Iipashs paldies An2 par sgadashanu un AN2 un ZZ par uzkljileshanu daudzmaz lietojamaa stavoklii!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Iipashs paldies An2 par sgadashanu un AN2 un ZZ par uzkljileshanu daudzmaz lietojamaa stavoklii!
es savu pārkrāsosu, pirksi pa 10 K ?? ![]()
Nezini cik maksa sakarigas prieksejas bremzu uzlikas?
Kredoks rakstīja:Sviest
Atljaushos Sviesta vietaa! Labas firmas uzlikas (Textar, Ferodo, Lucas, Jurid un tmldz.) 15-30 Ls
paldies deksteram![]()
Arnijs rakstīja:
Kredoks rakstīja:Sviest
Atljaushos Sviesta vietaa! Labas firmas uzlikas (Textar, Ferodo, Lucas, Jurid un tmldz.) 15-30 Ls
u
Ar An 2 riepaam
Busot ari SK ZS un JG pasakumaa ![]()
Neredzu iemeslu kādēļ neiedzert kādu alu
![]()
Tikt palaistam ar +22
un uzreiz pēc tam mēģināt iziet TA ar -7
![]()
Ja kādām \"gādīgajām rokām\" ir interese - var jau mēģināt uzsākt ar mani politiskās sarunas par tēmu \"Repšes apskricelētie papīrīši\"
Auto ir TA līdz 2007.gada jūnija sākumam. Trūkumi - šur tur brūnais zirneklītis un vēlams zem apšuvuma palikt skaņas izlolāciju.
Foto:
Baigi gaidu to brīdi, kad es ar varēšu paziņot, ka ir nokrāsots! Kāds mēnesis laikm vēl paies...
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
3
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13