Paldies![addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Paldies![addsig]
99jam ar kuru tagad paarvietojos visos reziimos deg tuvaas gaismas un gabariiti,varbuut tur kaut kas ir sakuljibinots, varbuut Somijas tirgus.BET JA IR NORMAALS AKUMULATORS,tad nu iesleegtaam tuvajaam gaismaam nevajadzeetu trauceet.
protams, ka īpašs, un ar katru dienu kļūst vēl vairāk..
![]()
bet vai jums panelii deg zala lampinja ar gabariitugunju attelojumu, tipa gabariitu signallampa. Man nedega nekas, nemu paneli, lai atjaunotu taa apgaismojumu un ieraudziju, ka tur taada ir. Tad domajot par to uvo gaismu izslegsanos pie starteesanas atrdau pie gaismu sleedza taadu stekeriti, kas bija tukss, nekas tajj nebija iesprausts, ponta peec savienoju kontaktus tajaa stekerii un man paradiijas zalaa lmpnja panelii, kas noraada uz gabariitiem, vinja man deg arii kad iesleegti tuvie ugunji.
Kas tas par stekeri, kam tur jaabut un kapec manam nav,varbut tas atkal kaads iespejams citiem tirgiem domaatu autinju elektroinstalaacijas brinums, kas musejiem ir palicis neizmantots.
Vel panelii ir lampinjas, kam butu jasignalizee par neaizspradzetam jostam un otra par to, ka japarsleedzas uz augstaaku robu (shift up) - nu taas manam ar nedeg, drosi vien USai paredzetajam masiinam deg ...?
PAR TO STEKERI ARII NETIEKU GUDRS, KAM TUR JAABUUT.
varbūt kāds var kaut ko piedāvāt..???
Nezinu, vai tad man vieniigam sitadi te stekeriisi un nedegosas kontrollampas (jostas; shift up un gabariiti) panelii?
Neizskataa pec US masiinas ...
A startejot tuvie dziest tikai tad, ja ir taja dienas rezima, (taja ari talos nevar ieslegt), normala rezima nedzies startejot.
Baigi zarezgiti sanaca![]()
![]()
a saabs ir E&S un mani nekaitina... ![]()
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
20
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
5
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13