vaarstu iztiiriiju, pluusma tur labaaka, bet spiediens iet garaam pie kolektora :/
BET ko es sashtelleeju. blowoff valve!!! karoche nonjem nost tur kur vinjsh pievienojaas trubai uz turbiinu no gaisa filtra, to caurumu aizdara ciet un blowoff paveersh pa labi teiksim... buus bildes. skanja pa 3 kvartaaliem kad shnjaac
home.delfi.lv/legers/boost.jpg ieliku... tagad gaidu kad alumiinija plaaksniitee sadariis caurumu un montees tajaa iekshaa. parcik gar kolektoru laizh garaam 1.1-1.2 bar max esmu nofikseejis, bet ielas auto tas nav slikti.
Šodien piefiksēju sekojošo: 9000 CS virsbūve, tumši zaļš, diski vismaz 17 šķita, ja ne vairāk un priekšā visa lēcu optika, t.sk. pagriezienlukturīši bija ar dzidrinātajiem stikliņiem! Nebija laika piestāt kārtīgi to brīnumu nopētīt, bet, kad braucu atpakaļ, tas jau bija aizlidojis!
Vot vot es arii vienu tumshu 9k maniiju ar diivainiem pagriezienu lukturiem, varbuut, arii pashu optiku, tipa no saaniem tik redzeeju kaa aizbrauc . . .
Ah Tu par to??? Bažam naf pamata, man ir vairāki Jumti rezervē!!! Bet ja nopietni, tad kaut kāda runa pa 150Ls gāja.....tas ir par visu komplektu???[addsig]
home.delfi.lv/legers/turbo.jpg turbo agregaati final stadijaa. beidzot viss sashtelleets. izskataas mazliet peec audi priboriem, bet kopumaa smuki un noderiigi. jau tagad skaidrs ka ar 98ultima kachaa augstaak kaa ar 95E [addsig]
Tunings
She var patecinat mazliet siekalas
www.abbottracing.com/2002/index.htm