- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Policija aiztur kravas auto šoferi, kurš pa Liepājas šoseju brauca vairāk nekā 3 promiļu reibumā (+ VIDEO)
2
Latvija stiprina "dronu sienu" uz austrumu robežas, būtiski palielina dronu spēju finansējumu, attīsta modernu gaisa aizsardzības sistēmu, ir viena no dronu spēju grupu vadītājām ES līmenī
2
Tiek izsludināts Jauno automehāniķu 2026. gada konkurss; starptautiskais fināls pirmo reizi norisināsies Latvijā
Skarbi...
Taisnība. Es arī gadus četrus atpakaļ gribēju tādu ņemt,bet par laimi labi servisa čomi mani atrunāja,tieši saistībā ar to motoriem. Jūtu līdzi,bet domāju,ka vajadzēja meģināt atrast kādu lohu kam to nogrūst.
Vecīt, tu nopirku ļoti noj**u mašīnu ar vēl nojā***u dzinēju un saki ka mašīna ir slikta.
Pats taču teici-izjaucāt dzinēju-izdilis bija tik ka nebija vērts pat remontēt....
Mašīna un marka tur nav pie vainas, drīzāk gan iepriekšējais saimnieks. Varam protams minēt ko vinš ar šo auto ir darījis(nežēlīgi gonkojis, nav mainījis eļļu, lējis pašu lētāko un neatbilstošu eļļu, braukājis ar zemu eļļas līmeni).
Fakts ir viens-tu iepirkies, vienk. vajadzēja auto aizdzīt uz dzinēja diagnostiku, tad nebūtu bijis galvassāpju.
Pirmā dzirdēšana ka šie 2.0 motoriem būtu kāda vaina...
Man šķiet,ka runa iet par dīzeļauto,spriežot pēc teiktā par dūmu pilnu pagalmu.Benzīnniekam tā būtu tikai ,ja tosols aizietu uz cilindriem.
A dīzeļiem tur ir comprex kompresors, kura noplīšana ir bieža nelaime. maksāja viņš trīsciparu skaitli.