- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Policija aiztur kravas auto šoferi, kurš pa Liepājas šoseju brauca vairāk nekā 3 promiļu reibumā (+ VIDEO)
2
Latvija stiprina "dronu sienu" uz austrumu robežas, būtiski palielina dronu spēju finansējumu, attīsta modernu gaisa aizsardzības sistēmu, ir viena no dronu spēju grupu vadītājām ES līmenī
1
Tiek izsludināts Jauno automehāniķu 2026. gada konkurss; starptautiskais fināls pirmo reizi norisināsies Latvijā
apsveicu par pareizu izvēli t.i. 940, bet dizelis var radīt nepatīkamus momentus makam (turbo). `91 gads ir ar nobraukumu ne mazaku par 300000 km. Dārga ir stures iekarta. pārejais Ok pamatā. Lai tev labi ripo!!
ko tur komenteet AUDI diizelis.pieticiigajiem ljoti labs-gimenes cilveekiem.2.4 pret 2.5 ar lielaaku resursu,kaut par 2.5TD greeks suudzeeties:)
Arii braucu ar Volvo 940 GLE 2.4TD 91.gada jau pusgadu. Esmu apmierinaats. It sevishki ar izturiibu celju satiksmes negadiijumos. Dauziits 2 reizes. vienu reizi ielidoju graavii no pusotra metra augstuma, otro reizi krustojumaa bmw iebrauca pakaljaa. Blekji ljoti izturiigi. Ja buutu braucis ar kaadu " konservu bundzhu" , tad to vareetu jau nodot metaalluuzhnos. :)
man ir 960 2.0 visas ekstras ok loti apmierinaats :) 146 745 noskreejis :)