- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Policija aiztur kravas auto šoferi, kurš pa Liepājas šoseju brauca vairāk nekā 3 promiļu reibumā (+ VIDEO)
Latvija stiprina "dronu sienu" uz austrumu robežas, būtiski palielina dronu spēju finansējumu, attīsta modernu gaisa aizsardzības sistēmu, ir viena no dronu spēju grupu vadītājām ES līmenī
Tiek izsludināts Jauno automehāniķu 2026. gada konkurss; starptautiskais fināls pirmo reizi norisināsies Latvijā
ieksh RAAP esi bijis? telefonu gan jau ka ieksh 118 atradiisi :) ja jaa, tad nez, ko veel lai iesaka?
Audi 80 es gan pieskaitītu pie komaktklases. Bet tas tā. Kāds ir šī auto degvielas patēriņš?
aizej pie krieviem uz www.auto.ru/wwwboards/ford
pajautaa par savu probleemu - vinjiem tur automaati visai populaari,noteikti ieteiks ko dariit...imho izklausaas peec kaarbas vadiibas smadzeneem....
Shito gljuku esmu veel dzirdeejis, ka karstai mashiinai kaarba leekaa... Neesmu droshs, bet liekas, ka probleema bija elektronikaa un kaarbas darbiibas pamatprincipos...
Man vinam pazinjam sitaada probleema paraadiijaas un ilgi
neviens nevareeja to atkost. Tjipa aizbrauc uz servisu pieliek pie kompja iztiira kompim gljukus un tad kaadu laiku ir miers liidz atkalk saak gljukot. Vainu atkoda, ja nemaldos artileerijas ielaa. Pie visa bija vainiiga signalizaacija kas ir tikusi pievienota nepareizi un ar savu darbiibu paartrauc kaut kaadu + kjeedi kuru nedriikst atvienot. No taa arii kaarba gljukojot. Katru reizi iesleedzot sigu notiek sis paarravums un kompis visu to patur atminjaa liidz saak dot kaarbai nepareiza komandas.
Var gadīties ka auomatam karst hidrotransformators... Vislabak jau aizvest pie meistariem.
Automatiem ir labi meistari 3 vietas Riga. Maskavas 400 ar kaut ko ir Vadims, Imantā Ivans un vēl Artilerijas iela ir labs serviss. Tos gljukus labak novert, citadi atkal nosakaresi kārbu...
kas te vispār ir ko