Paldies![addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Paldies![addsig]
GRABL rakstīja: ...ir tā ka spiežot to zilo bultiņu es nevaru dabūt zemāku temperatūru par +17 !
Un cik tad tu gribi grādus salonā dabūt?? -3 ?? Tas ir normāli un tā jābūt, ka zemākais ir + 17.
GRABL rakstīja: es saprotu ka 17 ir normāli ... es tikai nesaprotu kāpēc man nepūš aukstu gaisu... kad ārā ir karsts... un jābrauc ar atvēriem logiem... Varbūt vienkārši kondic. ir jāuzpilda???
Drošāk būtu sākt ar kondicioniera sistēmas diagnostiku, tikai pēc tam pildīt sistēmu, lai tas nav jādara 2x. Minimālie 17C ir normāli, šķiet 9-5 ir 16 C, bet nekad neesmu lietojis šīs zemās t
GRABL rakstīja: aha,, kur vislabāk to diagnostiku veic?
runā, ka www.gvidis.lv Valmieras ielā, bet pieļauju, ka ir arī lētākas un galvenais ne tik noslogotas vietas, kur izveikt kondicioniera diagnostiku un pēc remonta arī pildīšanu
turbopiile rakstīja: nez kur palika vakardienas forsā diskusija par "piekrāsošanu"..
vēstures mēslainē....
turbopiile rakstīja: nez kur palika vakardienas forsā diskusija par "piekrāsošanu"..
pats viņu aiztirsa un tagad brīnās,...
naf vairs,...nu naf![]()
![]()
Nezinite rakstīja:
vēstures mēslainē....
a kas tur bij slikts vai savādaks kā citur ![]()
Atverot topiku un lasot to, ko "parasti", vēlme jabkad ieklīst šajā informācijas saitā diltu ģeometriski.
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
18
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13