Bet vai tad Aero diski ir tikai uz Aero? Pirms tam likās, ka lielākā daļa Saabu brauc vai nu ar "saulīti" vai ar "Aero tipa" diskiem. Palabojiet, ja kļūdos.
gr.tev ir pilniga taisniba,vai tu pavasari ari savai lidmasinai liksi trispieku diskus ?uz R15 var nopirkt pa 140 Ls .tikai var gadities ka tie ir ja pasuta no vacijas...........
Lielākā daļa varbūt arī brauc ar Aero tipa diskiem, bet tie ir 15". Ja par varītēm gribas oriģinālos 16", kas nāca tikai Aero komplektācijā , tad reālākais diemžēl ir nopirkt kopā ar visu mašīnu. Starp citu, 2 gab. Aero jau kādu gadu pa plačiem mētājās (1 MJMā un 1 Dārzciema ielā pie E&S salona), teorētiski varbūt var pielauzt pārdevējus iemainīt diskus pret 15" ar piemaksu.
cik nu es esmu redzējis rīgā saabus,tad nekādu baigo tjuningu neesmu manījis!!!! ir protams daži eksemplāri ar bamperu uzlikām un sliekšņīem,bet tas vizuālais skats.......nu tā............!!! [addsig]
varbūt kādam ir pieredze ar 9000--tjuningošanu,pagaidām vairāk interesētu vizuāļais.....šīs,tas jau ir paveikts {CIK ES ESMU INTERESĒJIES,TAD RIĢĀ NEVIENA FIRMA AR SAABIEM NEGRIB SASIETIES -esot pāºāk ķimeriģi } Ir tāda doma, uz pavasari ari'nedaudz nosēdināt!!!!!!Būšū pateicigs par jebkuru informāciju..[addsig]
Ja kadam loti gribas aero diskus, tad ieteiktu apskatities www.saabnet.com . Vienigais apmaksu laikam vajadzes veikt ar kreditkarti, bet atvesanu no ASV lidz Rigai es varetu palidzet nokartot. Vienigi si tad butu muitas krava par kuru butu jamaksa nodokli.
Starp citu tas pats attiecas uz masinam. Ja esat kaut ko ASV atradusi un gribat dabut lidz Riga tad padodiet zinu.
Par Saabiem nezinu neko, bet esu dzirdeejis ka daziem esot TURBIINAS SPIEDIENA RAADIITAAJS. Ja taa, tad kuriem modeljiem vinsh ir? Un varbuut ir kaads srots kur taadu vareetu mekleet?
Saab 900 turbo 16V aero Kategorie: Sportwagen/Coupé
EUR 1.111
Verhandlungsbasis
Daten:
110 kW (150 PS), EZ: 05/85, silber
Beschreibung:
ganz oder in Teilen, Zylinderkopfdichtung defekt, allgemein guter Zustand, kein Kat, braunes Leder, neuer Auspuff, Aero- Felge, guter Turbolader, elektrische Fensterheber und Schiebedach, Sitzheizung
Tunings
She var patecinat mazliet siekalas
www.abbottracing.com/2002/index.htm