Paldies![addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Paldies![addsig]
Nesaprotu par ko ir runa: ja kaada no firmaam uznjemaas ko risinaat tad par to ir jaatbild. Negribu ticeet ka E&S auto to nevar viss tiek iekompjutorizeets(shausmiigs vaards). SAAB fans.
Zondei var nebuut arii ne vainas, jo , ja nebija pareizaas deggmaisiijuma attieciibas, tas viss vareeja iziet aarpus taam robezaam, kuraas zonde veic korekcijas,kas arii izdeva sho zondes kljuudu, taa, ka iespeejams, par zondi buus bijusi viltus trauksme
Ar savu auto esmu dariijkjs daudz ko:
Pashreiuz ir: 250ZS - 380Nm
Jo manm standartaa 150 Zs
. . . vot vot strunta trubinja cakareeja nervus jau praavu laicinju . . .
. . . pirmajaa reizee skiiros no Ls 13, otrajaa nemaksaaju nekaa, tipa "slimiiba"pazuda, tresajaa Ls 17. Ceru, ka ar to arii tas pasaakums beigsies.
BTW sodien dabuju mazliet pavizinaaties ar Audi 80 Q 2.3 turbo ar custom made kompi, tipa 300+ HP ap 400 Nm - nu vienkaarshi rakete. Zheel, ka SaaBs naf quattro . . .
labi, bet mans ŠAAB TOMEER IET LABAAK......
Fuci......hI.hgi.hgi
Nu un ko Tu moci tjūnēdams to mazo motorīti? Būtu pircis aeroplānu un lidojis ![]()
Spārnu atvēziens neļauj....
Nu neīt tas SUBARS, cēlienā absolūti garām(viena auto korpuss) it sevišķi tas izpaudās 2-ātrumā. SAAB rullē..
Tālāk doma ir iet uz ziemas trasi.
SAAB - priekšpiedziņas
SUBARS - laikam 4x4
Man uz autiņa tak ir SK uzlīme un es ar to lepojos....
Tev laikam dzīvē viss pietiek, bat man vajag adrenalīnu, jo dzīvojam vienreiz.
Hejā - uz trasi! !!!!!
Baigais fans...
Hmm, no 150 uz 250 ir Ok, vēl ja Tu saskaitītu arī cik tas iznāk $$$$, es būtu ļoti pateicīgs, jo labprāt salīdzinātu 9-5 no 150Zs uz 250 Zs= ?$/čakaris pret 9-5 Aero 230/250 Zs = ?$/bezčakara
Kuldīgā laba viesnīca un + cool
Es no dzīves gribu max... nezinu kā Tu?
SUBIS NEIET............
Es Tev uz darbu mailu nosūtīju, jeb Tev ir arī kāds "arējais" mails, ko Tu tagad varētu paizmantot?
Vēlos visu par visu!
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
20
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
5
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13