau iisti labi naf vilk ar 2 robu liidz galam (~ 110 km/h). Mosk var arii uz briivdienaam, tiem kuriem naf jaaatstraadaa . . . I mean sestdien.
Pavisam klusu jau neatradiisim, bet viena ideja ir pie Pinkjiem tajaa lielajaa placii un tad pa vienam meeginat uz to A5 sosej. Ja kaads paraadiitu karti es pateiktu, kur preciizi, vai arii varam braukt kopaa. A varbuut ir labaakas idejas?
Cik tas process laikietilpiigs? Ja nav laikietilpiigs, tad mozh vienaa dienaa, lai nav baigi Tevi jaatrobelee.. Es sestdien tieku tikai kopaa ar savu mazu pasazhieri & tas shoriez neder. Es nezinu kur tie Pinjkji ir, bet ja nav taalu (>20km) no Riigas, tad varam braukt.
SaaBeR: kaa tas aparaats saucas, vai meeriijumus tas glabaa atminjaa? Cik zinu tad parasti shiem ir iespeeja piesleegt pie kompja, nolasiit datus, taisiit grafikus.. Ja neglabaa atminjaa vairaakas meeriijumu reizes, tad varbuut jaanjem liidz laptopz (kaadam ir? iespeejams, ka es vareetu dabuut)
Tunings
She var patecinat mazliet siekalas
www.abbottracing.com/2002/index.htm