- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Policija aiztur kravas auto šoferi, kurš pa Liepājas šoseju brauca vairāk nekā 3 promiļu reibumā (+ VIDEO)
Latvija stiprina "dronu sienu" uz austrumu robežas, būtiski palielina dronu spēju finansējumu, attīsta modernu gaisa aizsardzības sistēmu, ir viena no dronu spēju grupu vadītājām ES līmenī
Tiek izsludināts Jauno automehāniķu 2026. gada konkurss; starptautiskais fināls pirmo reizi norisināsies Latvijā
atkal viens iegrabies - izsaku visdziljako lidzjutiibu (((((
tak patiik kapt uz grabeklja tautai un veel kaada....
momo-kartejais gudrinieks kas nodirs cita auto izveli. Lops!
Tā kā prasītos kaut cik statistikas - cik daudz nobraukts, kāds degvielas patēriņš?
Tas, ka cilvēki iegādājas jaunus auto, ir tikai apsveicami. Lai labi ripo :)
Kopš gada sākuma vizinos ar šo auto un esmu apmierināts.......
nabadzins,tava sieviete laikamtevi pirms tam neapmierinaaja:D ,labi joks,ceru ka auto neliks vilties:)
Izteikshu tikai ceriibu, ka 400tos vinji buuvee kvalitatiivaak nekaa 300tos. Esmu nobraucis 40 000 ar 307to. Lai gan tieshaam censhos braukt praatiigi, ritoshaa ir labota jau 3-4 reizes. Turklaat visaas salona malaas ir detalajas, kuras nostiprinaatas ar kaut kaadaam plastikaata saspraudeem, kas stingri netura, un aatri vien peec izriposhanas no autoveikala tas viss dod vienu pastaaviigi graboshu kakofoniju.
Protams, veelu, lai tulip auto ir taudz baudaamaaks.